Cianura pentru un suras...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Coraly,uite unul din cele 2 subiecte in care am incercat sa dezbat spinoasa problema a Risiei Montana:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136035&SearchTerms=rosia,montana
Trista postarea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ei, au citit o gramada subiectul si nimeni nu a avut nimic de zis. Romanii s-au resemnat si in privinta asta, ca si cu restul...Adevarul e ca cianurile nu vor afecta decat generatiile urmatoare. Deci, conform gandirii romanesti, putem sa speram ca nu tocmai pe copiii nostri, care poate nu vor locui pe acolo, si atunci ne-am scos. Ce ne intereseaza? Avem ceea ce meritam, ca si popor. Asta suntem, asta primim.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Eu nu mai stiu de mult ce sa mai zic... si cand vad ce se intampla, ma apuca nervii si ma copleseste un sentiment de neputinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Ei, au citit o gramada subiectul si nimeni nu a avut nimic de zis. Romanii s-au resemnat si in privinta asta, ca si cu restul...Adevarul e ca cianurile nu vor afecta decat generatiile urmatoare. Deci, conform gandirii romanesti, putem sa speram ca nu tocmai pe copiii nostri, care poate nu vor locui pe acolo, si atunci ne-am scos. Ce ne intereseaza? Avem ceea ce meritam, ca si popor. Asta suntem, asta primim.

Alaptatul - Help Line

Concret, tu ce faci? Crezi ca daca ai zis ceva si ai pus un link esti cu superioara celor care au citit si n-au zis nimic??? Ai facut un ONG, te-ai dus in zona sa protestezi, ai informat oamenii despre raul exploatarii aurului in zona? Daca da, jos palaria, daca nu, afla ca cei care se lamenteaza vociferind din fata calculatorului nu fac nimic in plus fata de cei carora le e indiferent subiectul.

Mergi la inceput

Da, ai dreptate, nu fac cu nimic mai mult decat restul, si nici nu ma consider superioara. Defapt remarca mea era mai mult o expresie a deceptiei si dezamagirii fata de romani in general, mai ales acum sub aspectul celor ce se intampla in politica si economie.
Si nu era nevoie sa fii atat de acida. Pot sa-ti dau cateva nume spre care chiar merita sa-ti indrepti furia

Din punctul meu de vedere, subiectul poate fi inchis.

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Corlay, nu ma intelege gresit, dar asta e atitudinea noastra (si aici ma includ): ne plingem, ne ingrozim de ce se intimpla in jur si nu facem nimic. Mi s-a parut ca te plingi ca lumea doar a citit si nu a comentat. Bine a facut, ce naiba sa mai comentam daca nu facem nimic sa scapam tara asta de lepre si de hoti?

Mergi la inceput

Da, asa este. Multi oameni valorosi, corecti si bine intentionati isi pierd din pacate vremea in discutii filozofice si sterile (pe forumuri, de ex:)), in timp ce hotii si non-valorile ne conduc. Da, asta e o caracteristica tipica a romanilor - lamentarea fara actiune si eu m-am incadrat perfect

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput