Aspirante cu vechime "medie" (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata, dragele mele!Va servesc cafeluta, sa ne mai destindem putintel...
Ma tot gandesc la tragedia prin care a trecut Noname si nu inteleg de ce a trebuit sa fie asa...doar Dumnezeu stie de ce, dar tare mai doare asa o nenorocire...O imbratisez cu mult drag si o asigur ca aici va gasi mereu un punct de sprijin!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Oana, suntem pe faza amandoua!Am sa beau si din cafeluta preparata de tine, ca am nevoie...De-abia astept sa vina weekendul...Vreau sa ma rasfat maxim cu odihna multa!!!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neatza Clau,

Noi in weekend ne ducem la plaja si balaceala. Am strandul peste drum.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Esti tare...Cu "balta" peste drum, esti smecherie!
Am putea si noi sa ne scaldam in weekend, la tara la socrii mei...Direct in Olt!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Esti tare...Cu "balta" peste drum, esti smecherie!
Am putea si noi sa ne scaldam in weekend, la tara la socrii mei...Direct in Olt!

POVESTEA MIRUNEI

Pai ce mai astepti?

oana

Mergi la inceput

Hey nu e nimeni? V-ati ascuns de caldura?

oana

Mergi la inceput

Eu m-am topit de tot... Si sunt obosita maxim!Imi vine sa imi iau campii...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata fetelor. Si la mine au venit rushii si au si trecut.
In rest, obosita moarta, stresata si un pic deznadajduita pe probleme de servici.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Salutare si de la mine!Iepumic un sa treaca supararea!Daca tot am intarziat cu cafeaua de dimineata, va ofer un pahar mare de limonada rece-rece!
E o caldura groaznica...si e doar inceputul...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Ce bine o fi de cei care stau sub o umbreluta, la mare, la soare...Doar eu zac la birou si astept sa se faca o data ora de plecare...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput