ATKINS 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggabriela spune:

asa asa. zi-le mgabi, doar noi am mai ramas pe baricade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Numai noi! Vom bate la toate portile pana se trezeste lumea. Uite asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna ziua la toata lumea!
Nici eu nu am abandonat fetelor,doar ca am fost atat de ocupata de cateva zile ca nici nu am deschis calculatorul.
Ma tin de dieta ,cu toate ca un pic am trisat de 2 zile ,ca am facut pregatiri pt serbare la gradi(baietelul meu a terminat gradinita, de la toamna-scoler),iar azi fetita a avut inchiderea de an scolar,alte pregateli....
Totusi ma tin de treaba ,chiar daca mai gresesc,important este ca nu am pus pe mine...
E adevarat ca nici nu am dat jos ,dar nici nu am tinut ca la carte.
Va pupicesc si va urez mult succes ,ambitie,cumpatare si multe kg jos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Hop si eu..., nu v-am uitat, nu am abandonat, dar pe acasa n-am ajuns...
Ieri am intrat in a 6-a saptamana si cantarul s-a porit de 10 zile la 70,5 kg. Nimic fetelor nu mai merge jos. Undeva cred ca gresesc, am mancat f putin cca 700 kcal/zi, dar nu puteam mai mult. Probabil s-a obisnuit organismul cu atat si nu mai are ce arde. Sunt f frustata si nu stiu cum sa procedez. Am inceput si antrenamente cu greutati de 2 saptamani si imi pun intrebarea daca nu cumva masa musculara e mai grea si de aceea acul cantarului nu se misca in jos?
Nici nu am curajul sa maresc carbo la 30 gr !Probabil mai trebuie sa astept 1-2 saptamini ca sa scap de faza de platou.
Va pup si va doresc multa ambitie!

Mergi la inceput

Pita, bine ai venit printre noi! Sa ai rezultate frumoase!

Mergi la inceput

Buna

Dragele mele eu nu mai inteleg nimic. Sa va spun: sambata in toiul cumparaturilor ne-a venit ideea, mie si sotului, sa ne cumparam un cantar "mai destept" decat cel clasic de acasa. Zis si facut am luat cantarul minune, ce arata greutatea, masa musculara, apa din corp si inca ceva dar nu mai stiu. Nerabdatoare ajung acasa citesc instructiunile si hop pe cantar si "soc" 84 kg, fata de 79 cel vechi.
Cele 84 de kg variau de la ora la ora cand 85 kg, cand 83 si ceva. Ma intreb cine sa fie de vina? Oare atat de umflata eram? Cantarul ce l-am luat este unul performant si foarte precis. Si sotul cand s-a cantarit a fost socat. Si acum cantarul cel vechi ( nu foarte vechi de 1 an il am) arata tot 80 in continuare.
Daaaar tot nu ma las: azi pap branza, conopida fiarta si teci fierte (chiar daca nu am voie, dar de o esemenea caldura carne nu pot).
Ce ma mira este ca totusi sunt multe haine care imi vin convenabil si stiu ca le purtam cand aveam mai putine kg decat acum
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata ,fetele!
Mgabi,nu fi suparata ,ca nu esti singura in aceasta situatie.Si eu daca ma cantaresc pe cantarul meu ,imi arata 80 ,daca ma cantaresc pe cantarul cumnatei mele am 74-75 ,deci nici eu nu mai inteleg nimic!Acuma -ti dau un sfat:CANTARESTE-TE PE CEL CARE-TI CONVINE CE-TI ARATA!!Crede-ma ca eu asa fac,decat sa ma cantaresc pe al meu ,mai bine ma cantaresc o data la o sapt -doua cand merg la cumnata mea .Nu pot sa suport sa mai vad 8 la cantar.......
si spor

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Am doua cantare, unu f performant(indica masa musculara,grasime si apa din corp), al doilea e simplu,dar kg sunt aceleasi. In schimb am o prietena la care cantarul (simplu) indica cu 4 kg minus. Copiii ei se cantareau pt concursuri, si la cantarul oficial aveau cu 4 mai mult. Eu totusi prefer sa ma cantaresc pe al meu chiar daca-mi arata mai mult (adica realul), asa sunt mai atenta la ce si cat bag la "ghiozdan"
Maine sunt 2 saptamani de caind stau la 70,5, tare imi pune nervii la incercare metabolismul asta...,dar nu ma las ,sper sa depasesc in curand faza de platou.
Ma bate gandul sa introduc 2-3 zile mai multi carbo,apoi sa reduc brusc, sa-i dau metabolismului un soc...,poate iese ceva...
tuturor!

Mergi la inceput

dent sa stii ca si eu m-am gandit la asa ceva, asa ca ieri m preparat o budinca din dovlecei, branza si ou fara faina. Din lista de carbo dovleceii au ceva ~5 carbo/100 g asa ca se pot manca. Tot ieri am mancat si conopida fiarta, destul de buna. Cantarula arata 83,9 kg. Oricum nu mai pot manca paine si fainoase m-am obisnuit asa cu legume si carnita. Sper sa ma tina cat mai mult poate oi mai da eu ceva jos .

Mergi la inceput

Buna dimi! Ieri pe langa carne,branza si castraveti, am savurat pepene galben si cirese. Categoric am adaugat carbo la greu, dar nu i-am calculat. Ma mai rasfat asa vreo doua zile, mai ales ca sunt inainte de-a venii "rusii", apoi cobor brusc carbo. Sunt curioasa de rezultat.
Spor la slabit fetelor!!!

Mergi la inceput