Poiana

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anja spune:

La multi ani Silviei si Sofiei! Sa creasca destepte si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

La multi ani Silvia si Sofia! Sa cresteti frumos, sa fiti sanatoase si mereu iubite! Pup si mamicile speciale, mihaela si sabina.

lil, sabina, ce mai faceti, fetele? lil, tot asa pustiu e? Nu umpleti golul cu un alt catel?
sabina, cum sunt analizele? nu le-ai primit inca?

mihaela, am citit pe blog aventura ta. te admir cum poti avea atat putere si rabdare sa faci atatea. si sa treci prin atatea. eu ma gandesc ca as claca repede...
poate din comoditate, poate pentru ca ma complac intr-un soi de rutina, nu stiu, dar n-as fi in stare... Felicitarile mele!

va pup pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumim Marox, anja si mara!

Petrecerea a fost faina, nebunela de copii de 7 ani, cu bataie cu baloane si tot tacamul, mai ales ca au fost si doi baieti, s-au harjonit tot timpul adica au stat calare unul pe celelalt . Unul dintre ei e iubitul Silviei iar celalalt a fost de umplutura, sa nu se plictiseasca primul. Noroc ca au fost putini, ca daramau casa .

Mara, sa nu crezi ca eu nu am momente in care as vrea sa cedez...dar cred ca am o doza mare de inconstienta, ma arunc in chestii pe care nu stiu sa le apreciez dinainte la adevarata lor "valoare"(in cazul asta sacrificiu, oboseala, etc.) si apoi nu imi place sa nu le duc la bun sfarsit. Cred ca ziua in care voi absolvi va fi una din cele mai fericite din viata mea, nu exegerez. Scoala in sine nu e grea, am oameni intelegatori in jurul meu, care ma incurajeaza, caci daca eram singura nu rezistam.
Cum a fost prima zi de scoala a lui Tudor?

Lil' cum mai esti?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

la multi ani sarbatoritelor!
mihaela, ce petrecere frumoasa ati avut! am facut si eu un an petrecere acasa cu toti prietenii ei si mi-au darimat casa asa ca dupa aceea am inchiriat cite un loc de joaca si poate si o petrecere mica cu 2-3 prieteni buni acasa dar nu mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Sofia si Silvia, La Multi Ani . Mai, mie nici nu-mi vine sa cred ca cupiii astia ai vostri sint scolari, cind io i-am vazut cu biberonul la gura :)) (pe Boubou mai ales).

Cit despre scoli, tot inainte . Azi googalii si io dupa un fost coleg de master, care e Product Designer ca meserie (si chiar am nevoie de el, ca produce lucruri faine) si l-am gasit inscris la...o alta facultate. Bachelor, la 40 de ani +. Mai cunosc o tipa care doctoreaza si ea pe la 65 ani, ca sa sa ajunga la virsta de pensionare. Mie una imi place sistemul nordic fiindca te sprijina financiar sa inveti, inveti, inveti :)) Asa ca mihaela, io zic ca esti inca tinerica :) Succes. Si by the way, ca la voi sint alegeri....ce timpiti democratii aia ai vostri!!

Marox, deci sintem colege de specie, cum ar veni :D. Am sa ma uit si io dupa cartea aia :)) Oricum, la mine, aventurile continua. Azi ne-a vizitat un danez (cu outlook de westindian) care a insistat sa vorbeasca engleza si care, a priori, ne-a trimis mailuri in daneza, traduse cu google din engleza :)) Mai avem o lady voluntara, care in drum spre ginecolog, trece sa ne bage/scoata cestile de cafea din masina de spalat vase. Saptamina trecuta a scos cestile nespalate si le-a asezat frumos pe rafturi

Alminteri, ma iau cu una, cu alta si pe Ilie il las in vise. Il visez in fiecare noapte; doare teribil :(( De aia sint si cam sceptica in ceea ce priveste umplutul golului. Ma tenteaza si nu prea, mai cu seama ca Ilie a fost mult sprea special pentru mine. Pe de alta parte, ma gindesc (la fel de egoist) la cit de mult iti poate oferi un asemenea suflet. Mai vedem.

Sabina, ce vesti bune ai?? :)) doru, bubulestii ce fac?? istme, cum s-a adptat Mr. Iggy la schimbarea de decor? speed, micuta-i bine cu mina?

Va pupez si va imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

lilanda, merci de intrebare, minuta Alexandrei pare mai bine.a fost la control (a dus-o sotul meu) si mai trebuie sa mearga peste 4 saptamini.pina atunci trebuie sa faca exercitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil, speed multam! :)

lil vorbesti de sverige demokraterna? Sunt nasoli de tot, desi au din ce in ce mai multi adepti si au crescut de 4 ani incoace. E o reactie "normala" vad in toata Europa cu partidele astea extremiste, iar Suedia accepta inca foarte multi emigranti. Nah, inca nu se aliaza nimeni cu ei, dar cine stie...
Ooof, cu animalele astea, ce nasol e...big hug!
Ooof, eu tot batrana ma simt intre pustii de 18/20 de ani care imi sunt colegi, ei sunt asa un grup bine inchegat, cu discutii de ale lor, cu tremurari din gene catre baietii din an care sunt putiiiiini :) si e interesant sa ii studiezi asa din afara :).

speed, ma bucur ca manutza micutei e mai bine.

Maine plec iar, pentru o zi...apoi saptamana viitoare am practica si am primit sa o fac aici in Visby, apoi am ultima saptamana cu prezentari de lucrari si examenul final, voi fi toata saptamana la Kalmar. Dar apoi urmeaza pauzaaaaa si abia astept! :)

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

f pe scurt:
rezultatele nu au zis nimic in plus fata de ce hotarase dr marti, voi primi maine sau poimaine un raport complet cu ele, ar trebui intr-o luna sa incep tratamentul in Viena, deocamdata vreau acasa, mi-e f f dor de puii mei.

va pup cu drag.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda, si io zic ca e prea devreme ca sa ai un alt catel, mai asteapta putin sa-ti faci doliul; in schimb ai putea sa-ti iei o pisica :)

familia Rayu e bine, se bucura de paris iar alex si cu Bubu s-au imprietenit, se joaca impreuna si ne lasa pe noi cu activitatile de adulti, adica

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Naseara la toata lumea!
Azi am facut primele teme cu majestatea. A fost emotionant. Liniute si patratele :-).
El a dormit de amiaza pana am venit eu de la birou si primul lucru pe care l-a zis cand s-a trezit a fost "hai sa facem temele". Doamne tine-l tot asa :-)
prima zi de scoala a fost un talmes-balmes general. In haosul ala organizatoric nici n-am avut ragazul sa savurez emotia primei zile de scoala. Vorbesc despre mine. Tudor a fost putin emotionat, putin picat din nori, putin somnoros... Cred ca nici el n-a inteles prea multe din experienta asta.
Pe vremea mea era totul organizat, festiv... Acum toti au dat buzna langa masa de cuvantari, degeaba a incercat domnu' director sa faca o oarecare ordine ca tot de-a valma s-au asezat toti...
Noroc ca puii de clasa I au ramas ultimii si i-au strigat pe clase si i-au luat invatatoarele si i-a dus in clase.
Acolo, in clasa a fost ceva mai bine. Majestatea a indragit-o pe invatatoare si asta e cel mai important lucru. Ii place, azi a fost laudat, i-a zis doamna ca il face seful clasei. Tot o euforie pana acum :-)
Hai ca nu ma mai lungesc...

Sabina, sper ca e totul bine.
Mihaela, spor si tie la scoala, ca nu mai ai mult si vine vacanta
Lil, vaz ca e distractiv la tine la serviciu :-)

Pup!

Mergi la inceput