America (203)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramona J spune:
Nu mai stiu cum era in filmul ala, dar este o tehnica pe care eu o aplic in mod frecvent.
Da, am mai vazut pe aici case cu mocheta in baie. Nu stiu ce i-a apucat, o fi fost moda asta la un moment dat. Yuck!
Cred ca sotul lui Vio e si mai si, ei au avut ceva lucrari grele pe linga casa. Al meu e talentat, dar face numai ce-i place. De exemplu vopsitul nu-l incinta.
Ruxij, suna bine dealul ala.
AB, lasa-l naibii de basement si distrati-va ca lumea in vacanta! Zi cind ai nevoie de ajutor, cred ca husbandu' nu s-ar supara de un trip la NY, i-e si lui dor.
ruxij spune:
Chiar, ce aiurea suna carpeta in baie!
Vezi, aici se vede diferenta de locatie si dezavantajele locuitului la fly over: n-ai cu ce sa ademenesti lumea care te-ar putea ajuta la una alta
Eu nu m-am hotarat 100%, mai intreb, mai iau quotes, mai vad. E grele...parca raman ca mai stau cu vynil tiles mai rupte mai nu stiu cum, inca X perioada de timp, pt ca nu ma pot hotari.
josefine spune:
e bestial my big fat greek wedding:-)
business is baaaddd.. mortal!
maine ma duc la prof sa discutam despre a ramane in PhD
www.razvanphotography.com
AB_AC spune:
Noi mocheta n-am avut in baie. Doar un tapet negru cu floricele mici albe si rosii. Delicios de victorian.
Ramona pai biletele le-am luat:))
Al tau e binevenit cand vrea el dupa februarie. Il asteptam cu flori in gara:)) Ii pune al meu si covoras rosu:)) Ca in rest se descurca. Inainte de calduri aproape terminase garajul:)).
ruxij asta-i razbunarea virtuala de la criticatul NY:))-ului.
Altfel la univesitate aici au intrat de tot in criza. Ne oprisera fantanile demult, dar acu ne-nchid gradina japoneza. Mi-e o ciuda. Mancam si eu linistita cu Marc cand il luam de la gradi si aveam treaba. Ca se uita dupa pestii din bazin, dupa libelule.
Partea buna e ca au crescut cu doua grade temperatura in cladiri ca ma saturasem sa stau cu pulloverul pe mine vara. Si cica vor sa ne puna cota la imprimat
Ramona J spune:
Ce tare Ruxij! Intr-adevar, locatia conteaza! Grrr, DUPA februarie!
AB, vremuri grele la universitate.
AB_AC spune:
Sau acu la vara, dar eu nu-s:) numa husbandu :) Numa bine pun gresia:)) dar deh mi-o fost jena sa fac invitatie cand eu sau nu-s sau alerg intre doua continente...
LucasMom spune:
mhuaa Lia ce preturi pe la voi...poate de fapt asa-s peste tot si eu nu stiu... berbatul me e ca si al Ramonei mai bine face el decat sa scoata atata banet....A pus hadwood floor in dormitorul nostru si cork floor in restul dormitoarelor plus gresie pe porch, o parte din deck si o baie. Nu s-a priceput el, dar a gasit ceva forums pe unde s-a lamurit ce si cum. Sunt mandra de el! Amici de-ai nostri au platit pe unii de profesie sa le puna gresia pe un hol lung si cand au vazut ce a iesit le venea sa-si ia campii, linia gresiei nu a iesit paralela cu peretii ci era deviata aproape 2 inch.
Miha, merci de sfat. Sa vedem, daca nu-l conving pe Lucas, o sa incerc si metoda asta. Eu incerc sa-l lamuresc sa spuna si sa faca singur la baie dar deocamdata am avut doar partial success. Spune cand e momentul sa faca insa nu vrea sa faca la olita. Are jucarii preferate la baie dar tot e greu de convins. In plus daca nu a avut diaper a "tinut" mult timp si nu a facut deloc pana i-am pus diaper ca mi se facuse mila de el.
Andra bea lapte seara? face pipi inainte de culcare, sau cum reuseste sa nu faca noaptea? Luc dimineata are un pachet plin plin si face pipi inainte de culcare (Bea lapte la cina si mananca fructe aproape intotdeauna).
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB_AC Adicatelea? Io-s inculta cine-i Mr?:)) |
Asta-i o comedioara care se difuza cu ani in urma. Murphy Brown avea un handyman care n-a mai terminat lucrul, cit a tinut serialul atit tot vopsea si el pe la ea pe acasa.
Alina, eu zic ca Lucas nu-i pregatit pentru scapat de pampers, cel putin nu peste noapte.
Depinde de copil. Alex s-a invatat repede, din prima chiar. I-am dat jos scutecul, s-a udat o singura data si apoi nu i-a mai trebuit sa repete experienta asta.
Lui Anuta nici ca i-a pasat, asa ca ea trecuse de trei ani cind am scapat de scutec.