Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 21
roli25 spune:
Miri, printesa roz e verisoara baietilor. E o bombonica.
Felicitari pentru vacanta!
Doamne Laura! Ce le mai trece prin minte
...imi prima faza imi venea sa rad, apoi sa plang. Ca sa vezi ce inseamna imitatia comportamentala la copiii astia!
Ellenuta, sustin si eu ce zice Miri...incearca sa faci o iesire cu fetele, cu o bunica de ajutor...fa-l un pic sa fiarba. Doamne ajuta sa-i vina mintea la cap.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Pfoai! Am incheiat si seria a doua de musafiri si odata cu ea saptamana de petreceri! A fost seara bunicilor! Acum beneficiez de o binemeritata relaxare pe balcon...mamaaa ce liniste...imi tiuie urechile Si ma tin si de promisiune...deocamdata...pazea, ca vine SATRA DE TIGANI!!! Maine pun si filmele (tb sa le faca mici sotul pe PC-ul de la birou ca pe laptop nu pot)...alea-s sarea si piperul Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Faina satra de tiganasi!

A da, a m vazut si pozucile de la ziua lui, ce de copiii la petrecere!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Filmuletu de la serbare e prea lung si nu-l pot pune nicaieri sa il vedeti.L-am rugat pe fratele meu sa-l "portioneze" putin sa il pot pune.
Laura ai ajuns acasa?A pus berea in frigider?Il imita pe tata, nu stie saracu la ce se expune.Sper ca e bine!
Elle e de groaza sotul asta al tau.Serios.Cum merge el singur la distractie si pe tine te lasa acasa cu fetele?
Trebuie scuturat un pic, speriat.Du-te cu fetele si cu un ajutor undeva si el sa nu stie nimic.Tine-l pe ghimpi o saptamana sa creada ca l-ai parasit.
Poate vb prostii, dar asa ceva nu se poate sa nu-i pese deloc de voi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
ramonab spune:
In sfarsit pot sa va arat si eu serbarea piciului.
Cine doreste aici: http://www.youtube.com/watch?v=9y6K2b_FWgc
Pe fundal se aude cum canta colega mea, copiii nu prea au avut chef de cantat, erau prea preocupati de costumele lor, cantecelul acela n-a fost prea reusit.Dar am recuperat noi mai pe urma.
Razvan nu a stat locului nici o clipa, tot timpul a avut ceva de facut.Pe tot filmuletul sunt faze comice cu el, tot facea cate o nazbatie.Bine ca nu a fost singurul care a fost neastamparat, ca au fost si altii de la care nu m-am asteptat.Dar cert e ca Razvan dadea tonul la toate "relele" La fel se intampla si la grupa, daca el chitaia, toti dupa el, daca el sarea si ceilalti dupa el si tot asa.
Dar cand a spus poezia imi venea sa-l mananc de drag ce mie.Si acum cand revad pe filmulet imi dau lacrimile de fericire.
Poate ca exagerez dar totusi e prima lui serbare, ca si cum ar fi primii lui pasi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog
ginnette spune:
Neata si o
rece!
N-am mai intrat c-am avut numai 'surprize' la munca: va pleca o colega in pre/post natal si o sa-i preiau si partea ei de munca.
Ce mai, e nasol dar deocamdata asta e - macar, apuc sa plec in concediu in iulie.
Am admirat pustimea din 'satra' (Marc) si de la gradi (Razvi) si cei trei muschetari deliciosi ai lui Miri.
Am retinut de Benji c-a trecut printr-o 'cura' nedorita de antibiotic - sper ca e mai bine acum.
Laurad, cum l-ai gasit pe Dimi? Off, copii astia sunt eceva de speriat la copiat adultii.
Helen
- sper sa treceti peste aceasta incercare! Stiu cum este cand simti ca nu mai putere sa lupti!
Am si eu o pb - ca asa stiu eu sa intru cand am nevoie
- s-a umplut pitica de bube; eu banui ca de la un rahat de prajiturica Barni (a fost prima dat acand i-am dat).
Cu ce pot sa-i dau in afara de mixtura mentolata si fenistil? Se scarpina intr-o veselie.
Saru'mana de raspuns.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
danonique spune:
Buna ziua tuturor!Nu am mai intrat de foarte mult timp si imi cer scuze.Am citit ultimele pagini si am admirat poze cu OZI,cu tiganii lui Roli,cu cei trei muschetari ai lui Miri,am vazut filmuletul cu Razvan la serbare.ELLE
si imi pare rau de problemele cu sotul.Sper sa va regasiti zi sa treceti peste aceasta perioada.
LAURA m-am distrat la faza cu berea dar mi-a si stat inima in loc.Imi imaginez cum te-ai simtit tu!Despre noi nu prea am noutati.Cei mari vor pleca sambata la bunici cu tati si vor ramane acolo toata vara.Darius e deja mare.Merge singur si incepe sa se faca inteles.E un alintat care ma vrea numai ptr el.Am avut o bona timp de 10 luni dar am renuntat la serviciile ei pe motiv de incompetenta.Era mama unei cunostinte dar,desi bunica,habar nu avea ce inseamna a creste un copil iar puiul meu era extrem de agitat si plangea mai tot timpul.E teribil sa nu ai incredere in persoana care are grija de copilul tau si in acelasi timp sa nu o poti concedia din cauza ca s-ar supara cunostintele.Nu am poze noi.Promit sa intru mai des ca mi-a fost tare dor de voi.
doniro spune:
Elenuta, as vrea sa iti spun cateva cuvinte, desi concret nu te pot ajuta cu nimic (nu stiu daca cineva poate face asta). Te inteleg perfect, sunt (sau mai bine zis am fost) cam in situatia ta. 2 copii mici, stat acasa 3 ani si ceva, rutina, discutii cu mama care m-a mai ajutat, vesnice discutii cu sotul din orice motiv posibil... Diferenta este ca sotul ma ajuta; nevoit, ca un robotel, dar ma ajuta. A ajuns acum sa stea mai mult cu copiii decat mine, pt ca eu m-am intors la munca.
Aici am vrut sa ajung. Pana sa reincep serviciul, eram in pragul depresiei. Mi-am zis de o mie de ori ca nu trebuia sa fac al doilea copil, ca mi-am distrus viata etc... Ma trezeam dimineata ca sa incep aceeasi zi ca cea precedenta, fara nimic care sa ma scoata din starea aia de rahat.
Dar... cand am reinceput serviciul, s-a schimbat absolut totul. Vrand nevrand, stau altii cu copiii, fara sa ma simt vinovata ca ii plasez (daca ii lasam la ai mei sau cu sotul ca sa ma duc la spa, nu puteam scapa de sentimentul de vinovatie, desi stiu ca nu e bine!!!).
Ideea e ca ar trebui sa te gandesti ca situatia prezenta nu se va intinde la nesfarsit. Sigur, in privinta relatiei cu sotul nu pot spune nimic, decat ca eu as lasa sa treaca perioada asta mai grea pt a lua o decizie dupa, cand lucrurile se vor "aranja". Daca nici atunci nu reusiti sa gasiti o cale de a va regasi, atunci... sincer nu as lungi o boala numai de dragul copiilor, pt ca ei simt. Si aici intram iar in discutii interminabile; nu are rost.
Ideea mea era sa nu iei o decizie acum, sa ai rabdare sa treaca perioada asta in care tu e normal sa te simti legata de maini si de picioare. Dar trece! O sa vezi cand te intorci la serviciu, sau cand "scapi" de una din fete cand o duci la gradi. E cu totul altceva, sincer. Ai rabdare si intre timp nu iti refuza mici placeri (cand dorm ele citeste ceva ce iti face placere sau vezi o emisiune care iti place, ia-ti un ruj... prostii din astea).
Uite o faza de ieri cu sotul meu care m-a infuriat la culme si sa vezi ce am facut:
eu eram la dus, el in pat la tv. Copiii in sufragerie. La un moment dat, Victor zice "mami, fac pipi". Cum de curand a inceput sa ceara la olita si eu normal caut sa il incurajez, i-am strigat sotului "du-te repede si pune-l pe olita, ca cere la pisu". El zice "nu am chef, sunt obosit, vreau sa dorm, lasa-ma". Mi-am iesit din fire; am iesit uda din dus, am pus copilu' pe olita, m-am imbracat si i-am spus doar "vezi ca ies un pic". Nu mi-am luat telefonul la mine, m-am dus sa ma plimb si am revenit dupa 2 ore. Evident ca nu a mai dormit, a trebuit sa stea cu copiii. Acum se pisiceste pe langa mine sa ne impacam...
