Tensiuni in lume
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
1. aia care vin la braconaj ,o fac ptr anumite foloase materiale. Sa vezi canibalism la noi dupa ce ne iau cei 25 %.... da ce usor ne uitam in curtea vecinului,nu?! unul dintre "arabetii" lu' matale era sef de promotie acum fro 10 ani pe la medicina si de-un bun simt rar intalnit..... so.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabriela ![]() "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Gabriella, braconajul e braconaj. Hai sa ii iertam pe toti, nu vrei? Stiu ca esti gravida, dar nu-i o scuza.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ingrid S
Gabriella, braconajul e braconaj. Hai sa ii iertam pe toti, nu vrei? Stiu ca esti gravida, dar nu-i o scuza. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
scuza ptr ce??? ca nu fac diferente intre oameni? sau ca inteleg uneori ca niste "nenorociti " fura de foame ?nu inseamna ca-i aprob dar nici nu-i judec... are cine.
edit:gravidenia mea n-are legatura cu expresia ta ... "arabetii".... tot eu sa-mi cer scuze?????????????????
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen conchita,cind te mai intreaba careva de stii araba ,zii ca al-jazeera inseamna "peninsula"... ![]() ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
mi-a scapat faza, m-a intrebat cineva asa ceva? daca m-ar fi intrebat cineva, as fi raspuns precis.
![](icon_smile_cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
citat din mesajul lui beren Laura, uite aici de pe site-ul BBC-ului: "Captain Aria Shaliker of the Israel Defense Forces, who was part of the operation on Monday, says the commandos began the raids armed with paint ball guns. "I was, myself, on one of the boats, the Israeli boats, approaching the flotilla," he told the BBC's World Today programme. "First, you know, the soldiers tried to disperse, but in the end when they were shot at, you know when there was shooting... from the other side, there's no other way than turning from paint ball to live ammunition." De-aici stiu. |
Beren,da-mi voie sa nu cred nici daca imi pui bazooka la tampla.
Intotdeauna folosesc aceleasi minciuni.Si in cazul civililor omoriti,si in cazul jurnalistilor impuscati de sniperi in cap,uitindu-se in ochii lor,si cind au ucis cu buldozerul fetisoara aia..imi scapa numele.Beren,este o insulta prea mare pt. mine personal sa-mi aduci marturiile unui membru al Israeli Defence Force!
Whatever happens don`t let go of my hand!
![](images/user_man.png)
beren spune:
OK, din punctul asta sterg off-topicurile si atacurile la persoana. Va rog sa discutati la subiect.
iarina spune:
N-am putea sa discutam mai bine despre implicatiile pe care le-ar putea avea acest incident? Nu cred ca avem informatiile corecte, asa ca de ce sa ne "posetam" degeaba?? Putem fi siguri de informatiile care circula? In acest conflict chiar mai credeti sincer ca nu exista decat un singur vinovat? Ambele parti sunt...si multe dintre statele care sprijina aceste parti au vina lor - sprijin nu intotdeauna in favoarea pacii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
denizel, la subiect te rog ...
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui iarina N-am putea sa discutam mai bine despre implicatiile pe care le-ar putea avea acest incident? Nu cred ca avem informatiile corecte, asa ca de ce sa ne "posetam" degeaba?? Putem fi siguri de informatiile care circula? In acest conflict chiar mai credeti sincer ca nu exista decat un singur vinovat? Ambele parti sunt...si multe dintre statele care sprijina aceste parti au vina lor - sprijin nu intotdeauna in favoarea pacii. "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
nu stiu ce-o sa iasa pana la sfarsit dar am inteles ca Turcia si Iordania si-au retras ambasadele.
edit :ambasadorii
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![](images/user_man.png)
beren spune:
Au trecut 10 minute de la avertizarea despre off-topics.
Chiar si cu intarzierile de internet, e timp suficient.
Repet invitatia la o discutie conform regulilor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina71/alina71.jpg)
P&ANA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
nu stiu ce-o sa iasa pana la sfarsit dar am inteles ca Turcia si Iordania si-au retras ambasadele. edit :ambasadorii Gabriela ![]() "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Scopul este crearea unui conflict pentru ineplinirea "Proiectul Orientul Mijlociu"
Am scris mai in urma ,dar va certati si n-ati vazut:)