America (203)
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
da...ii zburam impreuna ca al meu se lauda ca ii arata el tot lui buni la intoarcere :)....sa nu ne mai intrebe buni atatea pe noi:))
ruxij spune:
Philip :)
Sanzi, pai atunci deal sa stii. Am curaj sa il trimit cu David, ca e experimentat. Si ma duc eu sa ii iau. Sau la anu' pot sa ma duc chiar io sa ii duc dc. mai vine vreo buni sa ii aduca, ce zici de asta?
CRISMIR spune:
Andreea,drum bun si distractie faina in vacanta,asteptam poze
Lia,chiar ca e scump tare al tau fecior...cam reped s-a indragostit ...da dupa cum arata eu cred ca-l pierzi devreme mamico...frumos puiul foc
Carmen,sanatate multa,multa va doresc....o sa fie bine,pupici multi lui Eric
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
lai spune:
Lia, ce dulce e Bogdan Eu nu cred ca-i prea devreme, eu imi amintesc cu mare drag de povestea mea de iubire din scoala primara (e adevarat ca ne-am declarat oficial prietenia abia la sfarsitul clasei a V-a, but we went way back ) era totul atat de inocent si de frumos. E singurul coleg de la varsta aceea cu care am pastrat legatura peste ani, a venit si la nunta mea si asta era pe vremea mea, in ziua de azi lumea tre' sa fie mai precoce
Carmen, multa sanatate lui Eric!
Ramona, sanatate Anutei!
Miere, sanatate lui Aidan!
Andreea, vacanta placuta!
Sanzi, bravo lui David!
Lai
Ramona J spune:
Ah, si al meu este indragostit! In ultima zi de scoala chiar i-a spus fetei, ca se pare ca ea se muta de aici. Bineinteles ca ea a spus la toata lumea, s-a aflat, lucru mare!
Apoi mi-a spus sa-i dau de cusut si cica ar fi bine sa faca un quilt pentru la iarna.
La gatit se inghesuie de multa vreme, acum cica trebuie sa fac aluat de pizza sa ne faca nu stiu ce desert.
Eu n-am avut curaj sa va spun, dar daca zise Ruxij m-am destainuit si eu.
Acum o colega de-a lui (alta!) ii trimite e-mails si il intreaba "do you think I'm hot" sau zice "I wish I could come to your house and give you a kiss". My jaw dropped cind am citit. El e mult mai retinut, dar ea nu se da batuta si nu stiu la ce sa ma mai astept.
mihutza11 spune:
Miere sanatate lui Aidan!
Ruxi, Ramona ce varste au pustii?
generatiile astea noi tot din ce in ce mai precoce.. tare ma intreb cand o sa imi zica Andra de asa ceva cum o fi.. sper sa imi zica
Mica dansatoare
arminad spune:
Nu numai ca sunt precoce dar sunt diferite fata de ceea ce stim noi in mod traditional Fetele sunt cele cu initiativa, fetele rup inima baietilor mai des, fetele sunt mai bossy Baietii sunt mai interesati de aspectele "prin traditie" feminine, curatenie, mincare, aparenta fizica.
Ioana chiar imi povestea amuzata ca intr-una din discutiile de la scoala, cu colegele, una din ele, singura a indraznit timid sa spuna ca la ei in familie hotaraste tatal. Sa vezi ce uimite si oripilate erau restul E posibil asa ceva? O fii vreun abuziv ca altfel nu se explica
josefine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Ca tot discutam noi de zone/orase si ne contraziceam, azi pe yahoo, pusera astia top 5 places to raise a family. Normal ca in discutiile noastre aici pe forum este EXTREM de important dc. scopul nostru este sa crestem copii, sau doar suntem single sau un cuplu fara copii, alte prioritati. Pt. cei cu copii astia uite ce orase gasira ca's cele mai bune: Top 5 Places To Raise A Family No. 1: Des Moines-West Des Moines, Iowa No. 2: Harrisburg-Carlisle, Pa. No. 3: Rochester, N.Y. No. 4: Syracuse, N.Y. No. 5: Provo-Orem, Utah http://realestate.yahoo.com/promo/americas-best-places-to-raise-a-family-2010 |
iowa, huh:-)
am vorbit cu proful, el crede ca acum e mai bine sa merg la job. si el recomanda in iowa ca e companie great (nu better cum am zis eu fata de aia din baltimore). si mi-a zis ca daca nu imi place in iowa, sa il sun intr-un an sa vb de phd.
ma uitam la baltimore area.. e ingrozitor de mare crime rate-ul. pe city data unul scria ca nu s-a mai dus la magazin ca nu avea gun=ul la el.
parca e in jungla, dar banuiesc ca adevarul e undeva prin mijloc.
www.razvanphotography.com