Gard din panouri

Gard din panouri | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de gardurile acelea tip panouri, care se imbina intre ele la stalp?
Oare sunt rezistente, sunt bune?
Si ca pret?
Initial am mers pe ideea de gard de beton turnat, adica acela care se face din BCA si apoi se zideste ca si peretele de casa, dar ne costa foarte mult si nu ne permitem, mai ales ca e destul de mare lungimea de care am nevoie....17 m. Cu tot cu materiale si manopera ne-ar fi costat spre 70 milioane, ceea ce e enorm pentru posibilitatile noastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Fara sa vreau sa te supar, mie nu imi plac. De ce nu incerci din lemn, sunt variante foarte frumoase pe piata acum si nu la aceeasi bani ca un gard din beton. Fara motive ecologiste, gardul de lemn chiar mi se pare OK la pret, comparativ cu betonul si ca estetica comparativ cu panourile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mirela, si eu as incerca varianta pe lemn. Daca vrei neaparat panouri de beton, nu e o solutie f rea - banuiesc ca e vorba doar de gardul din fata casei? Parintii mei au asa ceva si a costa cca 100 lei/ml, in Braila. Banuiesc ca si in zona ta sunt tot pe acolo preturile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu cred ca te referi la panouri bordurate zincate (asa se numesc la magazinele de profil), cu diverse dimensiuni, cea mai mare cred ca fiind de 2500x2000 si cu niste mici stalpisori cu care se prind. ele se fac pe soclu de beton si cu o mica fundatie in pamant, tot din beton. ca design sunt urate (si am si eu pe o latura). ca pret sunt OK, desi ajung scumpe si astea. sau cel putin eu am primit niste oferte foarte piperate pentru cei 70 ml ai mei pe care vreau sa-i plantez zilele astea. speram sa mascam uratenia din plante, pomi si voie buna

edit: am uitat sa zic singura parte buna a lor: sunt rezistente, avem si la birou si vad ca se comporta bine de-a lungul timpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ymka, poti sa-mi spui si mie te rog cam cat te costa pe tine? Si eu am 18/60 ml de facut vara asta si nu-mi permit altceva. Si noi tot cu plante o sa acoperim si in prima faza probabil niste rogojini ceva. Desi am mai vazut dar pe garduri mai smechere niste panouri din plastic ceva, prinse pe gard, tot asa ca sa nu se vada.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

da. la birou, undeva avem si cu ceva plastic verde si tot urat se vede. sau parca si mai urat.

am primit oferta separata pentru materiale si pentru manopera+transport. la materiale am zis ca mi le iau eu, sau oricum studiez toate ofertele din sectorul meu si aleg cea mai buna oferta.

la manopera initial mi-au dat oferta cu 105RON pe metru liniar...au scazut la 95 RON...m-am intalnit cu altii care au spus 75 RON si in weekend ma vad cu alta echipa si sper sa obtin pretul corect, adica mai mic.

si vezi ca te strigasem pe la subiectul cu kg, dar ma bucur sa te-ntalnesc si-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai sunt amarita rau cu kilogramele o sa intru si acolo.

Mersi de raspuns! Am dat o cautare rapida si cel mai mare panou era undeva la 88 de lei, pai daca imi ia si manopera inca pe-atat imi bag picioarele

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

androix, sper ca mai citesti prin zona asta de garduri urate.

deci, dupa ce ca e un gard nasol, nici macar nu vrea nimeni sa-l instaleze...la un pret corect.

eu nu inteleg cum vine treaba asta cu criza in domeniul constructiilor. nici nu au de lucru, se plang peste tot ca nu sunt lucrari, si cand apare unu' cu lucrarea, sar pe el cu niste preturi de 2 ori mai mari decat acum 1-2 ani!!! sunt foarte suparata si am decis ca ma voi intalni cu toate echipele din bucuresti daca e cazul, dar nu construiesc un gard de 200mil cum mi s-a propus.

asadar, ofertele de manopera au variat intre 40ron/ml (si venea un singur om, lucra la mana, dar m-a anuntat ca are bebe mic acasa si mai sta sa o ajute pe sotie si nu stie cand se apuca si mai ales cand finalizeaza; mie imi convenea la pretul asta si il asteptam dar cand sa-l duc la locul faptei nu mi-a mai raspuns la telefon); 75 RON obtinuti telefonic, nu a vazut locatia si poate ca si-ar fi schimbat optiunea acolo, 85 RON la fata locului si 95 Ron cel pe care l-am negociat. Eu ce sa inteleg din aceasta paleta de oferte???? poate ma citeste cineva din domeniu si ma ajuta si pe mine cu un constructor dornic de-o lucrare mica dar sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erer spune:

Ymca, noua anul trecut ne-au luat 100 ron/ml, asta dupa ce ne-am intalnit cu mai multe echipe. Pretul vehiculat a fost de la 200 ron/ml pana la 100/ml, mai jos nu au vrut sa scada si noi eram destul de presati. In pretul asta au intrat si doua porti de acces, asta a fost singurul avantaj.
Dupa inca un an de criza m-as fi asteptat sa scada preturile, mai ales ca mai toti se vaita ca nu au lucrari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Tocmai si-a facut si mama mea un astfel de gard(sunt 7ml)si a dat 11 mil(in provincie) nu in Bucuresti si fara vopsea, de vopsit l-a vopsit ea, asta ca sa-ti faci o idee. Si mai trebuie acum sa cumpere acele panouri de plastic cum ziceti voi, care am inteles ca-i 150 roni foaia(bucata).
Un vecin a zis ca i-a luat mesterul asta foarte putin, ca el fara 30mil nu-l facea, ca e munca multa, plus materialele.
Si da aveti dreptate si mie mi se pare ca cer mesterii din constructii niste preturi foarte mari, tocmai pentru ca-i criza zic ei.

Mergi la inceput