Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, "La multi ani", sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de multe momente frumoase in viata! La multi ani fericiti si senini si Alessiei pentru maine! Va pup si va imbratisez pe amandoua!

Dana, vad ca ti-ai deschis o cafenea. Super! O sa trec si eu sa beau o cafea cand 'oi avea vreme, ca acum...abia apuc sa ma schimb de pijamale, sa ma spal si sa mananc cu fie-mea 'a mica in brate...alte activitati sunt vise.

Mathilda, Klara, ca intotdeauna, are un umor aparte!

Angela, noroc de tine ca mai treci si ne servesti cu cate-o cafea, ca altfel am dormi in papuci!

Week-end placut!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Nu-mi vine sa cred..fac si eu o urare la timp:

La multi ani, Kriss! Sa fii iubita, fericita si sanatoasa!

LA MULTI ANI, Alessia-Stefana! Sa ai parte de o copilarie perfecta, sa fii sanatoasa si fericita!

Un brat de si miliarde de

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

lora,angela- va multumesc de urari
dana - bine ai venit si de asemenea multumesc de urari
cu klara primele 3 luni m-am simtit groaznic apoi a fost ok. cu edward toata sarcina a fost naspa. sa vedem ce va fi. edward are aproape 9 luni, merge de-abuselea si incearca sa se ridice. are o gropita in obraz si-ti vine sa-l mananci. e blond cu ochii albrasti. klara se duce la gradinita si e f fericita. e fetita mare. are 4 ani juma. o nenoroceste pe educatoare . din categoria bine cunoscuta - ce mai face fata mea sa va povestesc. educatoarea ii zice in fiecare zi: klara plz be quiet. si eu i-am zis : klara daca educatoarea iti spune mereu sa taci din gura de ce nu taci ? la care ea: i forgot to be quiet.intr-o zi se duce la biserica( ca e la scola catolica) si educatoarea ii zice parintelui father.... la care fii-mea: miss r. - he's not your father he is the priest. si a inceput sa rada. alta data ma duc cu ea la biserica. in timpul slujbei imi spune ca vrea la wc. ma duc cu ea face si apoi: mama hurry up. we have to thank to god. si multe altele. va m povestesc alta data.
va pup

Felicitari si te asteptam cu confirmarea sarcinii!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

KRISS 79

toate urarile de bine pentru tine!!!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

"...din suflet, pentru un suflet!"

Mergi la inceput

Alessia-Shtefana 3 ani , fetitza mamicii Kriss79, sarbatorita de ieri!!!!

wow!!!voi atzi inceput de ieri petrecerile!!!! Micutzei tale tot binele din lume, LA MULTZI ANI!!!

va invit la cafea aici

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!

shi fiindca e sambata, s-o savuram cu www.google.com/imgres?imgurl=https://unicdn.hs.llnwd.net/e1/files/imagecache/nodeimg_l2/files/user/259521/cozonac.jpg&imgrefurl=http://www.bingo.com/en/community/recipe%3Fpage%3D2&usg=Q5XsJwi14ZOPtl7sCCXg11CuIXQ=&h=220&w=314&sz=19&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=e1Wim3IKN-qdLM:&tbnh=144&tbnw=197&prev=/images%3Fq%3Dcozonac%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D595%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=620&ei=3kO5TOLoKoOytAaMkKmCDg&oei=3kO5TOLoKoOytAaMkKmCDg&esq=1&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=114&ty=79" target="_blank">ceva dulce shi bunLora- cand ai timp de o cafea, gaseshti pe cineva in cafenea ... wow ce fete frumoase ai!!!am rasfoit in urma shi am dat peste pozele cu voi...iar tu, Doamna, aratai fantastic la 10 zile dupa nashere

va invit la cafea aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, multumim mult pentru complimente!
Ce mai faceti, fetelor? Pe unde umblati? L-ati ascultat pe base si v-ati luat al 2-lea job pe vreme de criza de nu mai aveti timp de net? Eu incerc sa-mi mai fac timp, ca altfel uit si sa scriu...
Kriss, ce mai face Ale? Poze de la ziua ei nu ne arati? N-am mai vazut-o de multa vreme, cred ca e domnisoara deja.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

buna dimi

va servesc cu o clatita si un 3in1...

Noi suntem bine, crestem si facem tot felul de smecherii. Pentru dovada www.youtube.com/user/familiamicu#p/u" target="_blank">"filme cu Razvan"

Si pentru ca nu puteam fi ok pana la capat...in mod clar, am uitat s-o urez pe Stefania...si pentru ca nu pot intoarce timpul in realitate...incerc virtual, modificand postarea anterioara!

Pupici cu lipici!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

am trecut sa va salut, sa va spun ca ma deprima vremea asta.
Dana era vorba de Titus Corlateanu si Mioara Mantale.
Eu te sfatuiesc sa-ti depui dosarul cu intrare cu scutire de examen.
Am auzit de foarte multe femei care au procedat asa (daca nu apare intreruperea pe cartea de munca)

Mergi la inceput
Mergi la inceput