Imi este dor....
Raspunsuri - Pagina 2
redai spune:
Acum am ajuns de la psiholog....anxietate si depresie in stadiu avansat...
Stiam ca ceva nu e in regula, ziceam ca o fi o depresie, da nu ma gandeam sa fie asa... saptamana viitoare trebuie sa ma intalnesc cu un psihiatru, se pare ca e nevoie si de medicamentatie sa pot iesi din groapa unde am intrat.
gabriella1 spune:
daca tanjesti dupa ce a fost asta include si batai ,certuri etc. oare numai atat merita copilasul tau?!
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alsa spune:
Redai, nu ti-a recomandat prea repede psihologul sa ajungi si la psihiatru? Doar dupa o prima sedinta!? ....intreb si eu...
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alsa Redai, nu ti-a recomandat prea repede psihologul sa ajungi si la psihiatru? Doar dupa o prima sedinta!? ....intreb si eu... alsa |
Asta ma uimeste si pe mine. Repeziciunea cu care se prescrie medicamente antidepresive in loc sa se continue cu terapia...
Parerea mea este sa asculti ce sfaturi ti s-au dat pana acum, sa cauti un alt psiholog si sa mai amani medicatia...
Edit: nevoile tale emotionale care te-au adus in aceasta stare nu vor trece odata cu medicamentele. Mai bine cauta solutii sa lucrezi la cauze la modul concret si nu sa tratezi efectele.
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
redai spune:
pe de-o parte sunt deacord,cred ca e nevoie si de medicamente, dorm 2-3 ore pe noapte, mananc un covrig pe zi si plang de 2 saptamni cel putin 4-5 ore pe zi, poate sunt si 6.......
redai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 daca tanjesti dupa ce a fost asta include si batai ,certuri etc. oare numai atat merita copilasul tau?! Gabriela 12+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
tanjesc dupa o familie, dupa o imbratisare, dupa acel cu care puteam sa vorbesc, nu sa iau toate deciziile singura, nu singura sa fac tot.
gabriella1 spune:
nu sunt aici ptr a te critica dar imi este greu sa inteleg . Si eu am fost singura dupa un mariaj nenorocit , si eu am tanjit uneori . Dar mi-am spus ca sunt tanara, ca viata n-a inceput cu un singur barbat si ca n-are rost sa tanjesc.
Am mers mai departe, am sperat si m-am rugat lui Dumnezeu si atunci cand a venit ceasul mi s-a scris o noua pagina in cartea vietii.
Dar eu sunt altfel.... N-am plans nicio clipa dupa ce a fost ci am plans de ciuda ca la 22 de ani ma maritasem ca toromaca ...credeam ca nu ma mai ia nimeni . Dar a fost lectia vietii mele ...La 23 divortam si m-am recasatorit la 34 de ani cu un inger de barbat !
Eu nu-s adepta suferitului cu lunile ,a mancatului din an in Paste. Mananc domne ca n-am chef sa ma topesc pe picioare degeaba (n-ai ce face ,Doamne fereste de o boala ), plang o zi , doua, trei ,ma racoresc, si apoi iau viata de la capat. Depresie?N-am inteles-o niciodata decat putin ca si diagnostic .Dar cred ca trebuie sa ai "inclinatie" spre asa ceva.
Cauta in tine putere, zambeste,mananca ,traieste ca Dumnezeu nu te lasa,crede-ma !
Gabriela
12+
ingridnen spune:
eu as zice sa urmezi medicatia ce ti se va prescrie si sa faci in paralel si sedinte la psiholog.
2-3 ore de somn pe noapte si orele de plans nu se vindeca asa cu una cu doua.
Sora-mea (care este stabilita in Germania) a avut acum cativa ani o depresie mult mai usoara... si a luat cateva luni antidepresive plus sedite la psiholog. Cu succes, s-a rezolvat si s-a simtit bine
Asa ca sa nu-ti fie teama de medicatie. sant atatea produse pe "piata" acum ca este imposibil sa nu iti prescrie ceva care sa si aiba efect (in general dureaza vreo 2-3 saptamani pana se instaleaza efectul)
Rabdare si putere iti doresc
Ingrid si Cristi 7 ani
gabriella1 spune:
fara medicatie ,doar cu vointa nu se poate?Medicatia nu da dependenta?
Sa spui :de azi mananc, nu mai plang, ma concentrez asupra vietii mele si a copilului meu si s-o iei incetisor de la capat.
Ce mare tragedie ca nu-ti suna telefonul sau ca n-ai cui spune "vai"? Asta e viata,cu bune cu rele !
Gabriela
12+
ingridnen spune:
ii trebuie ajutor specializat...si asta inseamna medicatie plus terapie... medicamentele de ultima generatie nu dau dependenta.
Unde este Xio, ar explica mult mai bine decat mine
Din afara vazut este simplu sa spui ca e suficienta vointa... dar pentru persoana afectata este foarte greu, chiar imposibil
Ingrid si Cristi 7 ani