Aradence DC (143)
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ALINA pai da-i bataie atunci. MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla |
NUUUUUUUUUU!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
V-apuca pofta de inumlteala? Spor la treaba
Mie mi-au iesit super azi toate , parca ar fi fost ziua mea nu alta.
L-am prins si pe Alex cantand ( bine nu fara cateva emotii si peripetii ante, dar asta e farmecul vietii). A cantat super bine, o piesa care-mi place tare mul, jaz, il si prinde stilul. Am dat iar in insuficienta hepatica din cauza ca ma opreau parinti pe scari la scoala sa ma feliciteze pentru tupil, cica ar fi cantat cel mai frumos si piesa cea mai grea dintre toti.Am iesit bine si cu tortul, cei de la Caprice nu s-au dezmintit nici de data asta, parintii si tot restul au fost super multumiti, asa ca am mai scapat de un stres.
Partea cu arhivele nationaliste a iesit bine, ne-a laudat tipul care a fost la noi, bine ca a fost primul om normal pe care l-am intalnit din institutia asta.
Am mai fost la Palatul cultural cu Daria cu majoretele si mai am s-o duc diseara la balet.
Noi cred ca bagam cu copii un loc de joaca sa-i sarbatorim un pic.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Relusha , felicitari pentru bebe 2. Sa ai sarcina usoara.
Am vazut pozele de la carnaval. Super distractie.
Moni, felicitari Dianei pentru diploma. Ai sa fi surprinsa de ce bine se va comporta in deplasare. Nici anul trecut n-am avut probleme cu nici un copil, si-apoi nici unul nu-i usa de biserica acasa.
Na va las ca plecam
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
Io crapand de curiozitate in privinta diplomei aleia cu bucluc am incercat sa o descos pe Diana.Si mi-a indrugat ceva cum ca au mai primit si altii diplome gen Patricia-cea mai cuminte,Denis cel mai zambaret,Mark cel mai dragalas ... si ca Oana a primit premiu pentru ... "cea mai coafata" Atunci m-am prins ca ma minte cu gratie Si pe ea a bufnit-o rasul si mi-a zis ca a mintit (la faza cu coafata ) Zilele trecute am mai prins-o cu ceva minciunele si cand i-am bagat textele clasice cum ca i-a crescut nasul ca lui Pinochio,mi-a retezat-o scurt si raspicat cu un "NU EXISTA ASA CEVA !"
Am mai intrebat-o ce calificative s-au mai impartit pe-acolo,dar a zis ca n-a mai auzit - la ce atenti is ei p-acolo nici nu ma mir.Totusi cred ca s-au impartit doar calificative pozitive,macar atat ... daca tot le-a tunat in cap asa idei nastrusnice.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
DianaR spune:
Hello!
Relusha, felicitari ptr sarcina!
Am vazut poze de la carnaval si poze cu finuta lui Alina M. O mai alapteaza maica-sa?
Ada ce-a fost Vlad ca nu m-am prins?
A iesit pana la urma binisor costumul lui Vlad. M-am invrednicit sa pun poze si 3 filmulete le vedeti aici: http://community.webshots.com/album/577841096nxBEOL
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
anca16 spune:
Buna seara mamici
Am intrat si eu in randul vostru din 24.05 si as vrea sa va cer si voua parerea legat de mesele bebelui.Azi a fost acasa dr. care l-a luat in evidenta pe baietelul meu si ea mi-a zis ca ar trebui sa-i fac program de mese, tot la 3 ore (nu alaptat la cerere, cum mi-au zis in Matern) si ca in intervalul asta, daca se trezeste, sa-i dau ceai Baby Calm(are colici deja)...voi cum ati procedat?
