**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Uliasi, esti exagerat de slaba
Micaalsa, superba curte aveti, "echipata" pt distractia celor doua printese. Noi inca suntem la faza de proiect si hartogarii, dar sper ca la anul sa fie gata.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Moni, bafta. Sa v-o faceti asa cum va place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Simpaticutelor,

Pupici dulci.

MONILAND - noi il avem pe asta:

http://www.amazon.com/Britax-Ashley-Floral-Marathon-Seat/dp/B0006HBRXQ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1276014193&sr=1-6

Ma rog, in loc de flori avem fluturi. :) Ideea e ca acum il tinem cu spatele la sensul de mers iar cind va mai creste, il vom intoarce cu fata. Nu stiu cum e in Europa, daca au acelasi sistem sau nu. Da' ca si calitate sunt excelente si ti-am zis e si unul din putinele scaune autorizate pentru zborul cu avionul.

ULIASI - pupici dulci; chestia de care ai intrebat este un premergator, da' nu in genul celui clasic. Practic e pe roti iar Bruce se tine de miner si il impinge si in felul asta merge, pina isi va da drumul la a merge singur. De asemenea, din premergator se transforma intr-o mica masinuta, ideea e ca ni s-a parut haios si util, n-a costat nici mult, vreo 20 de dolari, asa ca i l-am luat.
Uite linkul aici:
http://www.amazon.com/Playskool-Step-Start-Walk-Ride/dp/B00004T2WP/ref=cm_cr_pr_pb_t
Asta nu inseamna ca sta numai cu nasu' in el. Tot de chestiile "adulte" e interesat: laptop, aparat foto, cartile de pe rafturi, deschis usile dulapurilor, tras de castroane, tigai etc,
Si nu numai ca trage de ele, da' daca incerci sa-i focalizezi atentia catre jucariile lui, e foarte suparat si-ti atage atentia si te cearta; e foarte haios si clar plin de personalitate.

Hai pupici intensi,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Si eu la apel. Tare greu ziua sa scriu ceva fara sa ma ajute si Beatrice.
Printesa mea merge din ce in ce mai bine, deja in casa nu mai are nicio retinere, afara este ceva mai prudenta. Pana acum nu a cazut decat pe fund ...in schimb de la taratul prin nisip, pe iarba, sau pe oriunde apuca are genunchii vineti.
Eu ma pregatesc de concediu, vom pleca o saptamana la Lisabona doar eu cu sotul. Este prima data cand vom sta fara Beatrice atatea zile.
Cu mancarea si noi am facut progrese din momentul in care am inceput sa ii dau din mancarea facuta pentru noi. Acum fac totul fara sare, ii opresc ei si apoi sarez mancarea noastra. Am observat ca de la porumb/mamaliguta ii apar pete rosii asa ca momentan fara de-astea. De pus pe ea in greutate nu se vede nimic.

Cateva poze cu Beatrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetelor!
Nu am apucat deloc sa intru...acum sunt la mama si speram sa ma odihnesc si eu...dar sunt mai obosita decat eram singura acasa...ai mei sunt cu treaba pe camp toata ziua si seara vin obositi si petrec prea putin timp cu mine...au avut o perioada f aglomerata...abia astept sa ajung acasa....singura parte pozitiva e ca stau aproape toata ziua afara cu Andreea dar in rest sunt ff obosita..
Ne laudam si noi cu primul dintisor iesit duminica pe 6 iunie,aproape la 11 lunite...in acea noapte a fost f maraita, s-a trezit des plangand...si eu credeam ca e din cauza acomodarii la ai mei ca nu mai fusesem de mult timp..dar de fapt era dintisorul
O sa pun pozici cand voi ajunge acasa...acum abia am apucat sa mai citesc cate ceva pe forum si sa vad cateva pozici cu zmeurici f frumoase
Maine deja avem prima aniversare de zmeurica,Doamne ce trece timpul..
Va pup si mai revin

Ayda23 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Cum maine nu sunt sigura ca voi apuca sa scriu, o felicit pe prima zmeurica din odisee pentru aniversarea de maine:

La multi ani, Ingrid Cristina, sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

intru pe fuga

uliiasi buna idee mi-ai dat! o sa incerc!

giova si eu ma temeam sa nu calc stramb pe scarile alea.
aici am gasit lapte plasmon gata preparat. tre sa colind magazinele in cautare de alte marci, poate-poate i-o fi pe plac.
azi i-am dat apa in canita, a baut bine de tot. sa mor eu de ciuda nu alta, dar lapte din canita tot nu vrea, cum simte gustul laptelui se ingretoseaza

moniland eu am avut o probl cu tenul si doar apa termala avene m-a ajutat. de atunci folosesc avene, si mai ales la bebe, sunt f bune!
unde plecati in concediu?

clara ce zici tu 20 dolari? in romania costa o groaza de bani ceva de genul asta

fug, mai revin cand pot

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Motana mie mi-a trecut durerea de cap cu cafea si cu un somn zdravan. am baut si putinacafea cu putin coniac in ea. felicitari pt nepotel si refacere rapida sorei.

La multi ani Ingrid si Tudor. Sa fiti sanatosi si norocosi in viata si sa va bucurati parintii.

va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Multumesc fetelor, sunteti prompte si dragute toate. Sora e cu bb acasa, bb urlacios daca ia de la san, sta cate 3 ore si dupa 10 minute iar Macar Dari a mea nu plangea dupa ce termina sedintele de supt de o ora jumate'. Clar, cand ii da formula doarme bine merci misteru' (been there, done that), o sa vada daca o tin balamalele sa alapteze exclusiv, ea ar vrea, dar e nedormita de 3 zile, din spital.
Giova uite ca nu stiam ca se putea pompa sa ii dea lui bebe asa, statea cu ea in pat, deci era ok, dar si numa calare pe san, si cu burta taiata... uof!
Elena, ms de tip, a zs ca ii trecuse azi, dar just in case... bine de stiut.
Moni i-a dus mama dar acum ca sunt acasa i-a facut mai multe, dar nu prea ii vine sa manance, multam'!

Am vazut si eu multe poze, nici nu mai stiu decat pe ultimele, de Teodora scumpa si marisoara si Bryce smecher tare, cu sombrero pe toate.

Si Dari e cu dintii.. ea de pe la 4 luni tot are necazuri cu ei si tot degeaba!
Copila mea e pofticioasa A trebuit sa ii dau inghetata de 2 ori, si azi Cheetos!!! da, stiu, nu trebuia sa mananc eu, dar am zis ca o pacalesc cu un biscuite, de unde?!

Ylla, ce ma bucur ca ai mai scris! Ne intrebam de tine la un moment dat, abia astept sa il vedem pe Luca. Sper ca au trecut problemutele, sa ne mai scrii.

INGRID, LA MUUUUUUUULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI INGRID CRISTIANA si TUDOR MIHAI!!!!
sa cresteti mari si sanatosi

Doamne ce trece timpul...nu-mi vine sa cred ca am inceput deja sa ne aniversam pretioasele zmeurici si trecem la un alt capitol din viata.

Giova-doamne prin ce ati trecut duminica...ma bucur tare ca este oki acum Marco

motana-si voi cu inghetata..eu ieri am prins-o pe Ina cand o servea si pe Ania...erau tare fericite amandoua..iar Ina a zis ca ea nu putea sa nu-i dea si surioarei ei

inutsa-foarte frumoase pozele, iar Bia e mortala are o fatzuca de-ti vine sa o papi

ayda-asa bine te inteleg..si eu patesc la fel cand merg la ai mei..in loc de odihna e mai mare oboseala..Felicitari pentru primul dintzoc

clara-tare haios e Bryce...asa imi place de el cat este de vesel si fericit..sunteti o familie super.

cornelia-uff..prin ce ati trecut..sper sa se fi retras umflaturile..bine ca se poate recupera dintzishorul.

Eu sunt fericita ca si-a revenit Ania cu mancarica...ieri a mancat foarte bine solidele...dimineata cirese+caise+piscotele, la pranz o mancarica din rosii, cartofior, morcov, si frunze se telina+carnita, iar seara cereale.

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, tufa draga!
In primul si-n primul rand:
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAAA MUUUUUULTI AAAAAAANI!!!!!!!! INGRID SA TRAIASCA SI TUDOR SA TRAIASCA...LAAAA MUUULTI AAAAANI !!!! Sa cresteti mari, fericiti si norocosi si sa va bucurati de familiile voastre!
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns si la etapa asta. Acusica ii dam la cresa, la gradi, la scoala, bbrrr...se insoara/marita si pleaca de-acasa, hehehe...

Io-s cu cafeaua in vena...am avut o noapte dificila, cu bebe mucios si infundat care n-a putut sa respire bine. Azi vine si dr la noi, abia astept. Culmea ca abia a adormit cu greu la 11 seara, a dormit incredibil de prost, dar tot la 7 s-a trezit...abia puteam sa-mi deschid ochii. Acum ii curg mucii siroaie, pacat ca nu poate dormi in picioare, ca asa ar putea respira...
Gata, ma duc la juniorul mucios, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput