Tensiuni in lume (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

intre ce tari se poarta razboiu' asta despre care vorbiti ? ca nu esti prima care spune: la razboi ca la razboi

Of,nici pe asta nu ai inteles-o!Cea mai pasnica natiune de pe fata pamintului vede razboi peste tot!Toti vecinii o ataca,toti o vor rasa de pe fata pamintului!Tu nu vezi??ntz...ntzz...Adela

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Unii vad lucrurile cam www.sixdaywar.co.uk/graphics/cartoon_arab-tanks-500.jpg" target="_blank">asa, altii le vad pe dos.
Iar www.africancrisis.co.za/images/Cartoon_Hamas_Israel_Gaza_hiding_behind_babies.jpg" target="_blank">de pe margine ...

Ca-n bancul cu rabinul: si tu ai dreptate, si tu ai dreptate, si tu ai dreptate, ...

Mergi la inceput

Si caricatura "de pe margine" cine`a schitat-o?Ala care`a facut-o si pe prima,nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Si caricatura "de pe margine" cine`a schitat-o?Ala care`a facut-o si pe prima,nu?

si tu ai dreptate

Mergi la inceput

Exista totusi o diferenta incontestabila: unora nu le plac caricaturile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui hannen

si tu ai dreptate

ca veni vorba de bancuri;avem si noi :):):)
Se intilneste un copil israelian cu unul palestinian.Israelianul cu hainute noi,chipie ,steag si mitraliera stralucitor de noua si moderna.Palestinianul zdrentuit,cu picioarele goale ,cu steagul rupt si cu prastia in mina.
copilul Israelian ii zice :"Tatal meu mi-a zis ca sunteti niste teroristi si criminali ...si ca trebuie sa va omoram pe toti.
copilul Palestinian ii raspunde :"Tatal meu nu mi-a zis nimic pt. ca a fost omorit de al tau.:):):)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Exista totusi o diferenta incontestabila: unora nu le plac caricaturile.

Mi se pare normal,atit timp cit unii (respectivi) nu-si bat joc de cele sfinte si spirituale ale celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Este suficient, Adela?

nu!
pentru ca io vorbesc despre activisti impuscati mortal in cap. din spate. despre activisti care vor si incearca sa anuleze blocada. despre Israel care nu vrea ca palestinienii s-o duca mai binishor sub Hamas. ca doar Hamas ii cauza blocadei, nu?

Citat:

No offence, ma mir ca te intrebi asta. Poate totusi un topic de istorie a Palestinei ar fi foarte util.

ei, si io ma mir ca tu crezi c-as avea nevoie de lectii de istorie :)

topicu' ar fi foarte probabil util. cel putin pentru cei care si-ar asuma misiunea de a scrie despre istoria Palestinei. si vad ca sunt cativa doritori.
io am insa o dilema: de ce vor ei sa scrie pe un topic special? in primul rand pentru ca probabil vor sa lumineze pe unii ca mine, nu?
si in al doilea pentru a fi ontopic :)

Imi pare rau, intrebarea ta era ´´intre cine se poarta razboiul´´. Am luat-o de buna, credeam ca chiar nu stii si am sugerat un topic de ´´remember´´fara intentii de ironizare.

Hamas este o organizatie terorista.Hamas nu face ca lucrurile sa mearga ´´mai binishor´´ pentru palestinieni, din contra. Ce exemplu sa-ti dau pentru a-mi sustine afirmatia? Rachetele trase de hamas spre israel de pe acoperisurile caselor civililor? Copiii de 5 ani trimisi sa impuste soldatii israelieni? Sau femeile trimise sa se detoneze la granita, poate poate iau cu ele-n ´´ceruri´´ macar un soldat israelian?
Sau ar trebui sa pomenesc de ajutoarele umanitare care ajung in hambarul hamas, in timp ce civilii nenorociti MOR de foame?

Pentru a manipula masele, trebuie sa le infometezi si sa le lasi sa se zbata in cea mai crunta saracie. hamas are ´´doctoratul´´ in manipularea de acest fel. Scolile pe care le construieste hamas in palestina sunt praf in ochii opiniei publice internationale.Stii vorba aceia, pe afara-i vopsit gardu´......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Citat:

Imi pare rau, intrebarea ta era ´´intre cine se poarta razboiul´´. Am luat-o de buna, credeam ca chiar nu stii si am sugerat un topic de ´´remember´´fara intentii de ironizare.

si io as lua de bun raspunsul tau de mai sus, da' imi pare rau ma indoiesc de sinceritatea lui. poate daca nu puneai in coada "este suficient, Adela?" la raspunsu' dinainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

si io as lua de bun raspunsul tau de mai sus, da' imi pare rau ma indoiesc de sinceritatea lui. poate daca nu puneai in coada "este suficient, Adela?" la raspunsu' dinainte

E dreptul tau sa te indoiesti.
´´E suficient, Adela?´´ nu era ironic, era doar mingea in careul tau. Dorinta de dialog.

Mergi la inceput