Clubul lu admiratoarele lu Tanti Zavaidoc-
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
VAi de mine,Laura, acum am vazut cat e de mic, cat un gandac
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Cricor spune:
Laura, eu am crezut ca e ca un hamster..dar ala a nano hamster
Cum v-ati facut cu el? E luat de la magazin? sau din wilderness?
E foarte dragut...
Corina
Tanti Zavaidoc spune:
Nu va fac mah niciun tricou si nicio sapca. Ce, numele meu pe toate tricourile? Ce-s io, Versace?
N-am prea inteles ce jivina e soricelul ala si la ce se foloseste in gospodarie. Mie nu imi prea plac pet-urile astea mici, pentru ca nu stiu cum te poti juca cu ele. Nici cainii mici nu imi plac, din acelasi motiv. Nu pot uita o poza de pe net cu un chihuahua pierdut de stapana in propriul derriere (aka ditamai basanaul). Sau uite, eu nu inteleg ideea de a avea pesti. Pai ce, ma pot juca cu pestii? Se bucura cand vin acasa, ii pot scoate in parc? Stiu ei sa alerge dupa bete? Si, mai mult decat atat, intrebarea esentiala: fac pestii mutre dragute???
Na, poate ma lamuriti voi cum e cu astea. Eu am un caine mare, poate de aia nu pricep. Sau, poate pentru ca nu pricep, am un caine mare. Nu ma pot decide.
Cricor spune:
Mey Tante...pestii... te uiti la ei si iti clatesti mintile..daca au nevoie de clatire si linistire mintile. Noi am avut cand era copilul mic..cica sa se uite la ei ca la poze...da' pe el il enervau ca nu stia care era care dupa ce le daduse nume.
auzi..da macar o insigna??
Corina
papanash spune:
io am avut acvariu, si ma uitam la el efectiv ca la televizor . nu stiam ca pestii frumosi cu cheltuiala se tine .
l-am avut pana odata, cand am plecat pentru un weekend de-acasa si weekendul s-a lungit la 2 saptamani , na, tinerete....cand m-am intors putzea in casa de nu vreti sa aflati vreodata cum
papanash spune:
pai nu-i nevoie de nume intreg bre , bagi si tu initialele.
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala PS - sunteti mortale, intru aici sa va citesc desi nu stiu ce-a facut Tanti Zavaidoc dar ma declar si eu fan http://tabloute.blogspot.com/ Bucurie! |
pai daca te declari fan fara sa stii ce-a facut, duce ce o sa afli iti zic eu ca o sa o strigi in somn , te risti sa-ti zic ?
papanash spune:
deja azi e maine, care este o zi foarte solicitanta si ma retreg spre asternuturile personale.
noapte buna , colege de fan-club !
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor da' pe el il enervau ca nu stia care era care dupa ce le daduse nume. Corina |
In concluzie, nu ie buni pestii. Te aiuresc de cap, dupa ce iti scormonesti mintile sa le dai nume. Si nici nu te poti juca cu ei. Te uiti la ei, asa, cum se balangane acolo, care mai de care, prin apa. Incepe sa imi fie clar de ce nu am vrut niciodata pesti decat in tigaie