Tensiuni in lume (2)
Raspunsuri - Pagina 21
beren spune:
OK people, lipsesc si eu un pic si uite ce gasesc cand revin ...
Guestus, te-am prevenit de 3 ori sa incetezi atacurile la persoana. Vad ca avertizarile voalate n-au efect, asa ca te pun on probation pentru o perioada.
Deocamdata citesc postarile de pe ultimele 2-3 pagini, asa ca s-ar putea sa revin cu sanctiuni mai dure daca este cazul.
Cativa useri au incercat in trecut sa deturneze discutia de la o dezbatere de idei la atacuri personale, considerand ca daca ar primi avertisment l-ar purta "cu mandrie" de bravada. Am refuzat sa dau avertismente in cazurile astea.
Insa nu am nici o problema sa dau cartonase in general. Asta nu inseamna ca mesajele injurioase vor fi lasate publice in cazul acela - userul care primeste cartonas nu va "castiga" nimic printr-un asemenea "sacrificiu". Aviz amatorilor.
Intentionez sa pastrez dezbaterea asta la nivelul de idei, nu de persoane.
OK, acum imi rezum lectura ultimelor postari, dintre care multe par a fi de scandal.
Ingrid S spune:
Denizel, rau ai facut cu pozele alea, sunt trucaje (sa-ti fie rusine Dinu Patriciu, revin si la politic Capcaune, n-am ordine de primit ca tine, imi permit sa scriu cand si ce vreau), stie toata lumea ca au muncit mult israelienii sa le faca din plastic: mere, pere in panere si gutui amarui, cu puf galben ca de pui etc.
Inaioana, de Suedia stiu ca sunt probleme, am vazut un minidocumentar unde se mirau unii pe cine au bagat in casa si la cine le-au dat ajutoare si mancare, ca sa vezi cum e recunostinta islamica. As fi preferat un subiect nou in care sa se dezbata tema corectitudinii politice, deoarece inca sustin ca e o cauza a tot ce se intampla. Pe langa o pasivitate incredibila.
Speed, scrie ce doresti si cum doresti, eu nu etichetez pe nimeni ca propalestinian, etichetarile s-au facut din alte parti, a, ca gandesc intr-un fel asta banuiesc ca nu e interzis, nu? Doar ca as dori sa te intreb, din punctul tau de vedere, daca politia din Madrid ii impusca pe teroristii care au plasat bombele in trenuri, tot criminali erau? E foarte important de stiut.
Conchita, ei bine, daca iti place asa mult cuvantul ****, iata: ******. Ce dracu...mi-am cerut scuze degeaba.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iarina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren OK people, lipsesc si eu un pic si uite ce gasesc cand revin ... Guestus, te-am prevenit de 3 ori sa incetezi atacurile la persoana. Vad ca avertizarile voalate n-au efect, asa ca te pun on probation pentru o perioada. Deocamdata citesc postarile de pe ultimele 2-3 pagini, asa ca s-ar putea sa revin cu sanctiuni mai dure daca este cazul. Cativa useri au incercat in trecut sa deturneze discutia de la o dezbatere de idei la atacuri personale, considerand ca daca ar primi avertisment l-ar purta "cu mandrie" de bravada. Am refuzat sa dau avertismente in cazurile astea. Insa nu am nici o problema sa dau cartonase in general. Asta nu inseamna ca mesajele injurioase vor fi lasate publice in cazul acela - userul care primeste cartonas nu va "castiga" nimic printr-un asemenea "sacrificiu". Aviz amatorilor. Intentionez sa pastrez dezbaterea asta la nivelul de idei, nu de persoane. OK, acum imi rezum lectura ultimelor postari, dintre care multe par a fi de scandal. |
Beren,probabil ca esti printre putinii care l-au luat de maneca pe userul Guestus, care s-a plimbat nestingherit pe culoarele formului, mistocarind si provocand oamenii,care si-au luat de multe ori avertismente pt.ca si-au pierdut firea in fata sus numitului. Na ca am facut abuz de "care"
Merci.
speed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inaioana
Speed, daca eu am niste argumente sau niste stiri nu vad de ce m-as sfii sa le expun doar pentru ca unii sau altii vor face speculatii deplasate in ceea ce ma priveste. Si cred ca activitatea mea de pe acest topic arata exact asta, pentru ca exact in aceasta situatie am fost si sunt. Tu incerci sa insinuezi ca faptul ca eu si alti cativa suntem de alta parere, este de natura sa intimideze dialogul. Ceea ce este fals si incorect fata de noi. Daca eu am curajul de a-mi expune opinia (care de altfel este foarte putin populara) a insinua ca acest curaj este o intimidare la adresa celor care nu il au, este , daca vrei, o incercare de intimidare in sine. Spui pe scurt ceva de genul "noi nu putem vorbi pentru ca vorbesti tu". Atunci unde e dialogul? Asa ca in loc sa ne plangem steril si sa facem misto, ce ar fi sa vorbim concret? Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza. |
daca nu am fost destul de clara, lui hannen i s-au editat mesajele la singe (nici macar nu stiu despre ce era vorba ca erau ciuntite in secunda aparitiei) dar pe de alta parte sunt lasate poze cu semintze de pe bloguri dubioase care ne arata ca nu exista nici o problema umanitara in Gaza.
la fel, consider off topicuri toate postarile (cu care de altfel sunt de acord in principiu) despre istoria conflictului si despre teroristii islamisti. fiindca lasate aici par o scuza la violenta si la incalcarea drepturilor omului.
ma gindesc ca daca britanicii ar fi impus o blocada asupra Republicii Irlandeze (sub pretext ca IRA introduce arme in Irlanda de Nord) n-as mai fi avut ocazia sa scriu rindurile astea de aici...
iarina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iarina
Beren,probabil ca esti printre putinii care l-au luat de maneca pe userul Guestus, care s-a plimbat nestingherit pe culoarele formului, mistocarind si provocand oamenii,care si-au luat de multe ori avertismente pt.ca si-au pierdut firea in fata sus numitului. Na ca am facut abuz de "care" Merci. P.S. Ati vrea sa votam inchiderea topicului? Eu sunt pentru. |
inaioana spune:
Speed, opinia mea este ca foarte multe dintre mesajele lui Hannen au fost foarte agresive, mai agresive decat ale lui Guestus.
Mi se pare foarte urat ca cei care sunt in dezacord cu opiniile antiextrmiste doresc cu orice pret sabotarea acestui topic.
Daca ai o problema cu oricare dintre links, de ce nu spui clar si raspicat :aceste linkuri sunt niste falsuri sau niste exagerari sau sunt suspecte de bias sau..orice crezi?
Nu sunt de acord cu inchiderea topicului, pentru ca dupa cum am mai spus , dupa parerea mea ar fi un pumn bagat in gura celor care doresc sa dezbata, de catre cei care aplauda violenta si o folosesc (deocamdata fiind un forum, doar verbal). A renunta in acest mod reprezsinta dupa parerea mea a renunta la dreptul meu la libera exprimare si la valorile libertatii dezbaterii in care cred, de frica violentei. Ceea ce incalca principiile pe care le tot fluturam pe aici.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.