Cu dragoste din Iasi (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am fost in w-e la munte, am avut o vreme ploioasa, ploua 'ecuatorial' cum spune pe buna dreptate copilu', a plouat aproape din 2 in 2 ore, torential, insa a fost cald si zapuseala chiar. Cum se oprea ploaia cum ardea soarele.
Ieri dimineata Alex a cazut pe o rampa cu spatele, a nimerit pe suprafata plana din fericire, de am crezut ca ramane acolo... el care nu plange cand se loveste, a inceput sa planga de durere... cum a auzit insa ca nu mai mergem in padure fiindca el se simte rau a acceptat sa il dau cu ketoral si in curand si-a revenit... il mai doare doar daca alearga... nici nu stiu daca sa il duc sau nu la dr, banui ca iar va spune ca sunt exagerata... am sa vad, cred ca il duc desi nu s-a mai plans.
Am fost la o pastravarie si ne-au palcut imprejurimile, am facut si drumetii… eram undeva pe munte ne adaposteam de ploaie si ne grupaseram in jurul unui puiut care avea febra 39... la un moment dat a inceput sa tune la greu si ne gandeam ca abia se oprise ploaia!! ce mai urma?
Apoi am venit spre casa si am oprit la Era unde ne-am dat in karturi – toti, asa cum cititi, inclusive Alex is cu mine. Ne-a placut.
A fost f frumos, ne-am simtit bine si repetam de acum every w-e...

Mergi la inceput

Victor-Constantin
Dara

Sa cresteti mari si fericiti si sa va bucurati parintii iar parintii sa se bucure de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, cat e tura de karturi la Era? Ca avem azi sau maine drum pe acolo...si cum am 3 baieti si cred ca si doritori...tre sa stiu sa fac calculele...

Mi-a placut ce mi-ai povestit...eu spun ca totusi e bine sa mergi sa vezi un dr. ca nu-i de glumit la loviturile la coloana...parerea mea...
Sanatate la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabriela, am facut abonament de 100 lei cred ca e pt o ora... dar nu bag mana in foc pana nu ma uit peste el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Dragi iesence,

Am nevoie de o informatie de la voi : ce stiti de clinica privata Providenta undeva la capatul CUG-ului ?
Trebuie dat cite un bacsis in fiecare zi la infirmiere si surori medicale ?

Merci.

O fosta ieseanca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mik, mama mea a fost internata acolo de 2 ori si nu a dat nici macar o cioco. Asa e politica.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumim de urari.
Ne/am sarbatorit ieri. Cu tort cu lumanari, desigur.

Azi am avut zi plina de munca. Joi plecam in concediu si am stat la gradi pana tarziu sa las totul pus la punct.

Gabi, bicileta buna am luat din Siraj, la 3 mil si ceva, nu mai stiu exact si cat, sotul a platit-o. Cert e ca Stefan e zilnic pe bicicleta. Daca cineva i/ar vedea vanataile de pe picioare ar chema Protectia Copilului. Dar vorba unui bunic: un copil fara vanatai nu e un copil fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Merci, Buli.

(am pe mama internata acolo si nu stiam cum merge treaba).

Mergi la inceput

bonjour!

fetele, aveti idee de vreun loc din Iasi unde poti duce copilul "cu ziua"?
noi am ramas fara variante pt citeva zile ofofmaimai

Mergi la inceput

La multi ani, Miruna!

Mergi la inceput