Aspirante cu vechime "medie" (54)
Raspunsuri - Pagina 17
vrmoana spune:
Arde bine ai revenit.
Ma bucur ca esti bine. Care sunt concluziile de dupa operatie? Te-a desfundat, curatat, aranjat ? ![]()
Gaby ai aparut? 
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
Buna dimineata!Sar eu cu o cafeluta...mai cu intarziere!
Arde, ma bucur din suflet ca ai trecut cu bine si de acest hop!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
RAMONELLA spune:
Multumim de cafeluta!!!
Arde ma bucur ca ai trecut cu bine peste operatie!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
iepumic spune:
Arde, sper ca esti bine.
Eu iar am absentat, din pacate am parte numai de belele in familie in ultima vreme (parinti bolnavi etc.). Sper sa vin si eu cu vesti bune totusi cat de curand.
claudela spune:
Ramonella, doar noi doua ce bantuim pe aici...Am citit si eu cele scrise de tine legat de istoricul tau...Tot ce pot sa-ti spun e sa ai multa credinta si bebe doi va veni cu siguranta!![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
Salutare,
Azi am lipsit de la cafea. Am avut o zi plina.
Va pup
oana
claudela spune:
Neatza!Haideti la obisnuita cafeluta!

Azi se anunta o zi cam urata, asa ca o cafeluta buna e grozava de dimineata!![]()
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Neatza,
Multumim de cafea, Clau. 
Mama ce a plouat aseara. Aici a cazut si grindina. S-a luat curentul de 2 ori, asa ca la 10,30 eram in pat sub patura si cu toate jaluzele inchise. 
oana
monica_dicut spune:

Ne mai primiti si pe noi? Noi am fost plecati pe la tara mult timp sa ia zgatia aer si saptamana viitoare plecam la mare.
Ce mai fac fetele?
Ce stiti de Crisulina noastra ca nu am vazut nici o postare de-a ei?
Kitzy, felicitari pentru sarcina. Inteleg ca si tu ai probleme si mergi pe Clexane?
Va pupez pe toate si sunt pe aici prin umbra 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
arde2010 spune:
Buna dimineata gagici!
Multumesc inca o datatuturor!
Raportez: curatat, desfundat, totul curat si citez"d.p.d.v. anatomic, 100% apta pt a avea copii"...![]()
Asa ca ma apuc din nou de calcule, pandire a ovulului si toate cele de care chiar mi-a fost dor lunile astea...
E ciudat sa pot face asta din nou![]()
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png