grupul DO-RE-MI
buna ziua
acum o saptamana au fost preselectii pt grupul DO-RE-MI si am fost si noi dornici sa inscriem baietelul care are aproape 5 ani
am fost,am luat preselectia si ne-am dus la cursuri,ne-am inscris la pian,cor si dans dar mi s-a parut un pic ciudata locatia,intr-o casa veche cu niste mochete zoioase [pe jos si cu niste parinti care stateau afara ca la o claca si mancau seminte
pe urma la cor ma plimbam prin curte cu fetita si am vazut o fereastra deschisa,mi-am aruncat ochiul si am vazut copii de la cor in sala si fi-miu statea pe scaun si privea,toti cantau el statea,am intrat si am intrebat iar d-ra(o fata la 20ani) mi-a spus ca nu se simtea bine copilul si atunci am intrebat dar de ce nu m-ati chemat sa il iau afara,nu stiu....initial am fost incantata dar imi este frica sa nu faca bani pe spinarea copiilor si noi sa ne alegem doar cu alergatura si cu banii dati
dupa parerea voastra nu era normal sa ma anunte ca ,copilul nu se simte bine ? sau sunt eu intr-o faza proasta...
eu nu vreau succese sau eu stiu ce,vreau doar o ocupatie pt copil pe timpul vacantei
ati avut copii inscrisi in acest grup,stiti ceva despre acest grup?pt ca noi stam fff departe de acesta locatie si mi-ar pare tare rau sa batem drumul degeaba,timppierdut,bani irositi si pe criza asta...
va rog orice informatie mi-ar fi de folos
Raspunsuri
pd spune:
Buna,
Eu am fetita inscrisa la Do Re Mi de 1 an si jumatate, aproape. La inceput a fost doar la cor si ulterior am inscris-o si la dans. Acum mai merge doar la dans, pentru ca la cor dupa 1 an era in aceeasi grupa de incepatori, in condiitiile in care alti copii care venisera in acelasi timp cu ea si de varste apropiate fusesera mutati la grupe de avansati. Am considerat ca probabil pentru cor nu este suficient de talentata si cum nici ea nu a fost impotriva renuntarii la cor, am renuntat. Insa la dans se descurca mai bine si continuam. Conditiile din acea locatie nu sunt din cele mai bune, dar nici nu mi se par deranjante. Exista un loc amenajat in care parintii pot sta sa astepte copii, in cladirea aceea mai mica, faptul ca unii dintre ei stau prin curte si mananca seminte e alegerea lor si nu o comentez.
In general, ca ocupatie pentru timpul liber a copilului si modalitate de socializare mi se pare o alegere potrivita, poate nu cea mai buna. Mai au ceva de lucru la capitolul organizare, dar in timpul scurs de cand mergem acolo am vazut o imbunatatire a lucrurilor.
Fetita mea (aproape 6 ani) este incantata sa mearga acolo, a participat la o multime de spectacole, in diverse locatii, cu diverse ocazii. De exemplu, de 1 iunie au fost invitati sa danseze la o televiziune, la emisiunea lor de dimineata si dupa amiaza la City Mall.
In concluzie, eu sunt destul de multumita pentru ca fetita mea merge acolo cu placere, face o forma de miscare.
Alexandra spune:
DO-RE-MI este, dupa parerea mea, o mare inselatorie. A fost si Sonia pe acolo vreun an pana cand a refuzat pur si simplu sa mai mearga fiindca "nu imi plac oamenii de acolo". Ce am observat eu: la preselectii ii selecteaza pe toti pentru ca oricum la spectacole fac play back si nici macar cu vocile lor, ci cu inregistrarile copiilor din prima grupa; noi am platit costume noi la inceputul anului, timp de un an de zile nu am primit nici un costum, apoi Sonia n-a mai vrut sa mearga, dar am vazut ulterior ca grupa ei a primit costumele altei grupe mai vechi, nicidecum noi. Nu se face performanta in muzica, e numai o metoda de luat bani.