Stiti clinici care fac RMN si lucreaza cu OPSNAJ?
Buna tuturor...
am si eu o rugaminte la toti cei care citesc si imi pot da informatii despre numele clinicilor din Bucuresti unde stiti ca se efectueaza RMN... si suplimentar sa si lucreze cu Casa de Asigurari OPSNAJ; eu cunosc deja 3 si vi le spun si voua, insa ma intereseaza daca sunt si altele pentru ca avem nevoie sa facem URGENT un RMN cranian si contra cost e destul de scump pt.ce bugete avem acum!
1. Centrul EUROMEDIC Romania - Centrul de Diagnostic si Tratament Fundeni. Tel. 021 316 73 90.
2. Centrul Medical SANADOR. Tel. 021 9699.
3. Centrul de Imagistica FOCUS. Tel. 031 711 15 20.
multumesc!
karligutza
sunt mamica Adelutei
editez si adaug ca am incercat o programare la fiecare din cele 3 clinici, dar nu se poate acum pentru ca nu mai au FONDURI momentan! de aceea as dori sa mai gasesc si alte clinici care lucreaza cu OPSNAJ.
Raspunsuri
gabriela42 spune:
mai stiu de,, prolife,, tot prin cas clinica este pe ritmului vis a vis de c&i( dar mai stiu ca la toate o programare are un termen mare si un nr limitat in functie de nu stiu ce criteriu este legat de medicul de familie daca iti da o anume trimitere).am avut problema asta si am fost la sanador ne-a primit in 2 ore si erau cei mai convenabili la portofel.imi pare rau sa te dezamagesc dar toti care lucreaza cu cas au acelasi regim trebuie sa stii cu 2 luni inainte ca ai nevoie de rmn!daca esti indrazneata iti trimit pm cu o varianta dar trbuie sa fii ...cum eu am putut o data a2a am preferat sa dau baniisanatate si sa iasa buna analiza
karligutza spune:
multumesc Gabriela, ti-am raspuns si la PM!
am sunat acum si nu lucreaza prin OPSNAJ iar la liber e 750/900 ron (fara/cu substanta de contrast)!
mai caut solutii, daca mai stie cineva alte clinici...? ca eu sunt cu mana pe telefon! (am avut nevoie altadata de un RMN si am facut la Fundeni (la EUROMEDIC), dar cu vorbit dinainte cu o doamna doctor, din partea altei dne doctor, etc.etc... foarte greu dar am rezolvat si noi de pe o zi pe alta! acum nu mai e valabila aceeasi pista.. )
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Happiness_4_us spune:
Se mai face RMN si in incinta spitalului Bagtasar Arseni, vis- a vis de ATI la neurologie, se numese Medinst si anul trecut lucrau cu casa de asigurari. Nu mai stiu care e situatia.
Incearca sa afli un nr de tel de acolo si sa suni la ei.
Multa sanatate!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ligia1112 spune:
Inceraca si la Romar (pe site-ul lor, lucreaza cu Casa si pe site-ul lor www.romar.ro apare si RMN decontat) si la Spitalul Militar.
AMR
nicopuscasu spune:
Buna, eu am facut acum 2 sapt RMN coloana lombara la Gral Medical si cu programare de azi pe maine, deci f urgent. Am platit 160 lei fata de 450. Am avut trimitere de la neurolog si de la medicul de familie, deci prin CASMB.
Iti spun ca eu am sunat la mai toate clinicile din Buc si aici m-au programat la o zi, fata de ex Euromedica care imi propuneau cel mai devreme la 3 sapt.]
Sanatate multa!
gabriella1 spune:
Nimeni in tara asta nu mai are contract cu OPSNAJ-ul desi se opresc banii din salar.
Se face RMN-ul , se ia chitanta, faci raport si astepti banii de la financiar
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
karligutza spune:
Nana multumesc, am sunat la Medinst si nu lucreaza cu OPSNAJ ci cu CASMB, dar intr-adevar acolo e asa cum a zis nicopuscasu ca a gasit la Gral Medical... se face cu o co-plata de 160 ron pe segment (cranian, sau lombar sau toracal sau unde e nevoie pe coloana)... si la Medinst se putea ajunge intr-o zi, doua; si prin CASMB si la liber se gaseste foarte repede loc pentru o programare; problema noastra e ca inca nu avem cum sa ne facem ca venim de la un medic care lucreaza cu CASMB-ul!
am observat si eu gabriella1 ca asta e raspunsul tuturor la care am sunat azi, ca nu mai au fonduri de la OPSNAJ; totusi la Euromedic de la Fundeni au zis ca au avut fonduri pana sapt.trecuta si ca urmeaza probabil sa mai aibe in cateva zile/o saptamana... DA DOAMNE! a ajuns sa fie un LUX sa apelezi la medic/servicii medicale in ziua de azi!
ligia o sa sun maine dimineata la ROMAR, astazi am citit dupa 19.30 mesajul si ei deja nu mai lucreaza dupa ora asta....
si la Spitalul Militar e cu internare si atunci cu mari interventii pentru ca acolo aparent "aparatul e STRICAT" (stiu de cineva sus-pus care a incercat sa isi faca RMN acolo si abia a reusit, probabil noroc de functia pe care o avea! )
multumesc tuturor pentru informatii; sper sa rezolv candva, cumva, cat mai devreme si daca s-o putea si cat mai ieftin!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
ah, daca mai aveti si alte centre de imagistica care sa faca RMN, astept info... le verific eu pe toate! care au contracte si cu cine, care au sau n-au fonduri/sau aparatele stricate! ca sa fac si haz de necaz!
multumesc!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ligia1112 spune:
Revin: inceraca si Hiperdia (http://www.hiperdia.ro) si la spitalul elias (http://www.spitalul-elias.ro/).
Si uite ce am mai gasit: http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143764, poate te mai ajuta cu o adresa, ceva.
Sa fiti sanatosi! Va tin pumnii!
Editez : am intrat pe site-ul celor de la OPSNAJ (http://www.aopsnaj.ro/) si gasesti acolo lista cu centrele de imagitica cu care au contract.
karligutza spune:
Buna dimineata!
Multumesc Ligia! chiar nu mi-a trecut prin minte ca as putea gasi o lista cu toate clinicile pe site la opsnaj.. de fapt nici nu m-am gandit ca ar exista, drept pt.care uite ce bine e sa deschizi gura pe un forum public, daca nu te duci tu singur cu mintea la diverse solutii! multumesc!
o sa mai incerc azi si la alte clinici, dar din ce vad eu, fiind inceput de luna e posibil ca fondurile abia sa inceapa sa vina, ca cele pe luna trecuta, evident s-au terminat de mai bine de o saptamana!
si celalalt subiect mi-a fost de folos, dar cel mai tare lista aceea de la casa opsnaj...
sper sa rezolv ceva, si daca rezolv va spun si voua cum si unde!
o zi buna la toata lumea si sanatate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_