Felicitari Tzuky, Talida,Mara!Aspirante (514)
Raspunsuri - Pagina 6
cris85 spune:
cami antonia Cand am planificat sarcina cu Giulia am inceput sa iau acid folic prin august si in decembrie (de craciun
) am ramas gravida. Insa de data asta nu am mai luat acidul cum ar fi trebuit. Am cumparat vreo 2 cutii de pastile insa am luat mai pe sarite: o zi da, vreo 3-4 zile nu...ect
Oare e valabil oricum?
Cati ani are fetita ta?
Fetelor curaj ptr ca bebe vine cand va asteptati mai putin. 
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)
IONY_82 spune:

Avem inca o gravidutza!!Mara felicitari 

Sa ai o sarcina usoara si la termen

asteptat cu optimism 

IONY_82 spune:
Angi 

Cris eu locuiesc pe Cassia dar muncesc aproape de Piramide
Si eu iau acid folic din ian 2009 ,dar luna asta cand au venit uratii am cazut un pic in butoi si nu am mai luat nici pastilele(pe langa acid folic mai iau si cardioaspirina ptr trombofilie)
De maine voi incepe sa le iau ca mi-am revenit![]()
asteptat cu optimism 

iubita.mara spune:
Sotului i-am zis la telefon ca nu mai aveam rabdare ( el a fost de garad ).A venit acasa cu trandafiri rosii si cu lacrimi in ochi.Mi-a spus ca l-am facut cel mai fericit om de pe pamant.
Bineinteles ca o sa intru si la aspirante.Nu o sa va las la greu fetelor.Este randul meu sa va sustin
................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite
IONY_82 spune:
Sherbi imi pare rau ptr situatia in care esti si tocmai astazi cand e ziua voastra ai primit vestea
.Haide fii optimista o sa vezi vei face tratamentul si imediat va veni
.
asteptat cu optimism 

cris85 spune:
IONY Piramide e aproape de Basilica San Paolo, nu-i asa? Eu stau a Roma de vreo 6 ani, nu muncesc dar sunt la facultate de scienze infermieristiche in al doilea an. Pai oricum esti aproape de mine, vreo 3 fermate daca nu gresesc.
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)
IONY_82 spune:
Mara ce frumos
ma bucur mult ptr voi .Oricum trebuie felicitat si sotul ca fara el....FELICITARI! si un buchet de 

si din partea mea
asteptat cu optimism 

IONY_82 spune:
Da Cris e aproape de Basilica San Paolo cam asa vreo 3 fermate sunt.
Si eu fac 6 ani in august de cand sunt in Italia.Acum o luna am inceput munca acolo in Piramide ca de anul trecut cam putin am avut de munca
asteptat cu optimism 

IONY_82 spune:
Cris cum e la facultate te descurci?? Si eu sunt la facultate, dar la Spiru in Romania.N-am vrut sa urmez aici facultatea ca oricum nu cred ca vom mai ramane mult pe aici vrem acasa la noi

asteptat cu optimism