Ce gatim azi (74)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
salata de vinete pt Giulik
si mie mi s-a pus pofta pe ceva ce mancam in copilarie
macaroane (am luat scoici) cu ssmantana si telemea (feta cumpar eu) si cu slaninuta bucatele mici-mici prajita
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ingridnen spune:
Ieri:
Supa de pui cu galuste
Pilaf
Mancare de dovlecei
Friptura la gratar
Ingrid si Cristi 7 ani
anaemi spune:
mancare de fasole cu ardei copti
prajitura "pacatul dulce" (de papat maine)
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
gabriela42 spune:
mamagiuliei multumesc pt retete le voi incercacred ca supa o voi face pt masa de seara!azi am,, gatit,,oua la mic dejun iar prinz mergem la restaurant pt ca avem un sarbatorit minunat
claudela spune:
Fetelor, in weekend m-am indeletnicit cu o dulceata de visine care mi-a iesit bestiala!Eu sunt topita dupa dulceata asta. Treaba este ca mi-a ramas putina care nu a mai incaput in borcane. Treaba este ca ma gandesc la niste papanasi garnisiti cu smantana si dulceata. Aveti cumva vreo reteta mai la indemana, care sa nu necesita nu stiu cata truda?
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
ANITA75 spune:
dovlecei pane
pt Claudela-papanasi
cam 200 gr branza vaci,2 oua,1 virf bicarbonat,stins in otet,faina cam 10-15 lg,vanilie,se pune si se framanta , nu se lipeasca aluatul pe maini, dar nici s-o faci tare
anaemi spune:
piept de pui la gratar cu sos tzatziki
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...