Va pup
Mamica de Razvan (24.05.2010)
86cmm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 Buna seara mamici Am intrat si eu in randul vostru din 24.05 si as vrea sa va cer si voua parerea legat de mesele bebelui.Azi a fost acasa dr. care l-a luat in evidenta pe baietelul meu si ea mi-a zis ca ar trebui sa-i fac program de mese, tot la 3 ore (nu alaptat la cerere, cum mi-au zis in Matern) si ca in intervalul asta, daca se trezeste, sa-i dau ceai Baby Calm(are colici deja)...voi cum ati procedat? Va pup Mamica de Razvan (24.05.2010) |
anca ai nascutttt..ma bucur ca esti bine..:0pe cine seamana Razvi?te'am tot asteptat sa ne spui cum ai nascut..da pai dincolo numa eu mai intru..cred..ca fetele nu or mai scris..da ii ok..ca intru eu aici si vb cu tine:P..sa ai o seara faina.. te pup
cristina 26+
monica70 spune:
ANCA felicitari! Cum a fost? Da-ne amanunte! Si poze cu Razvan sa ne pui!
Eu i-am alaptat "la cerere" la amandoi.Diana a avut cca 3 luni colici si i-am dat toate siropurile posibile,dar tot degeaba.Tudor din fericire n-a avut colici.Ceai eu nu le-am dat la niciunul decat absolut intamplator,adica am incercat si ceva ceaiuri "de colici".Nici apa nu le-am dat deloc pana am alaptat exclusiv.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
alinamoro spune:
Anca, felicitari si sa-ti traiasca bebe Razvan!
Parerea mea: da-i sa suga la cerere si fara ceai, deloc. Eu la Adelina nu i-am dat nicio gura de ceai si am pus-o la san de nshpe mii de ori ca ea sugea putin . La ce medic de familie esti inscrisa? Cum ai nascut?
Diana, da, o mai alapteaza, dar nu prea vrea sa suga decat noaptea, atunci goleste destul de bine sanii. Ziua se mulge si ii da laptele ei din biberon. Cam de 2 ori pe saptamana ii da completare seara ca cica nu se satura, desi eu cred ca papa bine. Mama are f mult lapte si acum, dupa ce suge bb se mai mulge si scoate destul de mult.
Foarte fain costumul lui Vlad, super!
Edit: Am vizionat si filmuletele si mi-a placut cum a spus Timi poezia.
Miha, felicitari lui Alex!
Am avut musafiri(si copii) azi cand a sunat ca altfel il lasam sa mearga cu Alex.
Moni, vai ce inventiva ii Diana ta!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Anca felicitari pentru venirea pe lume a lui Razvan.
Eu am alaptat la cerere, Bogdan manca la inceput cam la 1,5-2 ore, ceai nu a stiut ce inseamna pana dupa 1 an si ceva, si am alaptat 1 an si 1 luna. Daca nu ma insel mai toate cele de aici suntem sustinatoare infocate ale alaptatului. Pentru colici eu ii dadeam Debridat, la noi asta a functionat, cred ca am inceput dupa 2 saptamani de viata.
Parerile despre orice sunt impartite, tu decizi ce crezi ca e mai bine pentru copilul tau .
Moni sa stii ca nu ne-am hotarat la cate ne intoarcem, dar oricum va fi seara, anul trecut ne-am intors la 19 parca.
Asadar fetelor, plecara va fi dimineata la 8 fara 10, ne intalnim in fata garii cu ceva timp inainte sa ne luam bilete. In Timisoara se ajunge la 9 si de acolo luam tramvaiul pana aproape de gradina zoologica. Dupa plimbarea prin gradina vom lua taxi pana in Piata Operei unde copii vor alerga in voie si ne oprim sa papam ceva. Dupa aia mai vedem. cam asa a fost si anul trecut si a fost superb, copii au fost cuminti peste asteptarile noastre si a meritat iesirea.
Eu pun cu mine cate ceva de papa, iaurt, cereale, chestii de-astea. O sa duc si caruciorul lui Bogdi pentru a avea si ceva in ce sa ducem din bagaje, ca nu e greu, e usor de transportat si zic ca va fi util.
Eu voi pune inca un rand de haine pentru Bogdi, anul trecut se udase tot pe picioare in niste belti si ca atare am luat cu imprumut, dar anul asta mergem pregatiti .
Anul trecut Miha a luat baloane faine si le-am umflat, sper sa apuc sa ma duc sa iau eu anul asta.
Daca mai aveti idei spuneti.
Alina, foarte scumpa finuta.