traseu Gara de Nord - aeroportul Baneasa

traseu Gara de Nord - aeroportul Baneasa | Autor: abramburika

Link direct la acest mesaj

Cu ce mijloace de transport ajung de la Gara de Nord la aeroportul Baneasa? Preferabil metrou, exista pe ruta asta?

As dori explicatii detaliate pt. ca nu sunt practica prin Bucuresti.

Si, eventual, cat dureaza (ca timp) si cat costa aproximativ un taxi pe traseul mentionat?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

http://airclicks.net/2009/01/26/linie-expres-de-la-gara-de-nord-spre-aeroportul-baneasa-si-aeroportul-otopeni/

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Multumesc mult!

Stii cumva de unde se ia autobuzul asta 780? Cum iesi din gara, incotro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Multumesc mult!

Stii cumva de unde se ia autobuzul asta 780? Cum iesi din gara, incotro?

Intrebi in gara pe cineva,sigur o sa te indrume ...pentru transport cu 780 exista cartela speciala,o cumperi de la ghiseu RATB...cu autobuzul asta faci cam 30-40 min pana la aeroport ,acum depinde si de ora la care ajungi ,in anumite perioade ale zilei traficul e putin blocat ...

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

abramburika, poti sa mergi in Gara de Nord la informatii - sigur iti pot spune ei si de unde se ia 780. Si mai poti intreba - la mine s-a dovedit foarte util, cat am stat in Bucuresti - vanzatorii de la chioscurile de ziare. Cu miiici exceptii, ei mi s-au parut foarte informati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

este si un punct de informare turistica in gara de nord. in mod normal ar trebui sa stie ei.
http://www.infotourist.ro/punct-de-informare

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetelor, pt. raspunsuri.

Stie cineva cat ia un taxi pe traseul mentionat? Macar aproximativ ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Multumesc mult, fetelor, pt. raspunsuri.

Stie cineva cat ia un taxi pe traseul mentionat? Macar aproximativ ...

Vreo 200 000 lei. Dar depinde de ce firma de taxi.

Eu cand merg sun la astia si cam atat ma costa pana in otopeni, 250 000 lei. Tel : 0744669425.

Statia de autobuz pt 780 o gasesti....cum iesi din gara (la coloane), faci dreapta, peste o linie de tramvai.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns white_lilly spune:

La aeroport poti sa ajungi si cu autobuzul 131, de la piata Romana. Iei metroul de la gara de nord pana la piata Romana si apoi autobuzul...diferenta este ca mergi cu bilet normal, fata de linia 780, care are bilet mai scump.

Grija mare la taxiuri, mai ales in fata garii de nord, unii cer niste sume foarte mari, mai ales daca te vad ca nu esti din Bucuresti. Insista sa platesti exact cat apare pe aparat, asa e normal!

Mergi la inceput

Sa revin cu niste informatii si cereri.

Au intervenit ceva schimbari si a trebuit sa fac legatura intre Bucuresti Gara de Est (Bucur obor, cred) si aeroportul Baneasa. Cu mijloacele de transport era mai dificil de ajuns (pt. mine ca nu cunosc orasul) si am ales sa iau un taxi. Sincer, nu am retinut ce firma era, dar a fost serios. De la gara de est la Baneasa mi-a luat 200.000 lei si a fost ok.

Acum, intrebare: de la aeroportul Otopeni spre Gara de nord, ce mijloc de trasnport sa iau? Si, eventual un taxi ... cat ma costa si cat dureaza (ca timp)?
Pe link-ul dat de buli scrie ca acelasi 780 face legatura si cu Otopeniul. Sau am inteles eu gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ai grija cu taxiurile din Otopeni - cele care au contract cu aeroportul au tarife foarte mari (de vreo 3 ori mai scumpe decat restul,care au tariful 1.39 lei/km)

Poti face in felul urmator,daca doresti un taxi mai ieftin (mai ieftin inseamna acei 1.39lei/km, echivalent cu apx 200.000-300.000 lei traseul):
- la aeroport la Sosiri trebuie sa iesi din aeroport si sa coboripana in fata la ceasul galben. Acolo cica mai asteapta taxiuri. Eu nu am incercat nicidata varianta asta, dar mi-a spus-o un taximetrist.

- solutia pe care ti-o sugerez eu este sa strabati aeroportul de la Sosiri pana la Plecari. Daca ora este rezonabila,imposibil sa nu vina pasageri cu taxiuri (poti vedea daca au pe masina scris pretul 1.39 lei/km -1.40 lei/km, multe companii mari cam tariful asta il practica). O alta solutie ar fi sa-ti comanzi acolo un taxi (care sa vina la Plecari) - atentie ca nu poate stationa prea mult - deci trebuie sa-l astepti in fata.

Numere de companii unde poti sa-ti comanzi ar fi: taxi 2000: 021.9494; cobalcescu 021.0451, cristaxi: 9466,meridian: 9444. De regula vin in maxim 10 min.de la comanda.

Nu stiu sa te sfatuiesc cu RATB.

Mergi la inceput