"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 19

baby-first spune:
La multi ani Bianca Maria ,Ada Ruxandra ,Andra Ioana si Catalin-George!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Multumim tuturor fetelor pentru aprecieri si Sorilea, am vazut un frumos si un grasun in poze.
Noi din pacate azi tusim putin, sper sa nu fienimic, o sa mergem pana la dr. sa ne asculte, nu de alta dar deseara plecam pentru 2 zile la bunici si nu vreau sa se agraveze.
Va pup si sa ne auzim cu bine.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08

cosminica spune:
LA MULTI ANI, sarbatoritilor zilei!!
LA MULTI ANI, ANDRA IOANA!!! nicuratze multi ani si cu ocazia casatoriei!!!
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Relusha spune:
LA MULTI ANI!!!
ADA RUXANDRA, domnisoara de Kiralina
ANDRA IOANA, domnisoara de nicuratze
x 2 si cu ocazia aniversarii casatoriei
BIANCA MARIA, domnisoara de Ramona,P
CATALIN GEORGE, flacau de alinutza23
MIRCEA, flacau de cristinamaria
noi azi am umblat toata ziua pe afara, asa ca nu am apucat sa citesc din urma, dar voi recupera eu....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+

Raluca_Ioana spune:
Salut!abia acum am apucat sa intru pe net si vreau sa va multumesc mult pt urarile de ziua micutei mele.
uram si noi La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi si va dorim numai sanatate si fericire!
mai am cate ceva de recuperat dar nu prea ma lasa micuta sa respir asa ca citesc si scriu ori de cate ori pot.
va las acum.scuze ca sunt asa scurta dar abia astep sa ma pun in pat la somn si mai intru cand am timp chiar si numai sa va salut scurt.
va si va urez noapte buna!

cris_82 spune:
neata mamici,
noi suntem in pregateli de plecat la plaja dar sac ca nu va pun pozeam imbatranit si m-am tacanit ..vreau sa ma trag la topless asa ca pastrez pozele numai pentru mine
clody pai e super ca are razvanel o ocupatienumai cand veniti acasa e musai sa ne spui cum a fost
baby_first sunt sigura ca e totul ok si puteti sa plecati la tara linistiti
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor

maria_bunica spune:
Buna seara fetele!
Acum ca m-a lasat sotul la calc,nu prea s-a scris azi...hmm..
Cristina..e scumpa foc Alesia..super v-ati distrat la strand...noi aveam propus sa mergem la piscina week-end-ul asta,dar nu am avut noroc ca ploua!si multa sanatate sa treaca repede tusea!
Cris..dar macar pe broscuta terorista ne-o poti arata chiar daca e in toples...sau ai probleme apoi cu cuscra-ta?
Elena..la multi ani fericiti impreuna inainte si sa va bucurati la maxim de copilasi!Am admirat pozele...superbe si apetisante torturi..yami!Tu arati tare bine..Radu un adevarat cavaler cuceritor..o petrecere reusita!
Noi suntem bine..in criza de timp mai mereu..Darius inca nu merge singurel,doar de o manuta,daca simte ca nu se tine de ceva se sperie..asa ca mai avem rabdare...in schimb nu mai merge pe varfuri, calca foarte bine pe toata talpa!In rest ne uimeste pe zi ce trece cu cate ceva nou,e tare istet si prinde totul foarte repede!
Fug sa fac un dus si daca nu ma ia somnul mai revin!pupici la toate si poate reusesc sa termin de incarcat pozele zilele acestea!
Am pus cateva in albumul "Poze 2" cu Darius tunsulici!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

ana_micu83 spune:
LA MULTI ANI!!!
ADA RUXANDRA, domnisoara de Kiralina
ANDRA IOANA, domnisoara de nicuratze
x 2 si cu ocazia aniversarii casatoriei
BIANCA MARIA, domnisoara de Ramona,P
CATALIN GEORGE, flacau de alinutza23
MIRCEA, flacau de cristinamaria
Mesaj furat de la Relusha!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

maria_bunica spune:
Andata..voi cum mai sunteti?Ce mai face sotul tau?Cum s-a rezolvat pana la urma problema cu Sandra la scoala...?Am urmarit la inceput subiectul postat de tine!
Sorilea..am admirat si Razvanul nazdravanul!Ai resuit sa il dezveti de chestia cu bibele?
Am uitat sa imi laud baiatul..inainte cu o saptamana de a implini un anisor a renuntat singurel si la suzeta...nu a mai vrut-o si pace chiar daca o folosea numai la nani...asa ca am scapat repede de ea!
In continuare papa bine si nu mi-a refuzat nimic..doar ca se cam plictiseste la masa si trebuie intretinut chiar daca deschide gura sa pape!
Am trecut pe lapte de vaca si ii place...ziua are doua somnicuri..noaptea o singura masa pe la 2-2.30 de laptic si in rest doarme relativ bine cu mici exceptii,cand il deranjeaza ceva si se cam foieste..
Uff,e tarziu si maine merg la serviciu,am fugit langa pitic!Noapte buna!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

ana_micu83 spune:
Dragele mele, Incep tot cu ""scuze"" ca deja am abonament la ele..."cred ca 80% din mesajele mele in forum incep cu "ma scuzati ca n-am mai scris"
Acum asa am niste nervi cat China! Dupa urarile de ""la multi ani" copy/paste de la Relusha (dar ancorate bine in inima mea)m-am gandit sa va scriu 2-3 randuri inainte de a merge la culcare...Am scris ditamai carnatul si laptopul meu mi-a facut bucata..s-a inchis iar si nu se deschide nici cu slujbe.Oarecum si el este responsabil pentru fapul ca nu am scris mai des. S-a stricat ventilatia si cand se incazeste..hop de inchide fara preaviz.. si dupa trebuie sa astept intre 30-45 minute pana sa=l pot utiliza iar. De multe ori sta si cate 10 ore deschis si cand sa ma pun sa lucrez la el se inchide imediat. Am luat un sistem pe ventilatie extern , da Razvan a reusit sa-l faca "piesa de muzeu"(nefunctionala).
Despre noi va putem spune ca stam aproape toata ziua afara si ca uram statul in casa. De pe la 9 , cum aude Razvan copiasii prin curte incepe sa se agite ca o maimitica pe calorifere, sa traga de perdele pentru a avea contact vizual cu cel aflat afara...se linisteste doar daca este dus in mijlocul copilasilor.Astazi am pus mana de la mana si am luat o piscina mare mare in care o sa ne scaldam si noi adultii...a fost nebunie ...am facut gratare, am strans mesele..s-a facut noapte si abia in urma cu 30 min s-a umplut cu cantitatea optima de apa..DE maine, deschidem oficial sezonul de DEZMAT
Va rog din suflet ca luni sa ne tineti pumnii sa fie vreme frumoasa ca tinem ziua in curte!
Petrecere frumoasa celor care petrec astazi si spor la spalat vase celor care au petrecut ieri
Va pup pe toate si va doresc numai bine. V-am admirat pozutele si v-am citit(printre randuri)...motiv pentru care nu ma bag la nominalizari.
Noapte buna!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

alynta27 spune:
Salutare! Nu am avut 2 zile net si sunt "bolnava"! Recuperez eu zilele astea!
Alina-Mirela 27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra