Aspirante si Gravi Nou-Venite (96)-Felicitari Ale!
Raspunsuri - Pagina 20
trutzi spune:
Fetelor ce mai stiti de cora? Nu a mai intrat de multicel
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
sunset_zuzi spune:
neata vine weekendul
lorin si eu la fel zic...ca vreau sa treaca timpul mai repede si sa nasc odata...stiu ca multi spun ca sarcina e cea mai frumoasa perioada dar eu fiind o fricoasa mereu am avut tot felul de temeri
cora ne-ai uitat...sau probabil a nascut sora ei si de asta lipseste
trutzi,lia multi pupiciosi
Doamne ai grija si de noi 17+
trutzi spune:
Neata!
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi neata vine weekendul lorin si eu la fel zic...ca vreau sa treaca timpul mai repede si sa nasc odata...stiu ca multi spun ca sarcina e cea mai frumoasa perioada dar eu fiind o fricoasa mereu am avut tot felul de temeri cora ne-ai uitat...sau probabil a nascut sora ei si de asta lipseste trutzi,lia multi pupiciosi Doamne ai grija si de noi 17+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Lia73 spune:
a nascut sora corei
o fetita
zicea ca vine la buc la sora ei
atat stiu.............
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 a nascut sora corei o fetita zicea ca vine la buc la sora ei atat stiu............. Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
bine ca a nascut ...si sa speram ca sunt bine si ea si bebele ...ce s-a mai chinuit si ea saracuta cu sarcina
Doamne ai grija si de noi 17+
Lia73 spune:
va doresc weekend placut
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cora79 spune:
Salutareeeeee trupa am revenit pe portativ
Am chiulit motivat,a nascut sora mea o fetita de 3100g,frumoasa foc si tareeeee plangacioasa,am stat 10 zile cu ele,nu am mai dormit bine tot de 10 zile,pitica noastra are colici si plange numai noaptea
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
si tarshhhh tarshhhhh tarshhhhh sa va iau pe toate cu mine. Din fericire pentru mine capitolul meu a fost cel mai lung, dar din nefericire asta inseamna ca intram din ce in ce mai putin.
Despre noi: ieri la eco aveam 7 sapt si 2 zile (desi dupa UMC avem 8 si 5 zile), 1,23 cm si ne bate inimioara. Maine mergem la analizele de risc (toxo, cmv, rubeola, herpes....) si peste o luna la bi test.
din pacate ne-am procopsit si cu candida, dar zice ca majoritatea graviduelor fac i primul trim. Sa speram ca trece, ca acus nu ne putem trata si deoarece nu si-a facu inca simtita prezenta sper nici sa nu sa si-o faca.
Asa ca
http://community.webshots.com/user/diove
7+
bebelu86 spune:
cora felicitari pt nepotica . sa fie sanatoasa si sa creasca mare mare si sa scape cat mai repede de colici.
polo ai vazut k totu e ok?
ma bucur pt tine
deci te asteptam la odisee
cu candida stai lin k sunt multe gravidute care fac
e frecvent si se trateaza asa k nu iti face probl
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+
douradoudou spune:
hmmm e11:20 si nimeni nu a a dus cafea..va las eu pt cand apareti..daca apareti :
fetelor nu faceti capitol nou ca suntem la pagina 20????
va
pe toate fara exceptie
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu