Clubul lu admiratoarele lu Tanti Zavaidoc-
Raspunsuri - Pagina 4
Cricor spune:
si io, si io - admiratoare adica
Iote ce faceti in lipsa mea...eu am fost cu copilul la spectacolul irlandezilor dansatori ..copilul a dormit juma' de spectacol, intr-o harmalaie...
domne' dincolo de efectele speciale si dezbracarea la sutien a doamnelor intr-un numar..meseriasi oamenii aia...
Tanti Z...tre sa mai stai,acum ca ne-am cunoscut..tre' sa mergem si la bere.
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor Tanti Z...tre sa mai stai,acum ca ne-am cunoscut..tre' sa mergem si la bere. |
In Canada?
kariguld spune:
io fac galerie si aduc majoretele!
si dau si bere, ca la nemti e cea mai buna!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Tanti Zavaidoc spune:
si dau si bere, ca la nemti e cea mai buna! |
Mai, mie imi pare mai buna aia ceheasca, dar nici aia nemteasca nu e de lepadat, deci adu rapid un rand!
arwen92 spune:
tanti Z ai PM
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
kokiy spune:
Sa va fie rusine,aici v-ati ascuns ...bineinteles ca vin si eu in club
Papanash ,sa stii ca daca-ti pui toace eu nu te car
Hakimela,io-ti spusei de ieri sa taci,da' las ca te prinde bine rosu
....................................................................................
De vanzare
hannen spune:
Hopa,acush aveti si fan club!De cind,de cind?Eu de ce nu v-am vazut pina acum?O fi din cauza ochelarilor de soare?
Nush cum ii cu voi,da` io am primit pi emuri de amor de la Tanti.V-am luat!
care imi da un sut sa ma duc la treburi ?mai am putin si clocesc aici pe scaunul asta
Whatever happens don`t let go of my hand!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui hannen Hopa,acush aveti si fan club!De cind,de cind?Eu de ce nu v-am vazut pina acum?O fi din cauza ochelarilor de soare? Nush cum ii cu voi,da` io am primit pi emuri de amor de la Tanti.V-am luat! care imi da un sut sa ma duc la treburi ?mai am putin si clocesc aici pe scaunul asta ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
io ti rog frumos sa nu clocesti inaintea mea ca ma crizez si nu face bine la bebic.
I-am spus si "la multi ani" azi... uhuuuu
fetele " LA MULTI ANI " cu sanatate si copilarie minunata minunatiilor voastre.
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Tanti Zavaidoc spune:
Hannen, La Multi Ani pentru tine, de ziua copilului Si cam ce trebusoare ai, de par asa de urgente? Ia da-ti o parere, sa deschid un topic la Amante, ca ma framanta niste chestiuni. Ma intreb cum m-ar prinde si pe mine rosu, ca de la atatea laude simtz ca ma deochi...