Condica Salajencelor (109)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
diplodocus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianaiulie2009 Salutare ! Cica la cabana Bradet din Simleu e cel mai fain ... yo ma duc si singura daca voi nu vreti sa veniti nici una ... |
Daca merge cineva dumnica cu masina si poate sa ne duca si pe noi ( eu si Luca) venim
![](icon_smile.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diplodocus spune:
MIKI- la multi ani!!!
MIHAELA- ce faina vacanta ati avut!
Noi am fost 2 zile la tzara la niste rude, si copilul mea voia sa ramana colo, cu vacile, porcii, gainile, cainii, pisicile, etc
Zicea ca o sa mai vina el sa ma viziteze din cand in cand
dianaiulie2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diplodocus
Daca merge cineva dumnica cu masina si poate sa ne duca si pe noi ( eu si Luca) venim ![]() |
Ioana, daca nu s-a inscris nimeni pe lista am zis ... PAS ... si de data asta ... poate ne vedem pe la ceva terasa loco ... mai scrieti si voi pe aici si mai stabilim cate o intalneala ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Ioana, multumesc!
Noi suntem bine cu totii...noi cei mari la munca(eu am zile cand lucrez 10 ore) si abia astept we sa ma relaxez putin. E vara, e cald, ieri dupa serviciu am tras o fuga la mare si am facut baie caci in we sa anunta ploi si am profitat. Mama e la noi asa ca nu am treaba cu Silvia si cu mancarea, curatenia, curtea, etc. Voi lucra 4 saptamani si apoi voi incepe facultatea. Am fost admisa la Kalmar, ma asteapta o perioada grea. Acum imi caut un apartament de inchiriat, ma pregatesc incet incet sa incep o noua etapa...asta e. Si ne e tare dor de Diana, abia astept sa o vad iar acasa... si va doresc un we frumos la toata lumea!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Mihaela, felicitari !
Din ce am inteles eu vei sta in alta localitate in chirie ?
Uauuu ... daca e asa atunci va fi cam nasol , nu ??? Sa stai departe de familie ... cat timp va trebui , e tare departe , vei putea merge in fiecare week-end acasa ?
Oricum, ma bucur pentru tine ca ai fost admisa la facultate si DD sa-ti ajute sa o termini si sa-ti gasesti un loc de munca .
Noi mergem maine la nunta la pensiunea Zagor , e nunta de zi ... ne e cam groaza de caldura , dar asta e ...
Va tzucam pe toate si va dorim un week-end minunat !!!
mihaela_s spune:
adriana, da...va trebui sa stau in chirie. Am primit azi cum arata primele 5 saptamani de curs si cred ca va trebui sa cam stau acolo peste saptamana, cu exceptia uneia in care avem practica in laborator si sper sa ma lase sa o fac acasa...Drumul e cu vaporul 3 ore si apoi o ora cu autobus. Nu stiu cat am de asteptat intre ele...daca e legatura buna sau nu, ca nu am apucat sa ma uit inca. Abia am reusit sa ma uit dupa apartamente, sunt cam scumpe...voi primi si bursa care va acoperi chiria, dar drumurile nu...Eh, sanatosi sa fim si le-om rezolva cumva! Va fi tare greu eu plecata, ei acasa...dar stiam de la bun inceput asta. si distractie placuta la nunta!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Da, Mihaela, va fi greu, dar cu ajutorul lui DD vei reusi sa duci la bun sfarsit si acest proiect al vietii tale. Iti doresc mult succes si noroc .
Va doresc tuturor un week-end minunat !
mihaela_s spune:
O saptamana frumoasa la toata lumea!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
diplodocus spune:
Intreb si eu, ca am auzit un zvon...
BIANCA e in America???
A plecat in vizita la mama ei?
Voi ce stiti?
Si de ce nu mai scrie? ( nu are net? )