Aspirante optimiste > 20 ani (515)
Raspunsuri - Pagina 8
cos_minutza spune:
Buna dragutzelor!!!!
Azi am avut activitati casnice
si tot azi Z37 test de sarcina negativ
Bebelu nu am primit PM
Madutza distractie placuta la botez!
Cris felicitari pt examen si poate vi si cu linutze luna asta
Talida ma bucur sa te vad
Dragutza,Paula
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Cosmi am retrimis 

offf dar de ce????
de ce nu iese o data pozitiv???? 

moamaaa...ce ma ofit...

eu zic sa te duci la un medic calumea frate...sa iti dea un tratament ceva. macar sa se regleze cm, k nu e normal asa
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
bebelu86 spune:
si eu am scos toate hainele din sifonier sa le aranjez.
am terminat un sertat. mai am 5 

si parca nu se mai termina.
dece nu se pot aranja singure??? 
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 9+
cos_minutza spune:
Bebelu acum am primit,am si raspuns!La medic calumea ma duc dar asta e organismul meu
,cred ca o sa ma bag totusi mai repede la o laparoscopie
Daca tu te oftici eu ce sa mai zic
Insa cand am facut azi testul i-am promis soztului ca nu o sa plang,si asa am si facut.Cu greu dar m-am putut abtine![]()

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
offf mai cosmi..
imi pare asa rau
stiu ca e greu..dar ...presupun k tre sa existe un tratament ceva care sa-l regleze.
pana mea..exista atatea tratamente pt aproape orice si pt asta sa nu fie???
Albumele noastre
bb 9+
cos_minutza spune:
Tratament iau si cu asta mi-a venit luna trecuta la 40 zile,insa avand ovare polichistice(si nu stim totusi cauza exacta de ce pt ca analizele imi sunt bune
),chiar daca acum sunt curate au pe ele o pielicica sa zic asa,iar acesta inpiedica formarea si spargerea foliculilor pt a avea loc ovulatia.Am luat cate 6 pastile de Clostybelgit pt stimulare,care e destul de mult(la alte organisme dupa 2pastile au foliculi babani) si in z12 aveam un amarat de folicul de 10mm
Sunt foarte hotarata acum,o sa dicut cat mai curand posibil cu medicul de laparoscopie si cu acesta ocazie o sa-mi trimit si sotzul la spermograma.M-am saturat de atatea dezamagiri

lorena_86 spune:
buna fetelor
iertati-ma ca am cam tras chiului dar sa stiti ca v-am citit.
eu sunt iar in dubii, TB nu prea a scazut nici acum dupa ce mi s-a terminar CM. Azi sunt Z5 si era TB 37 si inainte de CM atunci cand banuiam ca sunt era 37.3
Oare sa nu fie o infectie de este asa mare?
Eu nu mi-am mai luat niciodata pana acum TB. Oare ce sa fie, totusi este prea mare. Si sanii ma dor in continuare.......offfffffff

fetelorrrrr..ce am?
mada sa-mi zici si mie ce analize ai facut pt trombofilie si cat au costat, ca o sa vin la inceputul lui iulie in bucuresti si vreau sa le fac si eu.

pe toata lumea
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
sorinake spune:
buna, fetele! felicitari noilor gravidute!
Cosmi, imi pare rau! Eu spun sa mergi sa faci laparoscopie! E o operatie usoara, iar daca problemele nu sunt foarte mari, poate face minuni...adica minuni cu ochi!
Va pup pe toate cele care ma mai tineti minte si pe cele care nu ma mai tin minte! O zi frumoasa!
carmen_vlad spune:
Buna fetele,
Cum baietii dorm am zis sa intru sa va citesc rapid!!!
Nu va tin pasul al citit, cum am piciul pe cap mai toata ziua normal ca nu apuc mare lucru sa citesc ce faceti!
Cum sunt eu azi ma cam dor usor sani la atingere, ieri aveam simtpome de cm, azi mai nimik, am emotii fetele ![]()
Bebelu nu vi si la mine? ca nu am multe rafturi doar vreo 3 de aranjat nu multe, ce zici? apoi vin eu la tine 
Apropo am stat si m-am gandit unde va avea loc hainutele lui bebe2 in sifonier si am gasit deja dar trebui facuta ordine si triere la hainele mele, dar nu am chef inca sa ma apuc, cand e in burtica fac... o fi in burtica deja? poate asa imi vine entuziasmul de facut ordine![]()
Cosminutza scumpo cum adica iese negativ? nu pricep? doamne dar de ce trebuie sa avem probleme de genul asta? offf 
lorena_86 spune:
fetelor vad ca ati tras chiulul. eu ma pregatesc sa merg la un alt concert, cu Directia 5. Sunt preferatii mei, sunt super, abia astept sa-i vad. Maine sunt cei de la zob si zdub iar aseara au fost cei de la bere gratis.
Va pupic pe toate 

Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.