Pestisori... pestisori... (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Noapte buna la sirenute
E liniste dar e normal e simbata si lumea iese
Eu nimic deosebit gatit mult in rest CALD si TINTARI
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Si... 'neata, 'neata!

()

la toate sirenetele si s-aveti o duminica frumoasa si cat mai relaxanta ! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

neatza

Cryna, dar ce matinala ai fost ....sar*mana de cafea si dedicatie.

Aici ploua, ploua si la 7.30 cand am scos catelul, apoine-am culcat la loc si la 9.40 mai cand ne-am trezit nu ploua iesise soarele acum iar ploua

O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Bine v-am regasit.
Am revenit si noi din concediu. A fost placut, dar cu ploaie si cu frig asa ca nu ne-am prajit prea tare. In schimb am dormit si m-am odihnit.
Bogdan cand era cald s-a balacit in mare, asa de mult ca am ajuns acasa cu el cu febra si muci.
Dar acum , e ok.
Cand fac rost de ceva poze, punem la vedere..
Am citit pe aici, nu raspund decat cu multe imbratisari si pupici, deocamdata. Astept sa iasa soarele sa ies putin pe afara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Bine v-am regasit.
Am revenit si noi din concediu. A fost placut, dar cu ploaie si cu frig asa ca nu ne-am prajit prea tare. In schimb am dormit si m-am odihnit.
Bogdan cand era cald s-a balacit in mare, asa de mult ca am ajuns acasa cu el cu febra si muci.
Dar acum , e ok.
Cand fac rost de ceva poze, punem la vedere..
Am citit pe aici, nu raspund decat cu multe imbratisari si pupici, deocamdata. Astept sa iasa soarele sa ies putin pe afara.

sa va fie de bine concediul !

Mergi la inceput

Dap Dany, matinala ... fara somn de dimineata... desi ma culcai pe la 23.00-24.00 (24.30), la 05.30-06.00 imi sarise deja somnul ... si era bine ca, era racoarea diminetii cu pasari ciripitoare (tril) ... eh, oricum ma mai pusai inapoi in pat oleaca, langa poznas, ca dadea semne de trezire ... m-o simtit repede motanul ca-s treaza si nu mai sunt langa el ... asa ca, am mai stat o tura in pat, pana m-am sculat s-o hranesc pe mama (+ medicamentele de rigoare...)... p'orma, iar o alta tura inapoi langa poznas, ca-i "sensibilos" rau (cateodata...)... si p'orma gata, trezirea definitiva ... no, ... O zi placuta si frumoasa sa ai .

Baby, bine ati revenit din concediu si asteptam pozicile . Plimbari placute sa aveti . Numai bine .

edit - gata... am inchis bucataria ... ca, oricum nu s-a anuntat nici un flamand prin zona ...

O duminica placuta in continuare tuturor si numai bine ! &

Mergi la inceput

Nimeni pe aici???
La noi abia acum se starneste ploicica ... insotita de-o vantoasa, bineinteles... macar s-o mai racori oleaca... in fine, ...
O duminica relaxanta in continuare tuturor !

Mergi la inceput

gata, am plimbat catelul ...acum ne relaxam...

o seara agreabila si voua

Mergi la inceput

No, bine... ... va doresc o noapte linistita, racoroasa si cu vise faine ! Noapte buna si somn usor ! Pe maine ! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

O cafea?

Baby bine ai revenit... si sanatate multa piciului...

Carmaw n-am ce tevi sa schimb... ne inunda pe peretele opus tevilor... iar cand am mai fost administratorul pe la ei (ca nu-i prima data) era o problema de la bazinul de apa al wc-ului... chiar asa nesimtit sa fie sa nu si-l schimbe de 6 ani ... si am observat ca se uda peretele in we, cand erau pelcati de-acasa
Ma rog... cica si ei zugravesc si o sa schimbe diverse, si vor chema si instalator sa rezolve problema...

Inca un pic si terminam camera... azi... sper... Si pe urma restul... sper sa dureze mai putin in rest, pt. ca e zugravit de curand... trebuie doar reparat pe unde au distrus terorile... si dat cu vopsea lavabila...

Invat cat pot... adica f. putin ... sper sa se lipeasca de mine ceva-ceva...

Avem o poza la concursul de pe DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I love DC&page=2" target="_blank">aici (ely-1)

sa aveti o zi frumoasa

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput