Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 7
Andrecluj spune:
Maria Multumesc frumos, nu m-am gandit la varianta asta. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
laviniablaga spune:
Fetele va multumesc ink o data pt vorbele frumoase!
Am gustat azi carnita...am fiert-o dupa indicatiile voastre, prima data a fost surprins de noul gust, dar a papat totul...am masurat si eu cat mananca la o masa...cam 250 grame papica!
Am exzperimentat si noi azi inerenta cazatura din pat. Am noroc ca nu e distanta mare intre pat si parchet, si ca a cazut pe moale, adica pe perne...ca mai nou asa m-am obisnuit sa pun in jurul patului...nu a plans deloc!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Dankutza, poze de la nunta aici si de la munte aici Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Mersi. Le-am vazut! Mi-au placut nasii din poze. Ii cunosti?
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
gabitza35 spune:
dovleacul de placinta se da la bebe copt sau aburit?
mersi
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
gabitza35 spune:
am pus - sper- linkul la semnatura catre poze mai noi...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
botez si altele
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui dankutza Mersi. Le-am vazut! Mi-au placut nasii din poze. Ii cunosti? |
oarecum ii cunosc
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
dankutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, eu va multumesc din nou, sunteti minunate. Daca ar trebui sa masurati cat pipi face, cum ati face? Ma puteti ajuta careva? Adica ajunge oare ca pampersul sa fie ud sau trebuie sa fie greu si plin ca inainte? Multumesc anticipat Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
As cantari un pampers uscat ca sa stiu ce greutate are, apoi dupa fiecare schimbat as cantari pampersul murdar. Adunam si aflam. Eu am vazut ca asistentele de la neonatologie faceau asa. Cand eram la alaptat (cica ), mai aparea cate una cu un pampers si il punea pe cantar.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
DianaR spune:
Uf, am reusit sa termin si al doilea sac. Le-am facut o poza
Fug sa calc.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
laurairina13 spune:
Gabitza, de dovleac stiam de la Diana ca e aliment de inceput pt bebei, deci se poate da ,si poti sa il faci copt si sa il mai amesteci cu ceva sa iasa un pireut mai lichid, sau sa il fierbi. Eu am vrut sa ii dau mandrei mele, da nu am mai gasit deloc de cumparat pe aici
Andre
Smaranditza, ma bag si io in seama , din ce stiam parca avocado se mananca asa crud, adica nu gatit. Tu zici ca l-ai bagat la bbcook impreuna cu celelalte fructe, probabil ca poate de asta s-o fi iritat micutul??zic si io
Si de iritat si fiimea era mereu iritata putin de cand am inceput D., dar am luat o crema Sudocrem( si Many si Dankutza ziceau ca e buna), care e ft ft buna. O dau de obicei o data pe zi seara dupa baita, in rest folosesc crema Petrini si e super ok funduletul acum.
Lumi, cred ca e tare frumos cu fluturasi in stomac..io am si uitat cam ce is aia..Asta vine odata cu monotonia, si faptul ca stam toata ziua bot in botDeci, chiar daca va vedeti mai rar, emotiile revederii sunt de 10 ori mai frumoase!!
Si vreau sa zic ca printul persiei e singurul film pe care l-am vazut impreuna cu al meu de mult timp incoace, dar pe care l-a privit oarecum plictisit ..Dormim separat, ca el nu poate dormi in acelasi dormitor cu noi, ca se trezeste de fiecare data cand papa fiisa, de uitat impreuna la tv nu ne uitam ca avem gusturi total diferiteDe cand cu bortaiala si bebele intre noi e o lene si o monotonie de parca am fi casatoriti de 20 de ani, asa am ajuns sa ma simt..Desi nu ne afecteaza prea tare situatia de fata, datorita rechinasei care ne uneste si ne face se ne simtim impliniti, sunt constienta ca ar trebui totusi sa mai reinviem si noi 'sentimentele', sa mai zic ca la cap.sex e zero zero zero de nu stiu cate luni..[:-(]Nah..ca am dat din casa tot de data asta
Strumphy, hai lasa supararea, cauta un hobby ceva sa te antreneze, sau fa planuri de vacanta, sau incearca sa pleci la ai tai(nu mai stiu daca sunt din alta localitate), fa ceva frumos pt tine, niste cumparaturi, o iesire cu prietenele, ceva sa te mai inveseleasca..Tre sa fie ceva sa te scoata din starea asta nasoala
Alinus, si eu la fel, is invidioasa pe Di, ca a dat jos kg, da tare frumos e sa ne mai plangem, nu?
Cat despre gramele luate, stai linistita, ca se poate si mai rau, noi am luat doar 60grame. Oricum nu ma mai stresez deloc, am vb cu o prietena de a mea a carui bb la 7 luni avea 9 kg si acum la 9luni jumate tot 9 kg are, si papa foarte foarte bine diversificat, doar ca e un agitat si jumatate, nu are stare o secunda.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici