Prietene la bine si la greu - 20

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ancutz, felicitari pt cei 4 ani si la cat mai muulti muulti impreuna!! si la muuuulte lunite Sabinei!!
Sa ne traiasca fetili
Gata, m-am lins pe bot cu juma de sticla de pepsi , restu las si la feti sa se cinsteasca!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Licuriciule sa ne traiasca fetele...acu' 7 luni la ora asta te sunam din spital si imi spuneai ca la 11 te pregatesti sa intri in operatie ... si uite ce minuni au iesit

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multe lunite frumoaselor fete Sabinuta ,Amalia dar si cavalerilor Mihai si Edi!Sa cresteti mari si sanatosi!

Cuscri la multi ,multi ani fericiti de casnicie!!!Sa va iubiti mereu!

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata! Miany, Stephy, Lumi, Licurici milioane de Deocamdata copila a fost inghetata toata noaptea, probabil i-am dat prea multe antitermice. Sa vedem mai incolo. Va multumesc din inima ca v-ati gandit la noi. Licuriciule Dupa cultura lor, ajuta, dupa a noastra ba. O fi la mijloc adevarul si aici. Coq Nu poti lua sterilizator la rece? Lichid pentru beikuk, servetele pentru maini? Ancutzule Iubiti-va o viata!Sa traiasca fulgusorii nascuti azi, dragii de ei, in multa multa sanatate! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stephy La tine cand va fi interventia? Ca sa stim sa agitam. (scuze daca ai zis ziua). Buni nu stim ce are la picior, i s-a umflat o glezna fara sa se fi lovit si zice ca durerea e ca de ruptura, dar la medic nu merge, ca sigur i-l taie (asa zice ea). Sta cu comprese cu bitter suedez si parca functioneaza. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata si de la noi!

Va ofer si eu din germanica Caffe Latte la discretie.
M-am trezit bine dispusa. Avem si noi soare (se pare ca se mai incalzeste vremea) iar David a adormit de la 22.30 pana la 8 dimimeata.

La cat mai multe lunite sarbatoritilor de astazi!
Ancutza, sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa va respectati toata viata!

Coquelicot eu ii dau borcanase Hipp...sincera sa fiu am citit ingredientele...la valoarea nutritionala nu am dat atentie.
Andre sper sa nu mai revina febra.
Lumi sa stii ca la asa un tarc m-am orientat si eu.

Ma duc sa imi distrez baiatul putin...ma striga.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

offf..mai Andre..ma bucur ca te tii tare pe pozitii!! si nu iti mai fa procese de constiinta ca nu stii sa le faci pe toate cum vor ceilalti din jurul tau! Esti doar una singura, da? Eu cred ca vrei sa te intreci pe tine insuti, sa de dai de n ori peste cap sa fie toata lumea multumita, dar la sfarsitul zilei sper sa fii si tu multumita de cum se comporta cei din jurul tau.
Stii, uneori daca suntem prea bune cu cei din jur, ei se obisnuiesc ca asa suntem, si uita sa mai si multumeasca. O iau ca pe ceva normal, in timp ce noi facem eforturi uneori peste puterile noastre sa fim asa. Mai lasa-i si pe ei sa faca eforturi pt tine, parerea mea..pam pam
Ei s-au obisnuit cu tine sa alergi sa faci pe 'n patru sa le fie bine, dar nu stiu cum ar fi ca tu sa nu faci toate astea, atunci probabil ar realiza ce bot de aur esti

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Licuriciule sa ne traiasca fetele...acu' 7 luni la ora asta te sunam din spital si imi spuneai ca la 11 te pregatesti sa intri in operatie ... si uite ce minuni au iesit

da mai, si tot acu vorbeam cu Lidiuta, si ma incuraja ea sa fiu tare, abia astept sa vina ziua cand o sa o sun si eu pe ea

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Stiu ca se vorbea de perioada de hop, cele 8 luni, cand putem da si gluten si alte alea..Deci dupa 8 luni pot sa dau si un biscuite la fata?si daca da, de care??care are cele mai putine balarii, exceptand aia de bebei care is scumpi sa mori cu inima, si sincer nu ma tin buzunarele sa cumpar de aia..

Tin minte ca sora-mea ii dadea lui Zbuciumix biscuitele de la Eugenie. Curata crema si ii dadea biscuitele. Este fara E-uri.Asta pana a descoperit niste biscuiti cu vitamine de la Rostar, Baby-nu-stiu-cum. Costa in jur de 3-4 lei o punga si chiar sunt buni. Mai mancam si eu pe perioada sarcinii. O punga te tin destul de mult. Acum, ce sa spun, sora-mea nu a stat sa tin cont de gluten, dar tinea cont de E-uri. Eu intentionez sa-i cumpar din aia speciali. Mai poti incerca pe la plafaruri sa vezi ce au aia pe acolo.

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Tiiii,ce atmosfera frumoasa este de dimineata pe aici!!!

Lauriciu ne serveste cu inghetata, Dana n cu Caffe Latte de Germanica, Ancutzica da de baut din doua motive,tot asa sa o tineti,ca mie imi place!!!

La multe lunite Amalia,Sabinutza,Edi si Mihai!

Andre,ma bucur ca nu a mai facut Chiara febra,ser sa nu mai faca deloc!
Poate reusesti sa o convingi pe buni sa mearga la un doctor....

Dana n,cat ma bucur ca a iesit `soarele` si la tine,se simte ca esti intr-o dispozitie mai buna!!! Ce mai face Davidelul vorbaret?

Laurairina,si eu abia astept sa fac galerie pt Lidiuta!!!

Alexa,ce mai face samburica mica? Tu cum te simti? Ce pofte ai?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput