Cu dragoste din Iasi (96)
Raspunsuri - Pagina 9
herra spune:
Sanatate Stefaniei!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Darria spune:
Lacramioara: sanatate si refacere rapida fetitei.
felicitari pt. rezultate scolareilor
noi abia am terminat antibioticul dar continuam cu celelalte
vacanta placuta copilasilor
buli spune:
am tot citit, dar cind sa raspund - ioc!
scurta recapitulare:
sanatate Stefaniei, si poate consultati si alt doctor - tu stii mai bine
La multi ani din toata inima sarbatoritilor, sa fie sanatosi si bucurosi!
felicitari absolventilor de gradinita si muulte felicitari absolventilor cu FB pe linie
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Carmen, nu cred ca medicul e de vina... De vina sunt cei inconstienti care isi duc copiii in colectivitate plini de tot ce vrei.... si e normal sa agate una alta... LA cresa nu le poate face nimic, ca medicii respectivi dau aviz de apt pentru colectivitate..... De data asta insa e vinovat ... nu spun cine, ca se supara.... ca a tinut copilul in curent, si era transpirata.... asta e...
Va multumim ca v-ati gandit la noi.
Am fost la medic si se pare ca are o bronsita.... si nimic mai mult. Avem tratament 5 zile si apoi mai vedem. Tuseste plin, urat de tot. Azinoapte nu a mai avut febra deloc. Sper sa-si revina repede. NU e cine stie ce, dar e din cale afara de mofturoasa, plange din orice, nimic nu-i convine....
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Darria Lacramioara: sanatate si refacere rapida fetitei. felicitari pt. rezultate scolareilor noi abia am terminat antibioticul dar continuam cu celelalte vacanta placuta copilasilor |
refacere rapida si voua! care celelalte?
Darria spune:
Herra: multumim
Pt. ca nu e vindecata complet(laringotraheita bacteriana) mai continuam cateva zile cu restul medicam : liv 52(tanjeste dupa cioco dar intelege), eurespal, ambroxol, zyrtec, biotics(inca o saptam. dupa antib.). Aerosoli cu ser, dexa si acc.
Chiar daca am adm. biotics si papa iaurt probiotic(prodlacta) si alim. fara dulciuri cred ca am dereglat flora fiindca spune ca o ustura la urinat dimineata. Sper sa pot regla cu iaurt si biotics, daca nu ......... la medic.
voi sunteti bine?
l_carmen2003 spune:
Daria, sanatate multa!
Cristina, tu ce mai spui? Ce face Vladut? De la faza cu AC n-ai mai spus nimic...
Mai stie careva ceva de Cristina-Palmirah?
herra spune:
of, eu as mai avea sa-i fac 2 moldamine - maine si vinerea viitoare, dar chiar nu stiu ce sa fac...
daca sa i le mai fac sau nu...
Eu
herra spune:
Carmen, ti-am trimis un mail.
Eu