Felicitari Tzuky, Talida,mara!Aspirante (513)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
Anita mersi mult de tot 

am trecut jos pe ultimu rand dupa graviduta sunt trecute si sapt (9 la numar) ![]()

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
cami_antonia spune:
bebelu multam de pupici
eu pe ai mei i-am prins

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
camcris spune:
bebelu am prins si io catva
sper ca suficienti pentru luna asta![]()
SS-Tzuky
nu fii suparat cred ca el nu reactioneaza ca nu-i vine sa creada ca este adevarat
carmen_vlad spune:
Buna fetele,
Nou capitol, deja am pierdut ceva noutati?
EU mai am pana la test, dar v-am zis dupa data de 7 mai mai stau sa vad daca nu e intarziere sa fiu eu sigura... deh emotiile in carca imi stau!
Am avut pofta de varza sa fac salata ca numai facusem demult, si peste pane, imi facui damblaua sau pofta? cine stie ![]()
draguta spune:

toate fetele gravidutze si viitoare gravidutze
Tzuky, Talida felicitariiiiii!!!!!

mara, carmen, madutza sa fie cu 

am intrat bine sa prind si eu pupici de molipsire![]()
![]()
![]()
Talida__ spune:
Va multumesc mult fetelor. mie parca inca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla asta 
Mara, Maduta am facut beta in Z11. Testele de sarcina au fost asa: Z9 seara si Z10 dimineaza Barza care s-a pozitivat slab dar mai tarziu ( cam dupa 10-15 min). De dimineata am facut alt test ( ceva Femina nu stiu cum) unde a iesit o linie ffff fina. 

_
Hoping... Wanting... Needing... for you
to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
bebelu86 spune:
stiu cum e talida
eu stateam cu testu in mana, tremuram din toate incheieturile si nu stiam ce sa fac
l-am sunat si pe doctor atunci si i-am zis k e pozitiv si nu stiu care e urm pas.
bineinteles k a inceput sa rada, m-a felicitat si a zis sa mai astept o sapt so dupa ma duc la eco.

cum a reactionat tati???![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
Talida__ spune:
Tati erain masina cu vreo 3 colegi cand l-am sunat si i-am zis "suntem gravizi" si "sa nu spui la nimeni" asa ca nu prea avea cum sa se manifeste, dar a venit acasa cu un buchet de flori 
( nu prea face el d'astea )si cu un maaare zambet pe fata.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you
to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

in sfarsit am reusit cu pozele