Felicitari Tzuky, Talida,mara!Aspirante (513)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

neatza fetele
va invit la o www.prodal.ro/images/cocktails/passion_caffe.jpg" target="_blank">cafelutza buna

Sherbi LA MULTI ANI ,multa fericire,sanatate,intelegere si tot ce va doriti sa vi-i se implineasca

va -acesc pe toate si va doresc o zii minunata

Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Ticker

Mergi la inceput

Ce frumos fetelor,avem 3 gravidutze!!!!!!!
Se vede ca e luna copiilor

Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Ce dor imi era de atmosfera de aici de la aspirante.

Trei gravidute dintr-un foc,Tzuky,Talida,Mara multe felicitari,va doresc sarcini usoare si la termen,apoi un bebe sanatos tun.

Vio la multi ani fericiti alaturi de sotul tau!

Multi pupici la toate fetele!!!

Revin mai tarziu.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

am reusit sa pun pozele in concediu..sunt la semnatura la POZE 2.

va pupicesc pe toate!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Neataaaa fetele
avem 3 graviduteee? oauuuu supeeeeeeer
sa fie intr-un ceas bun fetelor gravidutze

Asta da veste buna pe dimineata asta

Mergi la inceput

vas f.frumoase pozele,sunteti o familie frumoasa,Doamne da sa se mareasca cat de curand

Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mara, felicitaaaaaaaaaaaaaari!
a meritat asteptarea, nu-i asa?
te pupacesc dulce pe burtica.
inca o minune s-a intamplat astazi in gradina noastra de aspirante.
sa fie bb cuminte in burtica.

mai fetelor, eu sunt asa de bucuroasa pt. voi, nici nu vaimaginati. si nu v-am vazut in viata mea, dar mor de bucurie.

vas, cata dreptate ai. chiar asa...nu se inventeaza vreun test care sa-ti spuna a doua zi dupa ovulatie daca esti gravi?

romibo, nu-ti pierde speranta. stii doar ca o data pe an un ciclu e anovulatoriu. poate a fost luna asta la tine. ti-ai mai facut monitorizari pana acum?
cati ani ai? 37 sau am retinut eu gresit?
eu am 31 in august.
las va vedetele de la hollywood fac bb la 50 de ani, nu-ti fa griji de varsta, oricum e prea devreme pt. menopauza.

multumesc tuturor din suflet pt. urari.
poate primesc si eu un cadou frumos de 4 ani de casnicie,chiar daca cu intarziere.
la david am aflat de sarcina de ziua mea. nu chiar pe 2 august. am facut testul pe 31 iulie, dar eu consider ca a fost cel mai frumos cadou din viata mea.

In asteptarea micutei Ivana

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

vas, sunt frumoase tare pozele voastre. sunteti o familie reusita. cu cine seamana micuta blonda cu ochi albastri?
sa va dea doamne doamne repede, repejor un fratior. sau o surioara, numa sa vina repede la voi.
pup

In asteptarea micutei Ivana

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna fetelor Va cesc pe toate. Nu am mai scris de mult dar am citit tot ce s-a scris, deci sunt la curent cu ultimele noutati. Felicitari gravidutelor, sa fie intr-un ceas bun! Si eu am ratat luna aceasta, sunt deja in Z4 si am sperante pentru luna aceasta. Nu am ajuns sa fac monitorizari, sper ca luna asta sa reusesc. romibo suntem de aceeasi varsta asa ca nu dispera, cu ajutorul lui DD vom reusi si noi sa avem un . Va pup pe toate si va urmaresc in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Felicitari MARA!!!!!!!!!!!!!!
Vorba ta Sherbi, atat ma mai agit si eu zici ca va cunosc de-o viata. Pentru mine forumul reprezinta o parte din viata mea. Cand fac o poza primele la care ma gandesc ca o sa o vada sunteti voi "fetele mele"...asa zic ...povesteam unor prieteni ca fetele mele fac, fetele mele dreg, etc...la un moment dat m-au intrebat de cine tot vorbesc. Eu: Ahhhh, fetele mele de pe net, de parca ei stiau ca eu bantui toata ziua DC?
Paula, multumesc pentru vizionare.....chiar imi doresc sa fim 4.
Sherbi, eu cand am ramas insarcinata cu ELiza testul de sarcina a fost cadoul pentru ziua mamei mele. Acum pe 18 iunie e ziua tatalui meu.....si mi-as dori sa-i fac si lui acelasi cadou........offfff ce frumos ar fi!!!!!
Romibo, nu te gandi chiar asa departe..menopauza......la 100 de ani draguta mea!!!!!!!!!!!!!.....noi inca NU, avem de facut bebe --ce atata menopauza.....
SHERBI LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput