Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 14
musso17 spune:
da,luna,asa fac si eu,dar niciodata nu ridic tonul la copilul celalalt sau cu atat mai mult sa-l ating,eventual daca e un copil agresiv si parintele nu intervine prefer sa plec asta si daca pot de fii-miu ca aista copil are alta gandire,ei au doar sentimente pure si cateodata mai dau peste nas printelui
mai voiam sa spun ca eu cu prietenele mele avem un pact,daca nu intervin caci poate nu mi se pare ca fii-miu a intrecut masura si pe ele le deranjeaza atunci sa-mi spuna,iar daca nu mai apuc sa corectez ele intotdeauna vorbesc pe un ton neutru si calm...fetita unei dragi prietene avea acu ceva timp apucatura de a musca si cum il prindea pe fii-miu cum il inghesuia,dar niciodata nu am tras-o/smucit-o,il luam pe fii-miu din calea ei si sincer ma pufnea si rasul,iar maica sa ii facea observatia...e mult de spus pe tema asta.
anto,ai doi copii superbi,sonia e o ghidusa.
ddanagh spune:
Waw Anto ce par lung si frumos are Sonia. Ai tuns-o vreodata? Mie acum imi pare rau ca am tuns-o pe Daria scurt, scurt, vara trecuta. Cel mai mult mi-a placut poza asta, mi se pare de revista.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
25 cu Eric Mihai
nikole spune:
Vivelaaaaa, tin pumnii, nastere usoara
...cred ca ai niste emotii...
aici se naste cu medicul de garda, eu am avut o frica-n mine, insa cand am ajuns la spital, cu copilul iesind aproape, de garda era fix medicul la care am mers in ultimile 3 luni de sarcina.
O bafta chioara, nu alta, el fiind de planton o singura zi pe luna la maternitate!
Acum merg sa citesc din urma, am deschis doar ultima pagina sa vad daca ai nascut sau esti tot la oferta![]()
Edit:Anto, ce copii frumosi, Victor seamana mult cu Kevin, invers de fapt, in poza pe tractor, parca-i Kevin leit
Sonia e o dulce, si o fetita chic
, si mie imi place perisorul ei
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Cygni spune:
Georgi si Luna, am sa explic mai bine despre ce fel de situatii vorbesc, ca sa intelegeti de ce ma adresez copiilor. e vorba mai ales de copii mai mari, > 5 ani. sunt locuri de joaca cu plata, la care parintii isi lasa copiii si nu sunt in preajma. sau sunt, la o cafea, stau si se uita si habar nu am care e parintele respectiv, caci eu sunt in interior. si atunci cand un baietel a strans-o efectiv de gat pe alise, mi se pare normal sa ma adresez lui sa inceteze, dar nu o fac agresiv caci nici mie nu mi-ar conveni reversul. de atins alt copil nu poate fi vorba. deci nu vreau sa fiu gresit inteleasa. copiii trebuie toti respectati la fel, daca alise ar intra brusc intr-o faza mai agresiva atunci eu as fi de doua ori mai vigilenta sa nu "atace" alti copii, caci asa cum nu-mi place sa fie a mea lovita sau impinsa, nu doresc deloc ca Alise sa devina agresorul.
nu e vorba ca isi disputa copiii nu stiu ce jucarie si unul trage de-un capat si altul de celalalt, ci de agresivitate fizica gen lovit, impins cu intentie (ca a fost calcata pe mana neintentionat de ex) si mai ales cand un copil e mai mare si forta e cu totul alta. intr-un fel e cand un copil de 4 ani ti-l impinge si alta-i cand o face unul de 7.
si chiar la locurile de joaca din parc, am vazut copii agresivi care ii maturau din cale pe cei mai mici iar parintii primilor erau pur si simplu inexistenti... adica stateau suficient de departe pe banci si nici nu se uitau la copiii lor. ori eu in situatii din astea intervin direct si rog frumos copilul sa fie mai atent.
ce sa mai spun ca in alte ocazii copilasi mai micuti, asta tot la un loc de joaca inchis, veneau si-mi spunea ca nu stiu care l-a lovit, ca eram adult, pai eu nu eram acolo ca sa impart ordine intre copii, dar chiar nu pricep de ce parintii celor mai mici decat Alise ii lasa acolo singurei ca fetele care-s acolo supravegheaza din 3 in 14, ma rog.
Luna, prietena mea cu fetita de care vorbeam a paruit-o la greu pe Alise de nenumarate ori dar nu mi-a trecut prin cap sa-i spun ceva. ce are de spus, ii spune mama ei, nu ma bag eu. dar cand Alise e agresata de copil cu parinti "necunoscuti", atunci zic frumos copilului ce am de spus. si nu o vad ca pe o intruziune, caci vorbesc frumos, daca parintii nu sunt prezenti sau nu ii stiu, ce sa fac?
Cygni spune:
Anto, acum am vazut pozele cu ai tai, sunt foarte frumosi, mie mi se pare ca seamana intre ei tare bine... mi se pare? :D
Monica, am apucat sa ma uit si la pozele voastre, am admirat fetele foarte frumoase si imi place mult poza cu ele doua la nisip.
violetan spune:
Anto,
, la mine raceala e light, adica tusesc f rar, imi curge putin nasul si mai stranut. Laur sper sa nu faca o forma mai urata...sanatate la toata lumea!
Io nu ma bag la discutii de-astea filozofice
pen'ca noi in parc mai rar, de cand cu curtea, doar ca laur mai are manifestari de bataush care ma supara, dar de cele mai multe ori sunt acolo si intervin. Ma simt tare rau cand il apuca si as intelege perfect daca mamika respectiva s-ar supara; nici mie nu mi-ar pica bine. Sper sa-i treaca...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
tocmai am primit SMS de la Vivela ca a "re-nascut" un flacau de 3.400 gr, si ca sunt amandoi OK!!!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Am uitat (mychy, lasa-ma-n pace! De fapt vad poze mai tot timpul, sau macar trag cu ochiul, doar ca uit, frate sa scriu! (mychy, ma lasi?Mychy, relaxare placuta, mama, acu' cat esti tanara, da' si mai incolo, ce? sta careva sa-ti tie socoteala? ![]() Vivelaaaaa, naastere usoaraaaa!! ![]() Luna, girlie? ce dulce!!!!! ![]() ![]() Si mai aveam, dar..............tannaaaaaa.... surpriza: am uitat! |
tannaaaaaaa, violeta a tras ceva pe nas!!!!
oare carla o fi la mare???????????
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

musso17 spune:
vivela,felictariiiii,sa fie sanatos puiutul si tie refacere rapida!!
cygni,asa inteleg,da.. daca parntii nu sunt de fata sau sunt absenti apoi cineva trebuie sa intervina...pe mine ma deranjeaza crunt cand eu sunt la doi pasi de fii-miu,ma indrept spre el sa-l iau de mana,sa-i explic una alta si aud de pe banca sau din apropiere cum un strain imi cearta copilul..pai eu unde sunt,oare nu ma vede,oare nu observa ca iau atitudine,"ecoul" asta ma deranjeaza.
Antoanela23 spune:
Luna, mersi frumos. E ok, va asteptam, tinem legatura,
.
Dana, Musso, Nikole, Cygni, mersi mult, sunteti f dragute si recunosc cinstit ca mi se umfla pipota cand citesc aprecierile pt puii mei.
Dana, da, am tuns-o anul trecut pana la baza gatului inainte sa plecam la mare.
Si eu mor de drag dupa parul ei, dar e nezdravana rau ca nu ma lasa sa o pieptan, nu sta cu codite, clame, nimic.
pupici la fete, somn usor,