magazin online de incredere sau nu?

magazin online de incredere sau nu? | Autor: ibrb

Link direct la acest mesaj

Buna.

Neavand cu cine sa ma sfatuiesc m-am gandit sa va intreb pe voi ce sa fac.

Stau la casa cu curte si am un baietel de 4 anisori si vreau sa ii cumpar de ziua lui o casuta de pus in curte. ceva in genul asta http://www.wannaplay.ro/Jucarii-de-exterior/Casute-pentru-copii/Feber-Chalet-Casuta-pentru-copii.html
Asta pentru ca vin la el in vizita destul de des copii de varsta lui si ar putea sa ii atraga ideea de a avea o casuta numai a lor.
Cu toate ca pretul pentru casuta Feber Chalet este mare, e cel mai mic din ce am gasit pe internet insa nu stiu daca exista posibilitatea ca cei de la magazinul online de jucarii wannaplay.ro (din linkul de mai sus) sa ma insele (tocmai pentru ca au cel mai mic pret).
Astfel intrebarea mea este daca a mai cumparat cineva de acolo sau mergem pe incredere? ... ce sa fac?
astept un raspuns pana pe 10 iunie cand e ziua lui Alex.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Sa te insele in sensul de a nu iti trimite ce comanzi? Atunci, daca livreaza prin firma de curierat, poti sa le ceri sa specifice curierului sa te lase sa deschizi coletul inainte sa platesti rambursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Salut,

judecand dupa traficul pe care il are siteul respectiv, esti fie detinatorul, fie primul client

Cauta si pe ebay.co.uk si pe alte siteuri din UE. Pe ebay am vazut ceva asemanator (tot o casuta, dar sub forma de garaj) la 600lei negociabil. Deci de vreo 3 ori mai ieftin decat pe siteul indicat de tine (si ar ajunge si pana pe 10, coletele din UK fac 4-5 zile).

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ibrb spune:

Cred ca vor livra firma de curierat ca nu pot sa ma duc singura sa iau o ditamai casa.

Problema cu ebay-ul este ca acolo trebuie sa platesc inainte (am mai cumparat de pe ebay dar numai lucruri pana in 100 euro). si problema mea ramane aceeasi cu plata a ceva ce nu am certitudinea ca ajunge.
In plus e vorba despre vreo 40 Kg (m-am uitat pe toate site-urile) si ce ieftinesc din produs (pe care oricum nu l-am vazut) dau pe transport. Offf de ce sunt toate mai scumpe la noi? dupa ce ca suntem coada Europei avem si cele mai mari preturi?

Anyone else? opinii? sau macar de unde sa iau mai ieftin?

Catre rall: cum pot sa imi dau seama ca un site are trafic (adica vizitatori nu?) sau ca nu? daca e vizitat banuiesc ca o parte din ei cumpara.

Mergi la inceput