Tensiuni in lume (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Stai ca va sparg yo aici minunatele monologuri si copy paste

subiectul este ca 9 oameni au fost macelariti...ok...si voi ma duceti prin anii i.e.n sa demonstrati ca armata israeliana are dreptate sa ucida. e corect ce spuneti...sau yo am pierdut sirul evenimentelor? curaj

ca povesti cu crime facute de unii si altii geme planeta...sau aici e competitia care copiaza mai mult ce au facut altii si planteaza aici?

Guestus, a treia si ultima data m-ai dezamagit azi de dimineata, cand am vazut (si banuit) cam ce ai scris Ineioana as-noapte, care au fost motivele pentru care ti-au fost editate mesajele si cam ce crezi tu in legatura cu una-alta, desigur, asa cum ne-ai obisnuit, invaluindu-ti parerile in straturi succesive de asa zise uluiri si perfecte certitudini (uneori asta merge de minune si trei sferturi de DC e pe jos de ras, alteori pica ca nuca-n perete. Aseara si acum e alteori).
Nu mi-as fi luat 1 minut din timp ca sa-ti compun asta, dar chiar mi-ai fost simpatic cam de cand am inceput sa citesc DC.
Bye!

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina71

Citat:

subiectul este ca 9 oameni au fost macelariti...ok...si voi ma duceti prin anii i.e.n sa demonstrati ca armata israeliana are dreptate sa ucida. e corect ce spuneti...sau yo am pierdut sirul evenimentelor? curaj

Familia unui decedat , un tanar de 19 ani care stiudia in USA ,detinea si cetatenie americana a aparut pe "sticla" ,foarte senin , spunand ca s-a rugat la Allah ca fratele lui sa devina martir pentru ca asta a fost una dintre dorintele tanarului

Altul , si-a lasat sotia insarcinata si alti 3 copii minori ...pentru ce?
Ar putea foarte bine sa lupte si pentru soldatii turci ucisi in fiecare zi in confruntarile cu PKK , daca doresc neaparat sa atraga atentia asupra une cauze ...

Toti activistii si-au asumat niste riscuri participand la actiunea respectiva .

adica tu spui ca ei au vrut sa fie ucisi...este? si ca au cautat asta cu luminarea. corect?
ca familia unuia a spus una si alta este complet irelevant....cu ce te incalzea daca spunea de ex. "ca nu vroia sa moara si se gindea cum sa joace la cazinou"
te simteai mai bine sa auzi asa...sau cum?
deci voi aveti niste argumente total iesite din comun....vin unele si-mi povestesc de inaintea erei noastre cum e cu musulmanii...altii spun ca mai bine mureau sa salveze balenele...ce treaba asta frate cu cazul de fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Familia unui decedat , un tanar de 19 ani care stiudia in USA ,detinea si cetatenie americana a aparut pe "sticla" ,foarte senin , spunand ca s-a rugat la Allah ca fratele lui sa devina martir pentru ca asta a fost una dintre dorintele tanarului

Altul , si-a lasat sotia insarcinata si alti 3 copii minori ...pentru ce?
Ar putea foarte bine sa lupte si pentru soldatii turci ucisi in fiecare zi in confruntarile cu PKK , daca doresc neaparat sa atraga atentia asupra une cauze ...

Toti activistii si-au asumat niste riscuri participand la actiunea respectiva .

adica tu spui ca ei au vrut sa fie ucisi...este? si ca au cautat asta cu luminarea. corect?
ca familia unuia a spus una si alta este complet irelevant....cu ce te incalzea daca spunea de ex. "ca nu vroia sa moara si se gindea cum sa joace la cazinou"
te simteai mai bine sa auzi asa...sau cum?
deci voi aveti niste argumente total iesite din comun....vin unele si-mi povestesc de inaintea erei noastre cum e cu musulmanii...altii spun ca mai bine mureau sa salveze balenele...ce treaba asta frate cu cazul de fata?

Lasa-ma sa ghicesc: tie iti pasa de oamenii astia? aiurea...tot ce vrei e sa te legi de lumea de p'acilea si de aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Guestus, oricat ti-ai dori nu poti separa totalmente intamplarea cu vasul de problema reala extremisto-musulmana care exista in LUME.

Cum s-a mai spus aici, soldatii israelieni care au ajuns pe vas sunt criticati de insasi soldati israelieni care NU erau pe vas. Te tot cramponezi de asta, cand Denizel sugera sa ne uitam la cauze nu ti-a placut deloc si nu inteleg de ce.

Intentia vasului turcesc era de a sparge blocada si, atentie, de a deveni martiri. Stii ce inseamna cuvantul asta cand iese din gura unui extemist musulman? Practic ei s-au dus acolo STIIND ce se va intampla, pentru ca daca nu incepeau sa-i atace pe soldati nu era nimeni impuscat.

Israelul e in razboi.Un soldat, cand e in razboi, nu croseteaza.
Tu, Guestus, ai fost vreodata intr-o zona aflata in razboi? In Israel ai fost vreodata? Sa te fereasca Dumnezeu sau Universul, in cine crezi tu, sa ajungi sa te temi pentru viata copiilor tai, chiar si atunci cand e liniste si pare-se ca lumea e incremenita.
Sa auzi sirena, sa te ridici din pat la miezul noptii, sa-ti iei copiii si sa intri in buncar(2 pe 2 mp).Stii cam care e senzatia cand auzi bubuituri, sirene si tipete, asa din senin?

Turist in Israel..acum vreo 6 ani, dupa ce a iesit din restaurant, la jumatate de ora acesta nu mai exista.(restaurantul) De ce? Pentru ca un ´´martir´´ s-a detonat. Ghici ce, era o zi insorita, linistita, nimic nu prevestea nenorocirea. Au murit femei si copii.Din senin.

Si acum vii tu si vrei sa auzi de la fiecare user de aici ca israelienii sunt criminali..si punct. Se discuta in termeni incredibil de evazivi, gen´´armata are dreptul sa ucida, armata n-are dreptul sa ucida´´ Asa nu se poate discuta, din pacate nu exista doar alb si negru. Din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Da , in opinia mea ,ei s-au dus cu intentii de provocare si poate ca majoritatea au creierul spalat !

Nu am regrete pentru nicio extrema , niciodata odata ce si le-au asumat !

Pe maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Stai ca va sparg yo aici minunatele monologuri si copy paste

ca povesti cu crime facute de unii si altii geme planeta...sau aici e competitia care copiaza mai mult ce au facut altii si planteaza aici?

Guestus, a treia si ultima data m-ai dezamagit azi de dimineata, cand am vazut (si banuit) cam ce ai scris Ineioana as-noapte, care au fost motivele pentru care ti-au fost editate mesajele si cam ce crezi tu in legatura cu una-alta, desigur, asa cum ne-ai obisnuit, invaluindu-ti parerile in straturi succesive de asa zise uluiri si perfecte certitudini (uneori asta merge de minune si trei sferturi de DC e pe jos de ras, alteori pica ca nuca-n perete. Aseara si acum e alteori).
Nu mi-as fi luat 1 minut din timp ca sa-ti compun asta, dar chiar mi-ai fost simpatic cam de cand am inceput sa citesc DC.
Bye!

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

mesajele sint editate la cererea poporului...aici sint 99% pro asa ca este al dracului de stupid sa crezi ca un moderator vede ce trebuie. nu?
deci yo asta intreb....voi prin ce a fost acum 500 ani ****...sau cum? asta e in discutie si nu alte baliverne.
si cind va vad cita aprobare aveti pentru ce fac aia acolo ma apuca groaza...

acum in alta ordine de idei aia au omorit 9...****....apoi vine divizia terorista din turcia si ucide alti 20 cu cipilica intr-un mall....e...ce ziceti? bine...****..misto ...dar aia care crapa? ****...da ce misto e sa faci copy paste si sa faci pe istoricul ..

Mergi la inceput

Citat:

Da , in opinia mea ,ei s-au dus cu intentii de provocare si poate ca majoritatea au creierul spalat !

Nu am regrete pentru nicio extrema , niciodata odata ce si le-au asumat !

Pe maine

exact...daca nu ii macelareau aia se omorau intre ei sa dea vina pe israelieni...cred ca asta era planul lor B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Guestus, prefer sa dau dreptate Iarinei in ceea ce privesc mesajele tale, decat sa cred ca exista o asa mare lacuna in gandirea ta logica.

Vrei sa stii diferenta dintre aia 9 de pe vas si aia 20 din mall(numere citate de la tine), cand e vorba de moarte?
Pai ia uite, aia 9 vroiau sa fie martiri, sa-i atate pe israelieni, sa moara pt islam.Moarte premeditata, sanse de 99,9 % sa se intample cand te iei de gat cu armata unei tari aflata in razboi.Le-a iesit, sunt acum happy, in rai cu saptezecisiceva de fecioare, ma intreb de ce ii plangi tu..
Aia 20 din mall vroiau sa-si cumpere o savarina, dar a aparut X islamistul martir si i-a trimis pe lumea cealalta.

Mai sper, in al douasprezecelea ceas, ca inteebarile tale sunt la misto. Sincer.

Edit............

Mergi la inceput

Pai la mintea cocosului este ca aia omoara 10...astia apoi omoara 20...si uite asa se continua. Si voi stati aici sa analizati cu cartea de istorie in mina ....si? ce misto...ce inteligent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

eu nu mai inteleg nimic, absolut nimic.

imagini din "lagarul de concentarare" Gaza, de acum cateva luni:

6 decembrie 2009
http://www.bivouac-id.com/2009/12/06/attention-photos-insoutenables-gaza-affamee/

Sursa: www.paltoday.ps/arabic/News-64161.html" target="_blank">Palestine today

16 iunie 2009
http://www.bivouac-id.com/2009/06/16/attention-photos-insoutenables-gaza-un-camp-de-concentration-a-ciel-ouvert/

Doar asta mi-i (ni-i) pe inteles:

http://www.bivouac-id.com/2009/10/31/photos-gaza-le-djihad-islamique-show/

Mergi la inceput