dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felix76 Lore multumesc de info! O sa-l sun dupa ce ies de la echo, presupun ca nu-mi mai face si el inca una daca am facut morfologia fetala. Cam cat ati asteptat la usa? Eu o sa-mi iau si sotul dupa mine, doar doar voi reusi sa intram impreuna la morfofetala. |
Felix, cu placere! Sunt sigura nu-ti mai face si el eco dupa morfofetala! Cred ca vrea sa vada rezultatele si eventual sa mai discutati. Eu am facut morfologia fetala de trim I la Medical City la dl. dr Haiduc.
In general pe la spitale se cam asteapta, niciodata nu este sigur cat. Am asteptat eu o ora si la clinica particulara unde aveam programare (venise dl dr. mai tarziu pentru ca avusese o nastere).
16+
ionela.n spune:
Lore, da-mi voie sa te contrazic.
Eu am facut morfogolia de trim 2, la medlife (acolo m-a trimis dr. H) la dr Steriu si a ramas ca dupa eco sa merg sa vada si el rezultatul.
Cand am fost la el (la medical city) mi-a facut iar eco, desi trecuse doar 1 sapt.
Cel putin asa a fost la mine
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+
Minunea noastra
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Lore, da-mi voie sa te contrazic. Eu am facut morfogolia de trim 2, la medlife (acolo m-a trimis dr. H) la dr Steriu si a ramas ca dupa eco sa merg sa vada si el rezultatul. Cand am fost la el (la medical city) mi-a facut iar eco, desi trecuse doar 1 sapt. Cel putin asa a fost la mine -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
In cazul tau trecuse o saptamana (copilul mai creste intr-o sapt, mai ales la inceput cresterea este mai accelerata). In conditiile in care te intalnesti cu doctorul la 5 minute dupa ecografia morfofetala, crezi ca ar mai face alta? Mie mi-a zis sa il sun sa ne intalnim chiar in ziua in care fac eco de trim II, de-asta ziceam. Daca am zis ceva gresit, sa ma iertati
16+
ionela.n spune:
Stai linistita Lore, ziceam doar cum a fost la mine.
Daca e in aceeasi zi, chiar nu vad de ce ar mai cere eco.
Pe mine pt morfo 3, m-a trimis tot la medlife, ca acolo am fost si la prima (adica morfo de trim 2) si de aia.
Sa dea DD sa fie totul bine si bebeii nostri sa fie sanatosi, ca noi deja suntem pe locul 2
Minunea noastra
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Sa dea DD sa fie totul bine si bebeii nostri sa fie sanatosi, ca noi deja suntem pe locul 2 -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
Sa dea Dumnezeu sa avem bebei sanatosi si sarcina usoara! Intr-adevar, suntem pe locul 2 .
Tie cum ti s-a parut dr. Steriu? Ca am citit tot felul de pareri....
16+
ionela.n spune:
Sincer, mie mi s-a parut super ok femeia.
Am intrat cu sotul meu (de cate ori am mers la clinica sau la eco, a intrat si sotul si mereu a vazut si el eco) si a fost foarte amabila. Pe sotul meu l-a invitat pe scaun si cand facea masuratorile ii explica lui, ce si cum se vedea pe eco si chiar a facut glumite cu noi. la 20 sapt, bebelina noastra avea 404 grame.
Initial mi-a zis ca e posibil sa nu poata face toata eco, ca cica asta se face la 21-22 sapt, dar daca e dezvoltat creieraul bebelusului si el e ok, atunci nu e probl nici la 20 sapt.
Multumim lui DD ca totul e bine, ca pana acum am avut o sarcina usoara, fara nici o zi de greata/varsaturi si bebelina a fost sanatoasa si se dezvolta armonios
Si eu am citit fel de fel de pareri despre dr. Steriu, dar noua ne-a lasat o impresie f buna si mi s-a parut chiar comunicativa
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Esti una dintre putinele norocoase! Eu am avut o sarcina normala pana acum: cu greturi, varsaturi . Si acum mai am greturi uneori si mofturi la mancare, ma deranjeaza mirosurile, etc.
Eu nu am ales-o pe dr. Steriu, tocmai ca citisem destule pareri negative. Sper ca alegerea mea sa fie buna
16+
ionela.n spune:
Tu la ce dr mergi pt morfo de trim 2?
Eu chiar n-am avut probl. Si nici pofte nu am avut. E drept, am luat vreo 6 kg pana acum, dar sa fie sanatoasa, ca o sa le dau eu jos. Stiu ca de acum o sa ma urmareasca kg din urma, dar incerc pe cat posibil sa mananc cat mai sanatos si manac cat imi e foame, nu pt 2
Minunea noastra
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Tu la ce dr mergi pt morfo de trim 2? Eu chiar n-am avut probl. Si nici pofte nu am avut. E drept, am luat vreo 6 kg pana acum, dar sa fie sanatoasa, ca o sa le dau eu jos. Stiu ca de acum o sa ma urmareasca kg din urma, dar incerc pe cat posibil sa mananc cat mai sanatos si manac cat imi e foame, nu pt 2 -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
La dr. Alina Veduta, la Filantropia.
Kg in plus se dau jos, bebelina sa fie sanatoasa! Plus ca dupa parerea mea, la tine nici nu se vedeau 6 kg suplimentare! Cantareste mult si lichidul amniotic, cantitatea de sange in plus, sanii, etc.
16+
Alecsa_L spune:
Buna dimineata viitoare mamici!
Va multumesc pentru sfaturi, am reusit sa ajung si eu la domnul doctor Haiduc. Sunt foarte multumita de dansul, e un om asa linistit si calm. Plec intotdeauna fericita de la el din cabinet.
Eu va trebui sa fac cezariana pentru ca am o problema de sanatate. Vroiam sa va intreb daca aveti cumva idee cam cat se da la o cezariana la domnul doctor si cam cat la anestezist.
Am activata si mesageria privata, in cazul in care nu se poate scrie aici. Va multumesc mult.
O zi frumoasa cu soare!
Alecsa_L, 26+ ,