Tensiuni in lume
Raspunsuri - Pagina 26
hannen spune:
Nu schimba nimeni titlul subiectului?
Cel mai potrivit ar fi "Praised be Israel"
Whatever happens don`t let go of my hand!
denizel spune:
Ioana, felicitari pentru Buburuza!!!!!!
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Nu schimba nimeni titlul subiectului? Cel mai potrivit ar fi "Praised be Israel" ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
de ce nu? Am avea chestii grozave de comentat :). Eu una m-am saturat sa mi se spuna, sub diverse forme, cat bine fac hamasii palestinienilor .
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
hannen spune:
Cred ca de la extaz unora le joaca memoria feste.
P`aci se discuta cam cit rau face Israelul palestinienilor si nu numai...dati vina pe ochelari(aia uitati acasa,aia de soare...)
Si ca sa nu faca careva poc pina se iveste ocazia "to praise "Israelul eu le recomand calduros sa-si deschida subiect sa se racoreasca ,pacat de tineretile lor sa le petreaca frustrati ca n-au adus Slava minunatului popor ales.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Cred ca de la extaz unora le joaca memoria feste. P`aci se discuta cam cit rau face Israelul palestinienilor si nu numai...dati vina pe ochelari(aia uitati acasa,aia de soare...) Si ca sa nu faca careva poc pina se iveste ocazia "to praise "Israelul eu le recomand calduros sa-si deschida subiect sa se racoreasca ,pacat de tineretile lor sa le petreaca frustrati ca n-au adus Slava minunatului popor ales. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
hannen, unii care au tot citit ce se scrie la topicele astea (si nu numai) au si alteceva in afara de ochi, nas si ochelari pe acesta, pe nas. Si folosesc excedentul .
E inutil sa discut cu tine, in afara de propaganda (inclusiv pro-hamas) si prozelitism religios, prea putine contributii ai avut pe DC.
Ingrid S spune:
Si tu slava cui aduci? Nu vad pe nimeni aici sa se revolte la atrocitatile comise asupra crestinilor in tarile islamice. Apropo, imi amintesc ca mai demult, cand v-am pus un link cu ororile din Sudan, erau useri care se fereau sa comenteze, vezi Doamne, sa nu se supere Hannen. Wtf?
V-am dat linkuri in care erau batuti copii crestini furati si pusi sa invete coranul. Tacere, aparatorii copiilor si-au pus mainile la ochi.
Si iacata, niste fundamentalisti acoperiti de pretextul cu convoiul umanitar vor sa forteze blocada. Asta e singurul lor scop. Nu haine, mancare, ciment etc. Va mai pun un film, sa vedeti cat de pasnici erau, nici n-au apucat soldatii din IDF (e vreo problema Hannen ca zic IDF?) sa coboare pe franghii ca s-au si napustit asupra lor cu rangi de otel. Si noi trebuie sa ii plangem . Au primit ce au meritat si punct.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Mona40 spune:
Draga noastra hannen, aici se discuta despre tensiune in lume....
Mai las-o moarta cu cat de informata esti tu si cat de multa dreptate ai...au si altii dreptul la opinie...ce sa-i faci asa e in democratie..
Noi(romanii) ne-am castigat dreptul asta...altii inca mai au de suferit saracii ( si zic asta fara nici o ironie ) si trebuie sa joace cum canta mai marii ...traiasca si infloreasca..
Bine ca tu esti in Joponica si nu trebuie sa papi portia de libertate pe acolo...ce-ti pasa, vorbele nu costa bani...
Hai ca eu trebuie sa fiu calma si nu merita sa ma contrazic cu nimeni in lume...
hai by
hannen spune:
Ce limbaj de doamne bine!
Hai,vorbiti intre voi ca eu nu ma cobor ...prea multa ura !
Mona,nu ma dragui ca nu`s draga ta deloc.Da` tu de ce nu-mi dai voie sa-mi exprim parerile.cum adica nu`s informata si s`o las moarta?
Trebuie sa zic la fel ca tine ca sa par informata??Sau ti-am interzis eu sa iti exprimi laudele si omagiile poporului ales?
Ce, ai scos mitraliera deja?De fapt ce ma mira,asa dialogati voi,aia "mai marii"
hannen spune:
BTW,stimabila Mona,dvs. ce contributie ati avut la subiectul "tensiuni in lume"?Adica cam ce ai discutat tu in afara de faptul ca ar trebui sa multumim Israelului ca ia bobarnace pt. noi astilaltii...iaca ca eu in dezinformarea mea nu m-am prins ca ar trebui sa fac ceva matanii pt. bunatatea si eroismul Israelului(pe care ,fie vorba intre noi,il doare in dos de cainii care-l lauda pe aici)
Habar nu aveti voi ce valoare aveti pt. ei dar continuati sa-l laudati.Poate isi indeplinesc dorintele si va strivesc ca pe niste insecte ,asa cum va considera.
inaioana spune:
Hannen, mie personal imi pare rau rau rau ca te-ai suparat!
Pot sa inteleg ca anumite lucruri ne irita uneori prea intim ca sa ne mai putem pastra tonul echilibrat si sa rezistam unor afirmatii ce ni se par provocatoare. Dar mie mi-ar placea foarte mult sa poti participa si tu la discutie ignorand ceea ce ti se pare intepatura.
Fetelor, haideti ca atunci cand ne exprimam sa facem o distinctie clara si vizibila intre musulmani si islamisti-extremisti=teroristi. Pentru ca uneori lucrurile astea par amestecate in discursurile unora si e firesc ca oamenii sa se simta extrem de jigniti.Si insasi esenta dialogului dispare.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.