"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Andreea, pup cu drag proaspata matusica si pe mamica. Sa dea DD sa fie totul bine. Al meu sot a avut 900 g la nastere, tot prematur, asa ca... Te astept cu vesti bune
Alynta, , mai fac biju-uri, printre picaturi. Ma chinui acum sa imi fac blog special pt ele si ma documentez la greu pt sporirea traficului. Va arat cand e gata

Pup si restul stupului si revin nu stiu cand. Nu mai promit ca nu ma tin de cuvant

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI, RADOZEEE!!!!!! Mami Mirela, sa va bucurati de el si sa fie sanatos!

Serialbastre, felicitari matusico! Sa creasca bobocelele mari si sanatoase!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ioana, ce faci pe aici la ore de astea?

Relusha, sa iti traiasca micul cavaler. LA MULTI ANI, RADUCU MIC! Sa cresti frumos, sanatos si norocos si sa fii un fratior bun si rabdator si ajutorul nr. 1 al mamei

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Radu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

, felicitari matusico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,

LA MULTI ANISORI Radu Deian sa cresti mare si voinic radoze !!!!!!!si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi

mamica oana multam vreau sa-l duc spre la Magura de langa moeciuam fost in trecere pe acolo si mi s-a parut fain..nu stiu ce sa te sfatuiesc cu ror-ul,tu stii ce e mai bine pentru puiul tau
alynta pescuitul a cazut si am ramas doar cu un gratar sla padurice si un izvor aproape,dar a fost faino sa pun azi si pozici de la picnic
andreea sa-ti traiasca nepotelele iar mamicii refacere usoara
andata cand mai faci bijuuri sa ne spui ca tot suntem aproape si eu sunt fanaiar in legatura cu hainutele,daca e ok si cele de pana 1 anisor sa ma anunti si se rezolva

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata mamici de albinute si bondarei....

cred ca pana la ora asta ati servit ....

noi ieri am fost iar la bazin si afara toata ziua, l-am "explotat" la maxim pe tati.... am gasit o tricicleta pentru Radoze si azi vine tati cu ea acasa.....

cris, ma bucur ca ati petrecut la iarba verde....BRAVO!!!

andata, super faza cu Tavi si sotul...de tinut minte....

mamicaoana, bafta la vaccin...sa nu doara intepatura....

alynta, multumesc frumos de lamuririle cu scoala...asa ma gandeam si eu, dar cum astia schimba legile de la o zi la alta nu ma miram sa trebuiasca inscrisi de la nastere...ca la medicul de familie... si si pentru reteta de pate de casa....zilele astea o pobez....
"Radoze" de la ce vine.... pai... Radoze-Burtoze...suna mai bine decat Raducu-Bursucu`...

Serialbastre, felicitari matusico...felicitari si mamici si bun venit fetitelor....refacere rapida si mult laptic....

BebeBeca, andata, philip, cris, multumim de urari, vi le intoarcem inmiit.....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Serialbastre sa-ti traiasca nepotelele!
La multi ani Radu-Deian! Relusha sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de copii!
Andata abia astept! Spor la treaba!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Radoze! Sa fii sanatos si sa ai noroc!

Nepotelele (si viitoare finute) sunt bine, sunt rozalii amandoua. Mama e bine, asteptam sa vedem cum se regleaza functia hepatica cu care a avut probleme in ultima vreme ... dar e bine. S-a ridicat, se misca, se va recupera repede.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

La multi ani,Radu Deian,sa cresti mare,sanatos si sa-i bucuri pe mami si tati.Relusha,sa va traiasca baiatul!

Serialbastre,felicitari pentru nepotele,sa fie sanatoase si mami sa se refaca repede!

Cris:tu n-ai mai fost la pescuit,in schimb noi am fost invitati ieri la cineva la curte..ghici ce am mancat???? Anghilaaaa!!!!Prima oara in viata mea...buuuna,cu sos de usturoi..immmmm....

Mai,fetelor,pe mine ma dispera Ingrid cu dormitul....nu vrea sa adoarma si pace..e treaza de la 7 dimineata,acum e deja ora 13.07 si ea nu vrea sa adoarma...am incercat pana acum de doua ori s-o adorm si nimic...am lasat-o poate adoarme singura...vad ca se tot tranteste prin patut si tot n-o ia somnul...

Mergi la inceput