Felicitari Tzuky, Talida,mara!Aspirante (513)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

maraaaaaaaaaaaaaa
felicitariiiiiiiiiiiiii
eram siguraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ti0-am zis sa faci testul de ieri
superrrrrrrrrrrrrrr

sherbi
m-ai distrat copios
esti tare
imi placi mult
tine-o tot asa
si LA MULTI ANI PT CASNICIE
CAT MAI MULTAAAAAAAAAAAAAA
SI CU BEBICI

maine e si ziua meaaaaaaaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

asa am citit si eu si sotul a sarit de fund in sus.
o sa fac maine sangele ca sa adun toate rezultatele si apoi merg iar la albu sa-mi dea tratament.

sunt asa de indispusa.
daca se ia numai pe cale sexuala...ma iau de cap si pe sot il extermin.
am o mie de draci. mi-a picat pe el .

cred ca barbatii astia sunt inconstienti daca umbla prin lume...si mai ales daca tot sunt prosti, nu se protejeaza.

In asteptarea micutei Ivana

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Sherbi nu te enerva degeaba si nici nu-l condamna pe sotul tau. Aceste infectii chiar daca apar la unele secretii ca nu le-ai fi avut, asta nu inseamna ca nu au fost in corp, luate mai de mult, dinaintea casatoriei voastre si abia acum s-au dezvoltat, pe un fond de slabiciune a organismului sau de stras.
Bucura-te pentru ca ai aflat cauza, iei tratament si apoi ramai graviduta. Afla ca cele mai multe fete au ramas dupa tratament cu antibiotic - s-au rezolvat problemele de infetctii.

Vreau sa felicit si eu cele trei gravidute, sarcini usoare si la termen.

Pot sa va intreb daca a avut vreuana si dureri ca la ciclu in zilele in care trebuia sa vina CM si totusi a fost sarcina?

Bebelu, vreau si eu pupici de molipsire, si de la Talida, si de la mara si de la Tzuki.

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

MARAAAAAAAAAA

Felicitari si o sarcina usoara si fara probleme !!!!

housepocket480 eu inca nu am ajuns in ziua cand trebuia sa imi vina, dar oricum nu am nici un simptom....
Prinde

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Madutza dupa temperaturi inca nu ai ovulat...... oricum continua, poate ovulezi zilele astea. Scaderea de azi e foarte mare....poate azi ovulezi. Cum e mucusul????

Sherbi nu ai de ce sa te superi. Faptul ca anumite bacterii sunt transmise prin relatii sexuale nu inseamna ca sotul are aventuri amoroase. NU stii de cand ai aceasta infectie... Oricum e important ca si sotul sa se trateze in acest caz. De obicei nu se da tratament pt barbati si asta e o problema mare. Daca sotul nu se trateaza, degeaba faci tu tratament....o sa iei din nou.
Si in timpul tratamentului ai grija sa schimbi des lenjeria si sa speli WC-ul si baia cu un dezinfectant de fiecare data cand le folositi.
Ar fi bine sa ii faci si lui David o analiza (chiar daca e se transmite sexual....)

LA mine e z1..... in sfarsit spottingul s-a terminat si acum curgeeeeeeeeeee Ce ma bucur.... acum continua sa ne iubim. CU toate ca mi-e atat de greu cand realizez ca nu sunt ma bucur la inceput de ciclu - sunt si mai aproape de Mayan.

Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

Mergi la inceput

mersi de incurajari, fetelor.

ma bucur macar ca am luat problema in dinti si m-am apucat de analize, ca altfel dadeam vina pe soarta ca pe mine nu ma iubeste.

recomand tuturor care nu au un istoric medical, sa mearga sa faca investigatii...veti fi mai aproape de indeplinirea visului.
desi eu acum ma simt precum racul, dau doi pasi inapoi...ca tre sa fac tratament, deci voi sta pe bara...si apoi iar incep lupta.
macar analizele de sange sa-mi iasa bine.

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sherbi lasa draga mea ca exista zile destule de incercari
stai cu mine pe tusa luna asta
si eu vreau sa incep
sa imi refac
analizele
hormonale
si de sangeeeeeeee
poate incep de luna asta

housepocket eu am avut dureri ca de ciclu
da nu a venit
caci stiam ca sunt deja graviduta
prezinti astfel de dureri?
ai doua liniute si nu ne spui???????????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Talida, multumesc, am prins pupicii de molipsire.

Cami-antonia la mine e mai greu sa mai raman, asa ca nu sunt sperante, dar intreb si eu sa ma aflu in treaba. Pupici si merci de intrebare

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Stai ca acum am vazut! Cum adica stiai ca esti graviduta?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

housepocket, de ce e greu sa mai ramai?
ce s-a intamplat?

ma duc si eu sa ma fac mumoasa, duc copilu la bona si plec la bucuresti sa sarbatoresc cu sotul.
mergem la un film si diseara bagam o iesire in terminus. cica este si o formatie faina acolo.
pacat ca nu pot sa beau si eu un cocktail...maine merg la recoltare.

va pup si va urez o zi placuta.
nu plec de tot.

poftiti la poze noi

Mergi la inceput