ochelari de soare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ochelari polarizati se gasesc produsi de mai multe firme, si la preturi mai bune decat Polaroid. Eu am parca de la Polar View, ma impac f bine cu ei si i-am cumparat cu vreo 50-60 ron si am primit cadou si tocul de ochelari. Au aceasi calitate a lentilei, tot polarizata, numai ca nu ii cheama Polaroid. Eu i-am cumparat din Plusoptic,dar daca nu ma insel i-am vazut si prin Metro.
Si intr-adevar, cei nepolarizati eu nu ii pot purta, mi se pare ca vad gropiProblema mea este ca as vrea sa cumpar copiilor ochelari tot polarizati si nu gasesc. Aveti idee unde as putea gasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

polaroid face si ochelari pentru copii.
eu am avut si de la polarview si de la polaroid si mi s-a parut ca nu se compara la calitate (si a lentilei si a ramei).
ceva info pe aici: http://www.ochelarisoare.ro/ce_spune_doctorul/
ah, si uite pe site-ul celor de la polaroid o simulare cu/fara lentile polarizate
http://www.polaroideyewear.com/en/PolaroidPolarization/PolarizationDemo.aspx
si chiar asa e!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buli am citi si vazut link-urile ,si mi-a placut
dar aveti idee cu ce se sterg okelarii sa se vada mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Anita, tot la magazinele de optica se gasesc niste lavetute speciale pentru intretinut ochelarii. Daca se murdaresc de fard, sau transpiratie, ca de, e vara, se gasesc in hypermarketuri niste servetele umede speciale, f bune, care tin praful la distanta pentru mai mult timp(de regula le gasesti la casele de marcat).Aaaa, si uita de ochelarii de soare primiti la revista - sunt sigur de calitate indoielnica

Buli, eu nu te contrazic ca Polaroid nu sunt cei mai buni, doar ei cred ca au inventat lentila polarizata. Mie vanzatoarea de la Plusoptic mi-a spus doar sa nu port niciodata lentile nepolarizate, pentru ca obosesc ochiul, dar din lentilele polarizate pot sa imi aleg ce marca prefer, nu conteaza...Acum cat este de adevarat, habar nu am, sunt novice in domeniu si nici nu ma preocupa foarte mult, trebuie sa recunosc. Dar intr-adevar, undeva o diferenta exista, macar ca Polaroid este dublu ca pret decat ceilalti.

Acum ce sa zic, voi studia Polaroid pentru copii, desi tare mi-e teama ca am sa dau inapoi cand o sa vad pretul. Nu de alta, dar ai mei sigur ii vor arunca pe unde le va fi la indemana, iar eu paznic la ochelarii lor de soare nu ma pot angaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

de ce zici ca nu sunt buni okelarii de la revista femeia,sti tu ceva ca ar pune ceva prost? intreb si eu asa de curioasa,de,poate cineva lucreaza pe acolo si stie daca -s bunicei sau nu ,eu deocamdata vad bine adika nu ametesc cu ei la oki, mai mi s-a intamplat sa probez si nu vedeam\ ameteam cu ei ,cit ii sterg eu cu o carpa de bumbac ,tot au urme pe ei si ce ma enerveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

o firma care se respeca ar trebui sa dea si lavetica de sters si toc pt ei

aici se dau si la cei foarte ieftini.

eu folosesc de la ray ban 3P...super

Mergi la inceput