Condica Salajencelor (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

olim, felicitari pentru dreptul de sedere(cum adica pe un an? la noi a fost de la bun inceput drept de sedere si atat!) si pentru jobul lui Marius. Poate intri mai des de acum...

oti, gata vacanta? Sau colindati inca prin Ro?

adriana, cum a fost la Belis?

Eu am scris despre zilele mele la Kalmar aici si despre vestea buna primita chiar ieri . Altfel suntem bine. Fetele cu scoala, Silvia e tare incantata de clasa intai, invata incetisor cate o litera pe saptamana, plus o cifra...au activitati interesante pe langa asta, repeta pentru ceva muzical, stau mult afara in natura, cam astea...
Diana a inceput scoala cu o tabara de doua zile, au stat la casute si au facut mancare afara la foc. I-a cam plouat dar au facut excursii si au vizitat un muzeu. Acum are deja de invatat mai mult, de anul asta incep sa primeasca ccc calificative ce conteaza pentru admiterea in liceu alaturi de testele nationale din a 9-a.

Luni dupamasa eu plec iar la Kalmar, stau acolo pana miercuri de data asta, voi lipsi doua nopti de acasa...sper sa se obisnuiasca a mei cu asta...

si un we frumos la toata lumea!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare tuturor,

Suntem la Pitesti, la mamaie, eu si Cani, ca tati a inceput munca deja. E la o formare la capitala.
Fuseram in vacanta si nu mai zic ca a fost splendid. Traseul a fost asa: Viena o noapte, Venetia doua nopti, apoi Saint Raphael 7 nopti, ultima noapte la Gratz si acasa.
A fost superb!
Din punct de vedere al costurilor nu a foarte scump pentru ca ne-am facut noi cumparaturile, in felul asta am iesit bine din mai multe moptive, unu ca am luat ce mi-am dorit si doi ca iesi mult mai ieftin ca la restaurant. Da' ce mai conteaza, a fost vacanta si era permis orice.
O sa pun si ceva pose pe Facebook
Acum stam pe la mamaie si sambata venim acasa sa ne pregatim de scoala.
Cam atat despre noi.
Va pupic cu dor!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!! Si la multi ani si tie Oti, ca tu ai "muncit"

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor , merci de urari. Giulia numai ce veniram si noi de la Pitesti Va , sunt in priza de dimineata, i-am facut puiului azi de toate. Sambata ii tinem ziua asa ca sunt in focuri. Am fost la Bran si va inchipuiti ca vrea tort cu castel si alea, alea.Impresii va pove de duminica incolo. Daca o sa imi revin din oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI , ANDREI !

Sa fii sanatos, voios si la punga gros

Oti, sa va dea DD multa putere si sanatate sa va puteti bucura de cele 2 minuni din viata voastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La multi ani Andrei!!!!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, multumim frumos de urari La multi ani, azi tuturor Mariilor si mie, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani Mariilor si Marianilor din viata voastra!
Abia astept sa vad tortul cu castel Oti, mai ales ca tre sa faci pt baiat, si nu pentru fetite cum sunt majoritatea

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OTI- la multi ani pentru Andrei! ( scuze de intarziere)

ADRIANA- la multi ani! cu sanatate , sa te bucuri de famila frumoasa pe care o ai

Noi inca suntem pe la plaja, poate dupa ce vine toaman, o sa stau mai mult pe la calculator :)

la toate salajencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Trecui sa va salutez.
Suntem prin preajma, cand ne vedem?

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput