Asigurari Eureko

Asigurari Eureko | Autor: gabriela 1969

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

As dori sa-mi spuneti, cele care aveti asigurare de sanatate Eureko pentru spitalul Euroclinic, daca merita facuta sau nu?
Ce dezavantaje ati descoperit ca are, in timp?
Pentru ca atunci cand vorbesti cu agentul toate sunt bune si frumoase dar dupa ce te-au "prins" lucrurile stau mereu un pic altfel.
De exemplu,am citit pe net ca cineva a sunat pentru a se programa la controlul anual periodic si i-au fost REPARTIZATI anumiti medici.
Mie mi se pare normal ca eu sa-mi aleg medicul la care sa ma duc si nu sa ma duc la cine vrea Euroclinicul(probabil ca la medicii mai putin solicitati ca sa-i "ocupe" si pe ei).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu am asigurare de serviciu de la Euroclinic.Deci nu platesc pentru ea. Dar partenerul si copilul i-am trecut ca dependentii mei si pentru ei platesc - desi din fericire nu au prea avut nevoie.
Eu nu am patit niciodata sa sun si sa imi fie 'repartizati' medici. Poate decat daca am zis: vreau o programare maxim saptamana viitoare.Atunci evident ca numarul de medici din care puteam alege scadea pentru ca eu delimitam criteriul de selectie.
In legatura cu 'repartizarea' - daca controlul respectiv periodic anual era de medicina muncii, e posibil sa fi fost restransa alegerea doar la medicii de medicina muncii (nu toti fac medicina muncii).La noi la medicina muncii m-au vazut doctori pe care altfel nu i-am vazut pe listele de medici generalisti la care ma duc pentru controlul pe care il consider eu anual periodic (nu cel cerut de lege).

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput