Aspirante optimiste > 20 ani (515)
Raspunsuri - Pagina 17
draguta spune:
multumesc madutza
, oricum cu tot cu mucus nu s-a pris nimic, poate se prinde acum fara![]()
![]()
![]()
ancadragoman spune:
la mine fara mucus s-a prins![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta fetelor poate ma lamuriti voi ca eu numai inteleg nimic voi aveti mucus cervical de cate ori aveti ovulatie? eu pana luna trecuta aveam f. abundent incepand cu ziua 7-11, luna asta am luat ovamit din ziua 5-9 si nici urma de mucus |
draguta si eu aveam mucus cervical in fiecare luna tot cam asa Z8-11 si cand am inceput stimularea cu closty a disparut, banuiesc ca este din cauza pastilelor de stimulare
carmen_vlad spune:
Madutza as baga eu un test de sarcina... dar mai astept cateva zile, in ultimile luni la fel m-am ambalat si mereu dezamagire... luna trecuta am facut test la fel de nerebdare si in 2 zile m-am trezit cu uratii... offf
Musai trebuie sa simt ceva dureri usoara ca la venirea uratilor? ca am si de alea azi
Mami de nazdravanel
vladut-stefanut
camcris spune:
2 luni closty si pregnil nici un rezultat, la ultima stimulare voiam sa fac IA dar a fost sotul plecat si avea prea multe zile de abstinenta
m-am saturat de doctori nu mai stiu unde sa merg si ce sa mai fac
cris85 spune:
carmen vlad ai doar sanii "umflati" sau si durerosi? In ce zi esti ca nu am retinut?
camicriste inteleg perfect, nici mie nu-mi plac medicii desi lucrez cu ei si ii vad toata ziua char daca nu vreau
cate sacrificii nu se fac ptr un 
fetelor ma dor sanii, nu la atingere dar cand ridic bratele sau fac vreo miscare. Sunt in ziua 2 de intarziere. Oare sa incep sa cred sau nu?
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)
camcris spune:
cris daca ai un ciclu ceas eu as face un test
sa dea DD sa fie cu ochisori ce frumos ar fi