Hai, fruntea sus, si ai rabdare sa treaca perioada asta. Pe noi toate ne omoara monotonia statului acasa cu copiii, dar nu dureaza o vesnicie!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
laura_dimitris spune:
buna zuzulici. mai o zi de munca la birou; doua de munca acasa la smotru de dinainte de vacanta
si de sambata...
incepe numaratoarea inversa pentru mine.... abia astept sa ma duc sa-mi iau o carte-doua poate voi apuca sa citesc in vacanta asta... sincer, eu ma gandeam ca ince vreo 2 ani de acum incolo nu voi avea timp de lectura dar mi-a deschis pofta natalia (
) care s-a "inarmat" cu carti pentru vacanta in grecia...![]()
pe dimitrakis... l-am gasit bine ieri. nu bause probabil de cat o gura-doua... cand am ajuns acasa am varsat continutul cutiei intr-o cana cu masura si dupa ce s-a linistit spuma erau aproape 500 ml... deci... mi-am gasit baiatul treaz
nu apucase sa se imbete ![]()
acum rad dar ieri a fost ingrozitor cand imi faceam fel de fel de scenarii ca bea toata cutia, ca va cadea pe jos de rau, ca nu pot intra in casa ca este incuiat pe dinauntru...
In fine... credeam ca este pregatit sa stea singur. eu mergeam/veneam de la gradinita singura si apoi ramaneam cateva ore singura in casa chiar cand aveam o varsta mult mai mica de cat a lui... cred ca erau alte vremuri sau poate asa sunt fetele...
sincer nu-mi amintesc sa fi facut vreo nazbatie in acea perioada. nu ieseam din cuvantul mamei chiar daca ea nu era de fata...
mirikule, wow ce vacata frumoasa... si eu mi-as dori sa vad croatia dar... mai am insa cativa ani buni de mers in grecia la socrela dar nu ma plang caci nu am ce sa-i reprosez, e o femeie deosebita!( nu aceleasi cuvinte le spune saraca cumnata-mea despre ea...

/ ca sa vezi ca daca eu nu stau cu ea/langa ea... nu am nimic de reprosat iar cumnata mea are 100 de chestii care o deranjeaza la socrela comuna
)
ramona, acasa, diseara vad filmuletul. abia astept sa-ti vad vorbaretul!!!!
roxanici, eu credeam ca fenistilul este doar pentru muscaturi de insecte.... la alergii provocate de alimente eu ii dau lui eleni 10 picaturi de Xzal sau 2,5 ml de aerius. mixtura mentolata cred ca-i buna, ii mai ia din mancarime. offf...
si pe noi ne-au cotropit tantarii de pe lacul morii... se vede ca-i criza si nu mai are municipalitatea bani de omorat insectele. in primii ani cand m-am mutat in cartier, nu stiu cu ce dadeau astia de la primarie pe lac ca nu aveam toata vara nici muste nici tantari in casa....
acum, aseara a facut dimitrakis niste blande enorme de la tantari... trebuie sa ma duc sa cumpar autan ca nu vom mai putea sta in parc seara fara protectie...
dana, ma bucur ca ai aparut, ca sunteti bine!!! imi pare rau de bona... imi dau seama ca ati fost intr-o situatie delicata sa-i spun asa...
eu, de exemplu am in gasca din parc doi tipi care se ocupa de zugraveli... cand mi-am zugravit in casa am preferat sa iau pe altcineva decat sa apara probleme si discutii de bani8 sau alte nemultumiri ale mele sau ale lor...
roxana,
pentru ce i-ai facut sotului! geniala ideea!!!! pe cuvant de onoare ca i-o fac si eu sotului din dotare
! multumesc de idee!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
roli25 spune:
Fetelor mie mi-e un rau de mor...de la caldura, sau sunt atacata de vreun virus...nu stiu dar sunt zob. De aseara ma dor toti muschii si oasele, imi vajaie capul, daca ma aplec e jale, cad de-a dreptul.
Mi s-a facut rau aseara in autobuz cand veneam cu Marc acasa si cand am coborat din autobuz cu greu m-am tinut pe picioare. Pana acasa m-am tarat... mi-era frica sa nu imi vina rau ca nu-l puteam suna pe sot care era cu Andrei in parc si n-avea telefon.
Azi sunt o leguma. L-am tinut pe sot acasa ca nu eram in stare sa stau cu Andrei singura. Daca a ramas sotul acasa, nu l-a putut duce nici pe Marc la gradi, si cum nu a putut sa-i tina in parc decat pana la 11 din cauza caldurii...va imaginati balamuc in casa...unde eu tanjesc dupa liniste 

Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Danonique, ce surpriza frumoasa ne faci sa apari! Hai mai scrie-ne, acum ca pleaca picii si te mai linistesti si tu!
piticii!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI