America (203)
Raspunsuri - Pagina 12
Bubulin spune:
Miere...imi permit sa-ti dau si eu un sfat:daca exista varianta de a ocoli antibioticile eu zic sa mergi pe tuburi.Nu am experienta medicilor americani, dar stiu si sunt patita cu cei romani, care dadeau antibiotice foarte usor, la orice raceala mai urata.In timp ele distrug flora intenstinala,slabesc sist.imunitar si apoi dai dintr-una in alta. Din ce au povestit fetele pe aici se pare ca nu e o interventie evaziva, asta cu tuburile, iar copilasii la varsta asta uita repede si banuiesc ca e mult mai simplu asa decat sa-i dai in fiecare zi medicamente.Nu stiu cel mic cat de receptiv e la inghititul lor si probabil ca de atata timp s-a saturat si el de ele.
Stiu ca lucrati amandoi,dar oare nu are cine sa te ajute o perioada, pana se inzdraveneste si se pune pe picioare, ca sa stea cu el acasa, sa nu mai aibe contact cu colectivitatea? ... nu stiu, spun si eu, ar fi bine un asa ajutor si pt.voi si pt.cel mic.
Pana la 5-6 ani ei sunt mai sensibili si se imbolnavesc usor, apoi si colectivitatea influienteaza mult(la gradi unde merge el e curent sau ce conditii sunt de face asa des racelile astea?).
In orice caz va doresc putere si rabdare multe, iar puiutului multa sanatate.
Ramona ... nici aici nu a plouat, noi stam in partea de nord-vest a Houstonului, asa ca ne-am mai copt o zi. Eu care eram cu caldura si-mi placea de cand am venit aici am transpirat cat pt. 1 an in Romanica iar sotul meu zice ca inca nu a venit 'vara'
miereamara spune:
Bubulin nu avem pe nimeni care sa ne ajute, iar de stat acasa unul dintre noi iarasi nu se poate.
Nu are legatura curentul cu otitele sau virozele lui, astea sunt produse de virusi, bacterii, e comunitatea mare de copii si imprumuta unul de la altul diverse "minuni".Conditiile de la gradi sunt excelente, nici ca se putea sa nimereasca mai bine.
Cum te-ai adaptat? Iti place? Asa este, caldura e de groaza, nici eu nu o mai suport.
Anamaria ce bine ca mai avem vesti de la voi! Mai pune si tu poze sa vedem in ce zana si mai frumoasa te-ai transformat, de fiecare data parca arati si mai binenu stiu ce faci, dar da-ne si noua secretul!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Bubulin spune:
Am uitat sa va intreb un lucru:voi cum v-ati adaptat la condusul in SUA? Ca eu cand vad cum se conduce aici ma apuca ameteala.Am condus in Romania si toata lumea imi zice ca e floare la ureche aici. Tb.sa dau de carnet si nu prea ma 'inghesui' sa ma duc. Mai ales aici unde una doua tb sa te urci pe highway, iar texanii astia cu masinile lor ca tancurile ma sperie si mai mult.
sinzi_ana spune:
Irina, nu stiu ce sa spun de tuburi...as vrea sa te pot ajuta...dar....nu stiu nimic despre ele...Suna bine, daca asta previne otitele, si nu par deloc o interventie grea.....Eu as opta pentru....
Anamaria, bine ai revenit....abia astept sa creasca si DAvid inca un pic sa pot merge la teatru de brat cu el
ABurel, si eu vreau poze cu pisici!!! Oau, 2? hihi....curajosi!!!!
Bubulin, e greu la inceput aici la volan pe autostrada, dar te obisnuiesti repede de nevoie.
Ramona J spune:
Anamaria, bine ca ne mai scrii! M-am tot gindit la voi, ma bucur ca sinteti bine. Cind intra copiii in vacanta?
Alex vad ca are tema pentru vacanta. Wow! Nu-i mare lucru si nici nu-i obligatoriu, dar primesc nu stiu ce rewards daca o fac.
Bubulin, eu nu conduc pe autostrada si merg doar distante scurte. N-am fost nevoita sa merg prea departe, probabil ca m-as descurca dar sint fricoasa.
Nu ma deranjeaza foarte tare caldura. Cred ca la voi este mai multa umezeala si deci e un pic mai greu de suportat. Aici daca se face 60% umezeala se vaicaresc toti de parca cine stie cit de rau ar fi.
Iulie-August e ceva mai greu, de la ora 11 nu-ti mai vine sa iesi afara nici cit sa iei posta. Culmea este ca pe seara nu se racoreste, ba citeodata temperaturile maxime sint pe la 10. Nu rareori temperatura minima este pe la 23-25 de grade.
Pe mine cel mai rau ma deranjeaza ca bate vintul intr-una. As suporta caldura, dar m-am saturat de atita vint.
ocebine spune:
Miere, n-am mai avut asa timp de poze (oricum, multumesc de compliment)
Sinzi, e tare bine cu baietii la brat
Voi mai stiti ceva de Andrada? Ca n-am mai vazut-o deloc-deloc pe aici.
Ramona, luam vacanta pe 25 iunie. Nick are finals saptamina asta si viitoare (dar nu-l vad deschizind o carte mai mult de 15 minute). Cica e pe honors roll de 3 luni dar cind invata copilul asta, habar n-am!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
blackpanterro spune:
HAHAHA, Claudia, pe mine cel mai tare ma distreaza babutele care conduc Dodge Ram pe autostrada in Houston, tot ce vezi e mainile pe volan :))). Si pe mine ma sperie truck-urile in TX, parca de fiecare data cand mergem sunt mai mari.
Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ocebine spune:
La soferit, singurul sfat pe care il pot da este sa exersati...soferia este o indeminare si cu cit mergi mai mult, cu atit te experimentezi. Daca se conduce din an in paste si doar pe drumuri laturalnice, nu capeti experienta. Nimeni nu se naste cu volanul in mina (ma rig, poate soferii de curse, dar lor li se da greu insurance pentru masinile de zi cu zi si nici nu pot inchiria masini in vacante, asa ca au si ei o buba).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Asa-i Anamaria, eu n-am suficient practice. In timpul saptaminii abia merg citeva miles incoace si-ncolo, nici macar nu conduc zilnic. La sfirsit de saptamina conduce sotul cind mergem pe undeva.
Sinzi, facem schimb?
Am descoeprit recent semintele chia. Cica sint foarte sanatoase, contin mai multe omega decit flax seeds, plus fier, calciu si tot felul de alte goodies. Plus ca nu rincezesc ca si flax. I'm sold, o sa switch pe astea. Cica regleaza si insulina, ajuta la slabit, scad tensiunea (aici atentie pentru cei care primesc medicatie gen blood thinners).