dr Catalin Haiduc (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

si Arianna a avut chist de plex coroid. Dar de la inceput, dr Steriu mi-a zis ca trebuie urmarit, dar sa stau linistita ca in cele mai multe cazuri se resoarbe. Eu facusem doar DT care-mi iesise bine.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 20+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Buna

URGENT
Va rog mult imi poate spune cineva unde pot sa il gasesc maine pe dl doctor. La spital este?

Joi avem avion si as vrea sa il intreb ce parere are daca pot sa zbor.
Sunt in 13 sapt. sarcina fara probleme. Stie cineva care este opinia dansului vis a vis de asta?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Dl dr este in concediu 2 saptamini incepind de ieri.

Legat de zbor cu avionul, la o sarcina fara probl nu e interzis, dupa saptamina 30 e de discutat.

Catalina 31+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Multumesc pt rapsuns. Da ..imi aduc aminte acum ca este in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eu am programare pe 2 iulie la MedicalCity, oare daca-i in concediu o sa vina??? Cred ca mai bine sun si intreb daca vine pt ca nu vreau sa bat atata drum degeaba... Offf

Felix 6 fix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns free spune:

Salut!
A fost foarte amuzant cand l-am intrebat pe dl. doctor daca e periculos sa zbor cu avionul prin luna a 3-a de sarcina(ma refeream, bineinteles, la bebe), iar dansul mi-a zis :"pai cum sa nu fie periculos?, nu ai vazut cate avioane se prabusesc?".
Im cazul meu chiar a fost aiurea pt ca am avut parte de niste turbulente de am crezut ca o sa nasc la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

bun gasit din nou

ma bag si eu putin in seama desi nu am mai scris de mult la sub asta...

si la mine varsta e un factor de risc, iar daca ar fi sa fiu acum gravida prima oara, nu as face nici un DT si nici un TT si nici alt T. desi mi-a iesit bine TT, m-am stresat inutil pana sa am rezultatul, am stresat bebelusul din burta pentru niste prostii de teste ca sa nu le zic aberatii de teste. la noi la odisee, din cele 100 de mame, nici una din cele cu teste cu rezultate dubioase nu are vreun copil afectat de vreo trisomie. in schimb singura care a avut o problema este o mama care a avut bune prostiile astea de teste. so... (nu mai zic ca daca ai cativa ani peste 30 si daca spui ca fumezi de ex 20 de tigari, nici nu mai e nevoie de sange si echografie, ca iti iese si fara ele prost TT-ul...)

Felix daca imi permiti o sugestie... eu i-as spune doctorului ca pur si simplu nu vreau sa fac DT sau TT si nu ca nu am incredere in rezultate... pur si simplu nu vreau

legat de tampoane, mie mi s-a parut senzational ca mi-am facut singura tampoane din vata si tifon, pentru ca, asa cum zicea cineva mai sus, peste o epiziotomie, un tampon dur este tot ce nu-ti doresti. inafara de cele enumerate deja, mai zic un motiv pentru care pana al 6 saptamani nu am putut folosi tampoanele gen Always etc: miros groaznic! plasticul si materiile absolut nenaturale din care sunt facute, in combinatie cu lohiile=ceva sinistru.

Alinusca de acord cu tine cu cezariana

mult succes gravidutzelor

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Monis asa voi face, ii voi spune ca nu-l fac si gata. Nu oi fi eu singura mamica ce nu face testul asta, echo trebuie sa fie suficient. De fumat nu fumez dar varsta nu ma avantajeaza.

Dinenuzza

Free, sa inteleg ca dr. nostru e si glumet? Asta-i super!

Abia astept sa vina ziua de vineri sa-l vad pe bebe iar

Pup,

Felix 6+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna fetelor
Cand revine dr. H din concediu? Trebuie sa merg si eu la spital, cred ca sapt viitoare, dar as vrea sa stiu cand pot sa il sun, ca sa nu il deranjez din concediu

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai suna-l cu o zi inainte sa trebuiasca sa mergi la spital. e de ajuns.
eu mai am mai bine de 2 saptamani pana la morfofetala. si nu l-am mai vazut pe bebe de o luna. il simt zilnic de multe ori in schimb si sper ca e bine-sanatos.

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

Mergi la inceput