Imi este dor....
Raspunsuri - Pagina 2
redai spune:
Acum am ajuns de la psiholog....anxietate si depresie in stadiu avansat...
Stiam ca ceva nu e in regula, ziceam ca o fi o depresie, da nu ma gandeam sa fie asa... saptamana viitoare trebuie sa ma intalnesc cu un psihiatru, se pare ca e nevoie si de medicamentatie sa pot iesi din groapa unde am intrat.
gabriella1 spune:
daca tanjesti dupa ce a fost asta include si batai ,certuri etc. oare numai atat merita copilasul tau?!
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alsa spune:
Redai, nu ti-a recomandat prea repede psihologul sa ajungi si la psihiatru? Doar dupa o prima sedinta!? ....intreb si eu...
Elle_seb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alsa Redai, nu ti-a recomandat prea repede psihologul sa ajungi si la psihiatru? Doar dupa o prima sedinta!? ....intreb si eu... alsa |
Asta ma uimeste si pe mine. Repeziciunea cu care se prescrie medicamente antidepresive in loc sa se continue cu terapia...
Parerea mea este sa asculti ce sfaturi ti s-au dat pana acum, sa cauti un alt psiholog si sa mai amani medicatia...
Edit: nevoile tale emotionale care te-au adus in aceasta stare nu vor trece odata cu medicamentele. Mai bine cauta solutii sa lucrezi la cauze la modul concret si nu sa tratezi efectele.
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
redai spune:
pe de-o parte sunt deacord,cred ca e nevoie si de medicamente, dorm 2-3 ore pe noapte, mananc un covrig pe zi si plang de 2 saptamni cel putin 4-5 ore pe zi, poate sunt si 6.......
redai spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 daca tanjesti dupa ce a fost asta include si batai ,certuri etc. oare numai atat merita copilasul tau?! Gabriela 12+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
tanjesc dupa o familie, dupa o imbratisare, dupa acel cu care puteam sa vorbesc, nu sa iau toate deciziile singura, nu singura sa fac tot.
gabriella1 spune:
nu sunt aici ptr a te critica dar imi este greu sa inteleg . Si eu am fost singura dupa un mariaj nenorocit , si eu am tanjit uneori . Dar mi-am spus ca sunt tanara, ca viata n-a inceput cu un singur barbat si ca n-are rost sa tanjesc.
Am mers mai departe, am sperat si m-am rugat lui Dumnezeu si atunci cand a venit ceasul mi s-a scris o noua pagina in cartea vietii.
Dar eu sunt altfel.... N-am plans nicio clipa dupa ce a fost ci am plans de ciuda ca la 22 de ani ma maritasem ca toromaca ...credeam ca nu ma mai ia nimeni 
. Dar a fost lectia vietii mele ...La 23 divortam si m-am recasatorit la 34 de ani cu un inger de barbat !
Eu nu-s adepta suferitului cu lunile ,a mancatului din an in Paste. Mananc domne ca n-am chef sa ma topesc pe picioare degeaba (n-ai ce face ,Doamne fereste de o boala ), plang o zi , doua, trei ,ma racoresc, si apoi iau viata de la capat. Depresie?N-am inteles-o niciodata decat putin ca si diagnostic .Dar cred ca trebuie sa ai "inclinatie" spre asa ceva.
Cauta in tine putere, zambeste,mananca ,traieste ca Dumnezeu nu te lasa,crede-ma !
Gabriela
12+
ingridnen spune:
eu as zice sa urmezi medicatia ce ti se va prescrie si sa faci in paralel si sedinte la psiholog.
2-3 ore de somn pe noapte si orele de plans nu se vindeca asa cu una cu doua.
Sora-mea (care este stabilita in Germania) a avut acum cativa ani o depresie mult mai usoara... si a luat cateva luni antidepresive plus sedite la psiholog. Cu succes, s-a rezolvat si s-a simtit bine
Asa ca sa nu-ti fie teama de medicatie. sant atatea produse pe "piata" acum ca este imposibil sa nu iti prescrie ceva care sa si aiba efect (in general dureaza vreo 2-3 saptamani pana se instaleaza efectul)
Rabdare si putere iti doresc
Ingrid si Cristi 7 ani
gabriella1 spune:
fara medicatie ,doar cu vointa nu se poate?Medicatia nu da dependenta?
Sa spui :de azi mananc, nu mai plang, ma concentrez asupra vietii mele si a copilului meu si s-o iei incetisor de la capat.
Ce mare tragedie ca nu-ti suna telefonul sau ca n-ai cui spune "vai"? Asta e viata,cu bune cu rele !
Gabriela
12+
ingridnen spune:
ii trebuie ajutor specializat...si asta inseamna medicatie plus terapie... medicamentele de ultima generatie nu dau dependenta.
Unde este Xio, ar explica mult mai bine decat mine ![]()
Din afara vazut este simplu sa spui ca e suficienta vointa... dar pentru persoana afectata este foarte greu, chiar imposibil
Ingrid si Cristi 7 ani