Tensiuni in lume

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana
Israelienii s-au dus pe toate cele sase vase, dar numai cei de pe cel in cauza au ripostat, restul au stat cuminti. Prin urmare israelienii au deschis focul doar asupra acestui vas.

Editez ca sa adaug ca imi pare rau, dar pare ca israelienii au dreptate dpdv legal in acest caz, desi ii simpatizez foarte mult pe palestinieni (excluzand Hamasul&co).

Ina, operatiunile MOOTW care au fost invocate aici exclud exact transporturile umanitare. force boarding se justifica atunci cand exista suspiciuni de piraterie, contrabanda, trafic uman si de armament, in niciun caz transport umanitar verificat (celelalte vase nu au fost tinte pentru force boarding). Mai mult, MOOTW sunt in principal pentru mentinerea pacii si conform rezolutiei Consiliului de Securitate ONU, protejarea civililor este prioritara. or in cazul de fata, intr-o actiune care se pretinde sub auspiciile MOOTW, tocmai civilii au fost omorati. daca e sa discutam pe lege si tratate internationale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Eu una le urez multa minte turcilor care, apropo, vin si la noi in Marea Neagra la braconaj si ne dau cu tifla, daca le-ai baga un tun ar intelege cum sta treaba, da' romanii is prosti, maica. Au luat-o de la israelieni peste bot si acum cica se razbuna.
Vreau sa vad ca turcii ataca Israelul, 1, ca nu mai pupa ei UE veci, 2, mananca o bataie zdravana, insa nu pricep arabetii si pace cum e sa te lupti cu evreul. Pacat. De atatia ani credeam ca au invatat ceva.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Ingrid, te rog sa respecti regulamentul privind afirmatiile rasiste. Nu spun ca esti rasista, dar formularea "arabetii" nu este deloc ok.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren
Da, sa le mai doresti succes hamasilor deghizati de pe vase...

ai tu dovezi pentru asa ceva? mi se pare extrem de grava afirmatia. Consiliul de Securitate si alte tari occidentale gandesc altfel, dar poate tu ai acces la surse inaccesibile restului lumii si stii ca civilii de pe vas erau hamasi, pardon, "arabeti", deci meritau sa moara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
insa nu pricep arabetii si pace cum e sa te lupti cu evreul.

da` tu cind o sa pricepi ca faci spume degeaba ,pt. ca evreul are armament de la unchiul Sam si propriile bombe nucleare (culmea, ca nu accepta niciun control international).da` ia sa inversam situatia,ar mai fi evreu asa tare la lupta?

cita ura nenicule,auzi expresie ,arabetii!!!
Aceasi clica pururi si veci,iubitoarele Israelului pe baricade...zici ca le plateste neica .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Eu, una, n-am prea inteles un lucru.... Daca era un convoi umanitar , ce cautau la bord si cei din Al Jazira (scz, sper c-am scris bine)?Cel putin asa am auzit dimineata la stiri.Sper c-am inteles bine

Gabriela
12+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Eu una le urez multa minte turcilor care, apropo, vin si la noi in Marea Neagra la braconaj si ne dau cu tifla, daca le-ai baga un tun ar intelege cum sta treaba, da' romanii is prosti, maica. Au luat-o de la israelieni peste bot si acum cica se razbuna.
Vreau sa vad ca turcii ataca Israelul, 1, ca nu mai pupa ei UE veci, 2, mananca o bataie zdravana, insa nu pricep arabetii si pace cum e sa te lupti cu evreul. Pacat. De atatia ani credeam ca au invatat ceva.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Ingrid, te rog sa respecti regulamentul privind afirmatiile rasiste. Nu spun ca esti rasista, dar formularea "arabetii" nu este deloc ok.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

ei na,nu-i rasista!Pariu ca daca eram eu ,eram si rasista si plina de ura si de venin si multe altele??
Se vede rasismul si ura de la distanta mare prin dispretul cu care vorbeste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Cum se procedeaza legal?

Forta marina specializata (in Golful Mexic este US Coast Guard, de exemplu - care opereaza hat, departe de coasta, da) cere vasului civil sa se opreasca pentru inspectie. Asta, indiferent ca e transport umanitar sau nu.

In mod normal, vasul se opreste si permite urcarea la bord si inspectia. Daca totul e OK, continua in cursa. Daca nu, este preluat de forta de ordine si condus spre primul port adecvat, pentru alte investigatii/proceduri.

Daca vasul se opune abordarii, legislatia spune ca va fi abordat in forta si imobilizat. Iata un citat din link-urile date mai sus (marina militara britanica):

"Bulwark’s Boarding Officer, Lieutenant Iain Tall, says the unpredictable nature of the job requires Bulwark and its personnel to prepare to meet any and all uncertainties:

“You never know how a ship’s crew will react so it’s good to know that we have the professional boarding teams from the Royal Marines securing the [ship] for us,” he said. “Clearly the sight of commandos sliding down ropes from helicopters, while at the same time, Bulwark’s boarding team members climbing up the side of the ship, persuades them that this is a highly trained team and compliance is in their interests.”

Since departing its homeport in Plymouth, England in January, Bulwark has operated throughout Southwest Asia’s regional waters.

Besides the Indian Ocean, CTF 150 conducts MSO in the North Arabian Sea, Gulf of Oman, Gulf of Aden, and the Red Sea."

Legislatia permite VBSS oriunde in apele internationale.

Cinci din cele sase vase s-au conformat. Evident, pentru ca au ales sa respecte regulile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui beren
Da, sa le mai doresti succes hamasilor deghizati de pe vase...

ai tu dovezi pentru asa ceva? mi se pare extrem de grava afirmatia. Consiliul de Securitate si alte tari occidentale gandesc altfel, dar poate tu ai acces la surse inaccesibile restului lumii si stii ca civilii de pe vas erau hamasi, pardon, "arabeti", deci meritau sa moara.

nimic

eu am mai zis mai devreme da` mi-a editat Beren postul.Lucreaza pt. mossad ,de aia stiu asa bine toate detaliile.Si el si clica Pro Israel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

1. aia care vin la braconaj ,o fac ptr anumite foloase materiale. Sa vezi canibalism la noi dupa ce ne iau cei 25 %.... da ce usor ne uitam in curtea vecinului,nu?!

unul dintre "arabetii" lu' matale era sef de promotie acum fro 10 ani pe la medicina si de-un bun simt rar intalnit.....

so....

Gabriela
12+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

eu am mai zis mai devreme da` mi-a editat Beren postul.Lucreaza pt. mossad ,de aia stiu asa bine toate detaliile.Si el si clica Pro Israel.

clica pro-Israel???? :))))))))

Mai, am intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu stia ce ai scris in mesajul care ti-a fost editat.
Scrisesei ceva cu agenti mossad? O M G!!!! + + mult

Mergi la inceput