ati obosit sa fiti mamici?

ati obosit sa fiti mamici? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

apropos...
mai aveti energie?
si daca da, cati copilasi aveti?

un exemplu concludent aici - Mommy Rhapsody http://vimeo.com/11621957

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Super !!!

Daca asculti ultima parte, "In the end it's worth it ...." ai raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

lali , ai copilasi ?
intrebarea era daca ai obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

filmuletul e atat de vechi!
intre timp a mai aparut unul si al taticilor, nu am timp sa il caut1

dar ma irita intrebarea: cum sa obosesti sa fii mama?
Sunt obosita ca femeie tocmai ca am mai multe roluri cateodata decat as vrea, dar sa obosesc ca sunt mama????!!!

Mergi la inceput

nu stiam ca fimuletul e mai vechi...

si intrebarea era legata intr-adevar de indeplinirea mai multor roluri care se suprapun.. si care duc la pierderea de energie , poate de la calcat, poate de la spalat.. poate de la bucatarie.. care tot in directia asta duce..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

lali , ai copilasi ?
intrebarea era daca ai obosit

s-auzim numai de bine! si -------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Da, am copilas, unul. Legat de intrebarea daca am obosit: la un moment dat am fost foarte obosita pentru ca lucrez, sunt mama si sotie, si m-am mai implicat si in una, alta pentru familia mea. Dar, am avut un moment de cotitura cand intr-adevar eram tare obosita si depasita de cele din jurul meu si atunci mi-am stabilit prioritatile zilnice si mi-am echilibrat timpul. Incet, incet am scapat de oboseala si mi-am creat un mod de a reactiona si de a gestiona treburile confortabil, care sa nu ma mai faca sa ma simt obosita in general ci doar in particular in momente mai pline. Si-am realizat ca echilibrul meu si al familiei mele vine pe primul plan, este ceea ce daca se strica se repara cel mai greu. Restul sunt, de obicei doar treburi care ne ocupa timpul si ne coplesesc in masura in care noi le permitem.

Deci pe scurt, am obosit, dar ma tratez !

Mergi la inceput

aaa super lali... sa invat si eu deci sa ma tratez

Mergi la inceput

Primul pas in rezolvarea unei probleme este recunoasterea ei ...

Mergi la inceput

numa ca e cale lunga pana la rezolvarea problemei.. de data asta ,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

io cand obosesc o iau de la inceput! da nici n-am timp sa obosesc, ca ai mei sunt atat de inventivi, sunt mereu cu un pas inaintea mea.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Da, eu sint intr o asemenea etapa chiar acum. SInt tracasata si ma surprind ca ma irita vocea copilului meu (care vorbeste non stop), ma enerveaza ca nu vrea sa faca nimic cu tac su, doar cu mine, simt ca ma prabusesc in mine cind trebuie sa l scot in parc, dimineata cind ma trezesc sa l duc la gradi as uita de toate si as dormi mult, fara sa visez nimic. Mi s a mai intimplat. Stiu ca trece si inca destul de repede. N ai de ales, in definitiv. Ca merita sa treci prin toate astea pt copii, evident, orice mama stie ca e atit de evident incit nici n are rost s o mai spui. Sigur ca merita, e mai presus de fiinta ta. Numai ca sint momente cind fiinta ta s ar ridica un pic si ea, ar mai vrea sa citeasca in liniste, sa si faca o baie lunga cu spuma, sa fumeze in casa, sa asculte alta muzica decit cea de pe cutiuta muzicala, sa aiba conversatii mature neintrerupte, sa gateasca picant, sa injure, sa vorbeasca urit despre vecini fara sa se cenzureze. Si fiinta ta nu poate sa faca asta si da, uneori se frustreaza, apoi ii trece. Si sustin asta fara sa am nici o indoiala ca imi iubesc copilul si ca sint o super mama! Uneori obosita de cit de greu e sa fii o super mama, ba chiar plictisita, insa fericita si recunoscatoare intr un felul resemnat, puternic si linistit.

Mergi la inceput