dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 3
felix76 spune:
Andreea, si eu as avea multe intrebari dar nu mai intra nimeni sa ne lamureasca si pe noi cele care suntem la inceput
Sotul meu ar fi foarte incantat sa fie in sala de travaliu plus ca eu m-as simti in siguranta cu el acolo. Am citit capitolele mai vechi si spunea la un moment dat o fata ca l-ar lasa si pe sot in sala de travaliu dar nu stiu cat sa ne bazam pe o singura parere.
Iarasi m-ar incanta sa-l am pe bebe cu mine mereu dupa nastere, nu sa-l duca in cine stie ce sala, sa nu aiba contact cu ceea ce a cunoscut 9 luni de zile in burtica la mine. S-ar simti cu siguranta al nimanui chiar daca roiesc asistentele in jurul lui...
Eu am programare la el pe 2 iulie, sper sa ma lamureasca atunci ce si cum.
Felix 4+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
alinushca spune:
fetelor eu v-am citit intrebarile si nu stiu ce sa va raspund pentru ca nu il cunosc asa de bine pe dl dr. felix felicitari pentru o sarcina mult dorita! nu stiu daca se permite taticul in sala de nastere. as fi tentata sa cred ca NU, deoarece din ce povesteau alte fete nici macar sa vada copilul nu il lasa decat strict in orele de vizita (15-17). experienta mea personala la sarcina trecuta e si ca doctora spunea tuturor ca sigur, poate participa si taticul dar mintea flagrant si de fapt nu se intampla asta in practica la nimeni. la particular sunt sanse sa primest tratament din asta firesc... la stat exista inca prea multi crocobauri prin creierele oamenilor. despre sistemul de rooming in stiu ca functioneaza. am citit ca mai incearca ele sa ti-l sustraga pe bebe si sa il umfle cu lapte praf si glucoza dar desigur te poti opune (probabil mai putin daca esti cezariana si nu poti alerga dupa ele... ). iar despre analize inainte de sarcina sunt sigura ca poate sa iti recomande andreea ce anume sa faci. mult succes!
sa ne lamuriti si pe noi ce mai aflati!
Mami de (28.10.2008) si bb2 18+
felix76 spune:
Alinusca, multumesc! Mi-ar place enorm sa vina si tati in sala, o sa negociez cu Haiduc, poate-l lasa mai ales ca sotul lucreaza si in domeniul medical. Oricum mai e pana voi naste eu, poate se mai schimba cate ceva pana atunci.
De analize o sa vb cu doctorul, oricum am un dosar de curand facut pentru ca mi-au trebuit la FIV, daca mai e nevoie de ceva fac, sunt obisnuita cu intepatul.
Felix 4+
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
Eseea spune:
fetelor ;
nu cred ca tati poate sta in sala de travaliu, sincer, poate doar daca ati fi singure, nu stiu. in general, in aceasta sala stau 2-3 gravidute, de fapt e sala de pretravaliu. Ganditi-va ca fiecare suporta in alt fel travaliul, i se mai rupe apa la cate una, etc...mai vine cate un dr la consult. Noi am fost 3 la un moment dat, ce ar fi fost daca ar mai fi fost si 3 tatici? mie una, sincer, nu mi-ar fi placut. stati linistite ca nu prea aveti timp sa va plictisiti, mai povestiti cu fetele, va mai plimbati
in sala de nasteri iar nu cred ca se poate la Filantropia, poate sa fie noaptea cumva si sa tratati cu dr, nu stiu ce sa zic. e valabil cam ce am spus mai sus. Intrebati direct dr, cel mai bine.
hai nu va temeti, nu e chiar asa de greu, eu sincer m-am simtit f bine si fara tati. Fiti mai barbate, va fi bine, nu va mai vizualizati singure, parasite, in mari dureri ca nu e deloc asa, astea sunt fricile voastre de acum, o sa vedeti ca nu o sa fie asa.
Felix, nu stiu ce experienta are dr Haiduc cu gravidute cu trombofilie, dar cred ca acum cam toti dr au, imposibil sa nu fi avut cazuri. Mergi la el si intreaba DIRECT!! oricum, felicitari pt sarcina mult asteptata!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
BraveGirl spune:
si eu citesc, dar nu am raspuns, pt ca eu am nascut la euroclinic. Acolo tati a stat cu mine in sala. M-a tinut de mana si m-a masat cd nu mai puteam. pt noi a fost o experienta frumoasa, desi el mai imi zice in gluma ca aratam ca un klingonian cd impingeam, ca-mi iesisera ochii din orbite. Dar a fost unic, a vazut cum a iesit bebelina, EL i-a facut primele poze
La filantropia au reguli mai stricte. Sotul a terminat medicina (nu profeseaza), avea si colegi la Filantropia cd am fost internata, la 20s, si tot nu a fost lasat sa stea cu mine. Mai isi trimetea prietenii la mine sa ma vada, sa-mi mai dea ceva, dar el nu a putut intra decat peste zi. Nici sa-mi aduca mancarea, seara, mai tarziu, nu l-au lasat.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alinushca spune:
eu daca as fi super bogata as face o fundatie care sa ajute toate femeile din romania sa nasca la privat !
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca eu daca as fi super bogata as face o fundatie care sa ajute toate femeile din romania sa nasca la privat ! Mami de (28.10.2008) si bb2 18+ |
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
felix76 spune:
Eseea , multumesc de info. Intr-adevar ar fi aiurea sa mai fie inca 2 tatici in sala dar ma gandesc ca s-ar ajuta si ei intre ei, si-ar mai da cate o palma doua reciproc, atunci cand ar simti ca lesina. Glumesc
Alinusca, esti mortala! Mi-ar place sa nasc la privat sa-l am pe tati langa mine dar daca aste-s conditiile la noi la stat, ce pot spune? Ma multumesc cu ce este. Oricum, din cate am citit Filantropia este mult mai bine pusa la punct decat alte maternitati iar personalul este de nota 10. Macar se incearca adoptarea sistemului rooming-in, poate pana ajung eu sa nasc, va fi deja implementat. Sper si eu...
BraveGirl
An uitat semnatura 4+
Eseea spune:
Felix, e deja implementat sistemul, uite citeste la subiectul asta ;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147952&whichpage=13
sunt informatii recente.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alinushca spune:
De fapt sunt multe alte maternitati de stat in Bucuresti care au rooming-in. Filantropia e cam la coada cu chestia asta. O fi bine...o fi rau... nu stiu. La CF2 spre exemplu dupa minunata cezariana sotul a putut sta cu mine si cu bb in camera muuuulte ore dupa aceea. Si oricand a venit in general a putut intra la mine. Toate rudele au putut intra sa ma vada dupa nastere chiar daca nu era program de vizite (cate una, cate una ca sa nu deranjeze pe nimeni). La drept vorbind poate ai niste nevoi emotionale dupa o nastere indiferent cum e ea, dar mai ales daca nu te poti misca 24 de ore din pat nici macar cat sa te pui pe o parte... ca sa iesi afara sa vb cu rudele. Adica pe mine nu ma incanta prea tare programul strict de vizite de la Filantropia. Daca nu aveau nici rooming in clar nu ii alegeam oricat sunt de curati si de bine crescuti.